ροή ειδήσεων

ΤΡΑΓΙΚΟ: Σύγχρονη ...Κρουέλα ντε Βιλ ... Εχει εξαφανίσει 173 σκυλιά μέχρι τώρα

Έξαλλοι είναι οι φιλόζωοι στην Ελλάδα με τα στοιχεία που ήρθαν στη δημοσιότητα για τη δράση μιας...

44χρονης σύγχρονης «Κρουέλα ντε Βιλ» από το Περιστέρι, η οποία όπως προκύπτει είχε υιοθετήσει από διάφορες φιλοζωικές οργανώσεις 173 τουλάχιστον κουτάβια τα οποία έχουν εξαφανιστεί και δεν ξέρει κανείς εάν είναι ζωντανά.

Πώς δρούσε η «Κρουέλα ντε Βιλ» του Περιστερίου

Η 44χρονη, χρησιμοποιώντας πλαστές ταυτότητες, είχε παραλάβει σκυλιά από όλη την Ελλάδα, με την Espresso να αναφέρει πως έως τώρα την έχουν αναγνωρίσει για τουλάχιστον 173 υιοθεσίες σκυλιών, των οποίων η τύχη αγνοείται.

Πώς έπεσε στα «δίχτυα» της ΕΛ.ΑΣ.

Η ΕΛ.ΑΣ. κατάφερε να συλλάβει επ' αυτοφώρω τη 44χρονη μαζί με έναν 71χρονο συνεργό της, όταν υιοθέτησε δύο κουτάβια από τον φιλοζωικό σύλλογο Σαλαμίνας, μέλος του οποίου είναι γνωστή τραγουδίστρια. Η τραγουδίστρια υποπτεύθηκε ότι συμβαίνει κάτι περίεργο με τη 44χρονη, καθώς όταν την πήρε τηλέφωνο της είπε πως το ένα κουτάβι πέθανε από θερμοπληξία, ενώ για το δεύτερο αρνήθηκε να της δώσει πληροφορίες για την κατάστασή του. Η στάση της αυτή προβλημάτισε τους ιθύνοντες των φιλοζωικών σωματείων, οι οποίοι μετά από έρευνα διαπίστωσαν ότι είχε χρησιμοποιήσει πλαστά στοιχεία και ενημέρωσαν την Αστυνομία. Στη συνέχεια, μέλη του σωματείου έκλεισαν νέο ραντεβού μαζί της προκειμένου να υιοθετήσει και άλλα σκυλάκια. Όταν εμφανίστηκε, οι άνδρες της ΕΛ.ΑΣ. επενέβησαν και στην έρευνα που έγινε αποδείχθηκε ότι έφερε ταυτότητα γυναίκας από την Καρδίτσα η οποία είχε πεθάνει πριν από χρόνια.

Η 44χρονη οδηγήθηκε στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Αθηνών μαζί με τον 71χρονο συνεργό της, ενώ η δίκη της πήρε αναβολή για την Τετάρτη.
blog.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *