ροή ειδήσεων

Τουρκία: Visa από ένα έως τρία λεπτά, on line

Ένα πρωτοποριακό, διεθνώς, ηλεκτρονικό σύστημα χορήγησης visa ξεκίνησε να λειτουργεί στην Τουρκία, μέσω του οποίου κάθε ενδιαφερόμενος να επισκεφθεί τη χώρα μπορεί να αποκτά άδεια εισόδου γρήγορα και εύκολα, χωρίς να χρειάζεται η παρουσία του στα τουρκικά προξενεία, ανά τον κόσμο. Σύμφωνα με...

...αξιωματούχους του υπουργείου Εξωτερικών, το σύστημα διαχωρίζει τις χώρες προέλευσης σε δύο μεγάλες ομάδες, τις 40 χώρες που οι κάτοικοί τους μπορούν να βγάλουν visa σε λιγότερο από ένα λεπτό χωρίς καμία προυπόθεση και άλλες 54 χώρες που η χορήγηση visa χρειάζεται κάποια δικαιολογητικά.
Μεταξύ αυτών, να έχει εκδοθεί πρόσφατα και να είναι σε ισχύ visa για τον ενδιαφερόμενο από κάποια χώρα του ΟΑΣΑ ή κάποια άδεια μόνιμης διαμονής σε χώρα του ΟΑΣΑ.
Μία άλλη προυπόθεση για τους κατοίκους αυτών των χωρών είναι να πραγματοποιήσουν το τελικό ταξίδι τους στην Τουρκία με την Turkish Airlines.
Σύμφωνα με τους Τούρκους, κάθε αίτηση στο σύστημα, διαρκεί από ένα λεπτό και κάτι δευτερόλεπτα μέχρι και περίπου τρία λεπτά.
Παρεμπιπτόντως, η τουριστική κίνηση προς τη γείτονα φέτος, ξεκίνησεπολύ δυνατά, καθώς το πρώτο τρίμηνο του χρόνου κατεγράφη αύξηση22,5% και οι αφίξεις ξεπέρασαν τα 4,2 εκ. Ειδικά τον Μάρτιο, η κίνηση εμφάνισε αύξηση 26%...

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος7/5/13 14:19

    Εννοειται οτι οι Τουρκοι δεν ανυσηχουν μην τους μεινουν οι τουριστες εκει για λαθρο ουτε η τουρκια ανηκει στην ζωνη sengen. Οποτε ευκολα γινονται αυτα τα κολπα με τις δηθεν visa που παντα χορηγουνται σε οσους την ζητσουν και ειναι τυπικη διαδικασια και οχι ουσιαστική διαδικασια ελεγχου των επισκεπτών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος7/5/13 14:43

    Στην Τουρκία και σε δυο , τρεις μέρες παίρνεις άδεια και ανοίγεις μαγαζί , σε ΕΜΑΣ ??????? Εγώ μετά από 6 Μήνες πήρα την άδεια μου , και εάν δεν πίεζα και με πολλά έξοδα, βενζίνες, τηλέφωνα(εάν το σηκώνανε) θα την έπαιρνα πιο μετά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *