ροή ειδήσεων

Αυτός είναι ο «γνωστός» εργατολόγος με τα μαύρα 7 εκ

[Οι καραγκιόζηδες οι δημοσιογράφοι τον φωτογραφίζουν αλλά κατά τ' άλλα δεν γράφουν το ονομα του λαμόγιου...
που το 2008 έκανε τον τρελό (μεχρι και στο Αιγινίτιο εισήχθη) για να γλιτώσει την προφυλάκιση, αν και δεν τη γλίτωσε, για την εμπλοκή του στη υπόθεση Ζαχόπουλου]

Ο γνωστός εργατολόγος της Αθήνας (ακόμα και σήμερα συνεχίζει να κοροϊδεύει τους απολυμένους συμβασιούχους μασώντας τους ότι οικονομίες έχουν) στον οποίο αναφέρονται είναι ο...
Χρήστος Νικολουτσόπουλος, ο οποίος είχε παλαιότερα συχνή παρουσία ακόμα και τραγουδώντας στις κάμερες(το 2008 αφιέρωσε το άσμα της Χαρούλας Αλεξίου στους συγκρατούμενους του και άρχισε να το τραγουδάει μπροστά στην κάμερα «Φεύγω και αφήνω πίσω μου συντρίμμια αρρωστημένους και αγρίμια.Τώρα φεύγω.» με αποτέλεσμα η ΕΡΤ να διακόψει άρον άρον τη ζωντανή σύνδεση σύνδεση), σε τηλεοπτικές εκπομπές, καθώς και εμπλοκή στο μαϊμού σκάνδαλο Ζαχόπουλου (ήταν αυτός που συνόδευε σαν δικηγόρος της την Τσέκου στον Μακρυγιάννη και το παχύδερμο του ΠΡΩΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ οι οποίοι της υπέκλεψαν το DVD για να το δώσουν στον Ρουσόπουλο και ενω αρχικα προφυλακίστηκε για 2 κακουργήματα, τελικά αθωώθηκε), φαίνεται ότι έπεσε στα δίχτυα του ΣΔΟΕ, καθώς από ελέγχους που πραγματοποιήθηκαν βρέθηκαν στην κατοχή του έσοδα 6.992.000 ευρώ, που είχε... ξεχάσει να δηλώσει στην Εφορία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Δημοκρατία, αντίστοιχα, στην ίδια παράβαση της απόκρυψης εσόδων υπέπεσε ένας δικηγόρος στον Πειραιά, ο οποίος εμφανίζεται με αδήλωτα έσοδα ύψους 3.470.000 ευρώ και ένας χειρουργός από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος δεν δήλωσε εισόδημα 2.110.000 ευρώ.
dexiextrem.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος9/6/13 11:20

    Αθώοι ...ΟΛΟΙ οι ΕΝΟΧΟΙ;;;

    (μετά τόσα χρόνια, μετά τόση τηλεοπτική "δικαιοσύνη" ήρθε και ...έδεσε η δικαιοσύνη της "τηλεόρασης"... κι έτσι κανείς ποτέ δεν θα καταλάβει τι είναι "εκβιασμός', τι είναι "προσωπικές στιγμές", ποιά είναι τα "προσωπικά δεδομένα" που προστατεύονται, τι σημαίνει δημοσιογραφική δεοντολογία, τι σημαίνει "διαπλοκή" με την εξουσία, ... Μόνο ο παρα λίγο να πεθάνει επίδοξος "αυτόχειρας" θα πει και θα ξαναπεί στον καθρέφτη ότι ήταν διπλά μα---ας να πηδήξει από ντροπή για όλα αυτά, για ψύλλου "πήδημα", για τόση "αθωότητα" από τόσους πολλούς που θα γιορτάσουν παρέα με τους δικαστές τους την "δίκαιη" απόφαση και την επελθούσα με αυτή ...κάθαρση)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος9/6/13 11:22

    ΥΠΟΘΕΣΗ ΘΕΜΟΥ
    Είναι περίεργο ότι για την υπόθεση αυτή δεν έχει μιλήσει κανένας!
    Τον λόγο για τον οποίο ο Θέμος Αναστασιάδης επιτίθεται, ανηλεώς, μέσω της εφημερίδας του «Πρώτο Θέμα», κατά του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιώργου Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε, πριν λίγες ημέρες, ο πρώην Ειδικός Γραμματέας του ΑΣΔΟΕ Γιάννης Διώτης, στην Προανακριτική Επιτροπή που διερευνά τυχόν ευθύνες πολιτικών προσώπων για την αλλοίωση της λίστας Λαγκάρντ.
    Ο κ. Διώτης κατέθεσε στην Επιτροπή ηλεκτρονική αλληλογραφία του με τον κ. Παπακωνσταντίνου. Σε ένα από τα μηνύματα ο πρώην υπουργός φέρεται να ανησυχεί για το τι γίνεται με το «άλλο θέμα». Ο κ. Διώτης, απαντώντας σε ερώτηση μέλους της Επιτροπής, αποκάλυψε ότι επρόκειτο για τον έλεγχο του Λογιστηρίου του «Πρώτου Θέματος».

    Έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο κ. Παπακωνσταντίνου, είχε ζητήσει από το ΣΔΟΕ να ερευνήσει τη γνωστή υπόθεση της κατηγορίας κατά του Θ. Αναστασιάδη για παράνομη εξαγωγή 5 εκατ. ευρώ, τα οποία είχε κρύψει στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου του. Η υπόθεση είχε βαλτώσει και ο πρώην υπουργός ζήτησε να ερευνηθεί η υπόθεση και να προχωρήσει αν υπάρχει παρανομία. Η απάντηση Διώτη στο ερώτημα Παπακωνσταντίνου για το «άλλο θέμα» ήταν ότι το παρακολουθεί.

    Μέχρι σήμερα, πάντως, κανένας δεν έχει μιλήσει για το θέμα αυτό. Κανένας δεν ξέρει τι έχει γίνει, αν υπάρχει ή όχι παρανομία, αν η υπόθεση ερευνήθηκε αρκούντως, αν υπήρξαν ευρήματα και ποια, αν επιβλήθηκαν ποινές σε περίπτωση διαπίστωσης παρανομίας. Είναι περίεργο ότι για την υπόθεση αυτή δεν έχει μιλήσει κανένας. Ούτε ο Παπακωνσταντίνου, ούτε ο Διώτης, ενώ ούτε ο Θ. Αναστασιάδης «θριαμβολόγησε» για αποτυχία των «διωκτών» του.
    Και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα μάθουμε, κάποτε, τι συνέβη με τη συγκεκριμένη υπόθεση, καθώς αφορά επιχείρηση Τύπου και η κοινή γνώμη πρέπει να γνωρίζει αν υπάρχει διαπλοκή και παράνομες ενέργειες, όπως φοροδιαφυγή, ξέπλυμα μαύρου χρήματος κλπ.
    Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η υπόθεση αυτή είναι μεταξύ των λόγων για τους οποίους το «Πρώτο Θέμα» επιτίθεται με σφοδρότητα εναντίον του Γιώργου Παπανδρέου, αλλά και εναντίον ολόκληρης της οικογένειας Παπανδρέου. I-Reporter

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος9/6/13 11:23

    Αθώοι όλοι για το dvd της υπόθεσης Ζαχόπουλου

    Αθώοι κρίθηκαν από το Τριμελές Εφετείο ηΕύη Τσέκου, ο εκδότης Θέμος Αναστασιάδης,ο δημοσιογράφος Γιάννης Μακρυγιάννης και ο εργατολόγος Χρήστος Νικολουτσόπουλος, για την υπόθεση του Χρήστου Ζαχόπουλου, που ήρθε στην επικαιρότητα το Δεκέμβριο του 2007 μετά από απόπειρα αυτοκτονίας του τότε γγ του υπουργείου Πολιτισμού.

    Το δικαστήριο έκρινε κατά πλειοψηφία αθώα την Εύη Τσέκου, συμβασιούχο την επίμαχη περίοδο στο ΥΠΠΟ, για την απόπειρα εκβίασης του τότε προϊσταμένου και εραστή της Χρήστου Ζαχόπουλου.

    Επίσης, έκρινε ομόφωνα αθώα την "πρωταγωνίστρια" της υπόθεσης, αλλά και τους τρεις συγκατηγορούμενούς της για τις κατηγορίες που αφορούσαν παραβίαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων.

    Η υπόθεση αφορά τη βιντεοσκόπηση ερωτικής συνεύρεσής της με το Χρ. Ζαχόπουλου, που έκανε η Εύη Τσέκου.

    Το επίμαχο υλικό, όπως δέχτηκε το δικαστήριο, αντιγράφηκε από τους δυο δημοσιογράφους στις εγκαταστάσεις της εφημερίδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ, όπου είχε μεταβεί η Εύη Τσέκου με τον εργατολόγο Χρήστο Νικολουτσόπουλο.

    Κατά την άποψη του δικαστηρίου, παρά την καταδικαστική πρόταση του εισαγγελέα της Έδρας, το βιντεοσκοπημένο υλικό με τις προσωπικές στιγμές των δυο εραστών δεν αποτελεί αρχείο προσωπικών δεδομένων κατά την έννοια του νόμου.

    Σύμφωνα με το νόμο, βάσει της απόφασης, για να εκληφθεί ως αρχείο ένα υλικό απαιτείται να είναι ταξινομημένο και ομαδοποιημένο.

    Στο άκουσμα της απόφασης η Εύη Τσέκου ξέσπασε σε κλάματα και σε δηλώσεις της είπε ότι αισθάνεται δικαιωμένη «έστω και μετά από τόσα χρόνια».

    Και προσέθεσε: «Είμαι πολύ χαρούμενη και ήδη κάνω ένα νέο ξεκίνημα στη ζωή μου».

    Ο συνήγορος του Θέμου Αναστασιάδη, Μιχάλης Δημητρακόπουλος, δήλωσε ότι για τον εντολέα του «σήμερα είναι μια ευτυχής ημέρα, διότι μια σκευωρία ετών κατέρρευσε με την ομόφωνη αθώωσή του».

    Όπως είπε ο κ. Δημητρακόπουλος, για την παρούσα υπόθεση ο Άρειος Πάγος είχε κρίνει ότι δεν υπήρξε παράβαση του νόμου περί προσωπικών δεδομένων «και επομένως η κρίση του ήταν δεσμευτική για το δικαστήριο».Ο συνήγορος του Γιάννη Μακρυγιάννη, Γιάννης Ματζουράνης, δήλωσε ότι «μετά από μακρά και άψογη αποδεικτική διαδικασία, μια υπόθεση που ξεκίνησε για λόγους πολιτικής σκοπιμότητας ως κακούργημα και οδήγησε τέσσερα άτομα στις φυλακές, προσωρινά κρατούμενους, κατέληξε στη σημερινή αθώωση όλων των κατηγορούμενων. Στη Γερμανία θα ελέγχονταν εισαγγελείς και δικαστές που κακουργοποίησαν μια τέτοια υπόθεση».
    http://www.nooz.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος9/6/13 11:24

    Εισαγγελέας Αυτός ήταν ο "κομιστής" ...

    Την ενοχή όλων των κατηγορουμένων στην υπόθεση Ζαχόπουλου για παραβίαση προσωπικών δεδομένων λόγω της διακίνησης του ροζ DVD πρότεινε ο εισαγγελέας Γιάννης Αγγελής.
    Στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας τόνισε πως ο εκδότης του Πρώτου Θέματος Θέμος Αναστασιάδης ήταν...

    όντως ο κομιστής του DVD, αφήνοντας αιχμές ότι η ενέργεια του αυτή ενδεχομένως συνδεόταν με την υπόθεση των 5,5 εκατ. ευρώ για τα οποία ελεγχόταν από το ΣΔΟΕ.

    Πρότεινε ακόμα την ενοχή του συντάκτη Γιάννη Μακρυγιάννη, του εργατολόγου Χρήστου Νικολουτσόπουλου, αλλά και της Εύης Τσέκου.

    Η πρώην ιδιαιτέρα γραμματέας του Ζαχόπουλου, σύμφωνα με τον Εισαγγελέα, δεν επιβεβαιώνεται ότι αποπειράθηκε να εκβιάσει τον πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Πολιτισμού, ευθύνεται όμως και αυτή για παραβίαση προσωπικών δεδομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος9/6/13 12:16

    Το Διοικητικό Συµβούλιο της Ένωσης Ελλήνων Εργατολόγων, το οποίο εξελέγη κατά την Γενική Συνέλευση των µελών της στις 12/10/2011, ως εξής:

    Πρόεδρος: Χρήστος Νικολουτσόπουλος, Δικηγόρος Αθηνών


    http://enelerg.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=325&Itemid=65

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος9/6/13 16:46

    ρε λαμογιο πασοκο σιγουρα τα παιρνεις για να γραφεις καθε φορα ενα κατεβατο.τιποτα δεν κανει ενας πασοκος αν δεν λαδωθει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *