ροή ειδήσεων

Nissan: Ανακαλεί για επιδιόρθωση 841.000 οχήματα παγκοσμίως

Μιλάμε για πολύ σοβαρό πρόβλημα...
Η Nissan Motor Ltd θα ανακαλέσει 841.000 οχήματα ανά τον κόσμο, ανάμεσά τους και μοντέλο του Micra, γνωστό ως March, εξαιτίας ελαττωματικού...
τιμονιού, ανακοίνωσε η ιαπωνική αυτοκινητοβιομηχανία.

Η Nissan ανακαλεί ορισμένα μοντέλα του Micra που έχουν κατασκευασθεί στη Βρετανία και την Ιαπωνία ανάμεσα στο 2002 και το 2006, καθώς και το Cube που κατασκευάσθηκε στην Ιαπωνία περίπου την ίδια χρονική περίοδο.

Η ανακοίνωση της εισαγωγικής εταιρίας στην Ελλάδα, έχει ως εξής:

«Η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, επίσημος εισαγωγέας αυτοκινήτων Nissan στην Ελλάδα, ανακοινώνει σήμερα, 23 Μαΐου 2013, την ανάκληση ορισμένων οχημάτων του παλαιότερου μοντέλου Nissan Micra (K12), με ημερομηνία παραγωγής από 2/12/2002 έως 12/5/20006.

Η συγκεκριμένη ανάκληση γίνεται στο πλαίσιο επιθεώρησης της βίδας στήριξης του τιμονιού, καθώς ενδέχεται, σε μερικές σπάνιες περιπτώσεις, να μην έχει συσφιχθεί επαρκώς.

Μέχρι στιγμής, δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος που να σχετίζεται με το συγκεκριμένο θέμα. Οι ιδιοκτήτες των επηρεαζόμενων οχημάτων θα ενημερωθούν με συστημένη επιστολή, προκειμένου να επιθεωρηθούν τα οχήματά τους και εφόσον απαιτείται, να γίνει σύσφιξη της βίδας στήριξης του τιμονιού.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν με την εταιρεία Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε, στα τηλέφωνα 210 3479700 – 210 3489313».

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *