ροή ειδήσεων

Σε κλίμα οδύνης το "τελευταίο αντίο" στον Τόμας Πρωτόπαππα

Πλήθος κόσμου στην δέηση για τον ξανθό "Βασιλιά"
Σε κλίμα συγκίνησης και θλίψης, αποχαιρέτισαν σήμερα όλοι οι αγαπημένοι του άνθρωποι τον Τόμας Πρωτόπαππα. Ο νεαρός ηθοποιός «έφυγε» από τη ζωή την περασμένη Τρίτη, μετά από... 66 μέρες στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του ΚΑΤ, όπου έδινε τη δική του μάχη για τη ζωή.

Τραγικές φιγούρες οι γονείς του Τόμας, ο αδελφός του, η γιαγιά του, ο θείος του, Γιώργος Πρωτόπαππας, αλλά και η αγαπημένη του, Ιωάννα. Στο «τελευταίο αντίο» στον ξανθό «Βασιλιά» έδωσαν το παρόν πολλοί φίλοι και συνάδελφοί του, αλλά και απλοί άνθρωποι, οι οποίοι συγκλονίστηκαν από τον χαμό του 26χρονου ηθοποιού.

Στον Ιερό Ναό Παναγίας Μαρμαριώτισσας στο Χαλάνδρι βρέθηκαν πολλοί συνάδελφοι του ηθοποιού και άνθρωποι που είχαν συνεργαστεί μαζί του, όπως ο Γιάννης Λουκάκος, ο Νίκος Αναδιώτης, ο Πάνος Βλάχος, η Βασίλικη Ανδρίτσου, η Κατερίνα Γερονικολού, η Αγγελική Δαλιάνη, o Άρης Παπαργυρόπουλος, η Ελένη Φιλίνη, η Αννίτα Ναθαναήλ και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Συγκλονισμένος και ο προπονητής του, Νίκος Ανδρεάδης, ενώ οι συναθλητές του στο μποξ τύπωσαν μπλούζες με το όνομά του, τις οποίες και φορούσαν στην τελετή. Ελάχιστα ήταν τα στεφάνια, καθώς η οικογένεια δεν επιθυμούσε λουλούδια και στεφάνια. Ωστόσο, όποιος επιθυμούσε μπορούσε να κάνει δωρεά στη μνήμη του νεαρού ηθοποιού στα παιδικά χωριά SOS, εκπρόσωποι των οποίων βρίσκονταν στην εκκλησία.

Ο φωτογραφικός φακός του entertv.gr βρέθηκε εκεί.


































Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *