ροή ειδήσεων

Παναγιωτόπουλος σε Δένδια για Πατριωτική Πολιτοφυλακή: Είναι παράνομοι, πάταξέ τους

Οπλα, εβδομαδιαία εκπαίδευση, στρατιωτικοί σχηματισμοί, παραγγέλματα και ιεράρχηση σε βαθμούς είναι μόνο μερικά από τα χαρακτηριστικά της ακραίας εθνικιστικής οργάνωσης «Πατριωτική Πολιτοφυλακή» η οποία φαίνεται πως λειτουργεί σε αρκετές περιοχές της χώρας....
Οπως ανέφερε το iefimerida πρόκειται για μια οργάνωση με ακραία εθνικιστικό λόγο, κατά των μεταναστών και, ενώ καλεί τους Ελληνες να γίνουν «πολίτες – οπλίτες» και να προετοιμαστούν στρατιωτικά και τονίζει πως θα «επέμβει όταν έλθει η ώρα» ή «όταν διασαλευθεί η τάξη».

Το θέμα προ μερικών μηνών είχε φθάσει και στην Βουλή με τον υπουργό Αμυνας, Πάνο Παναγιωτόπουλο, να απαντάει σε ερώτηση βουλευτών της ΔΗΜΑΡ για την Πατριωτική Πολιτοφυλακή ότι «οι αποκαλούμενες Πολιτοφυλακές δεν αποτελούν πολιτικές δυνάμεις (σσ όπως ορίζει το Ν.Δ. 17/1974) ούτε εθελοντικές οργανώσεις πολιτικής προστασίας, ενταγμένες στο σχεδιασμό της Γενικής Γραματείας Πολιτικής Προστασίας».

Επιπλέον αναθέτει τις ευθύνες στην Αστυνομία και την ηγεσία του υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη αναφέροντας ότι «εάν κάποιοι παρανόμως θέλουν να οργανώσουν αυτόκλητα αυτού του είδους τις εξωθεσμικές ομάδες, είναι φαινόμενο που πρέπει να παταχθεί, αλλά δεν είναι ζήτημα που άπτεται του ΥΠ.ΕΘ.Α. Αλλά του υπουργείου Δημόσιας Τάξης & Προστασίας του Πολίτη».

Στην απάντησή του ο υπουργός μεταξύ άλλων τονίζει ότι η Εθνική Αμυνα περιλαμβάνει το σύνολο των λειτουργιών και δραστηριοτήτων που αναπτύσσονται από το κράτος, ενώ ως Πολιτικές δυνάμεις της χώρας ορίζονται «οι κρατικές αρχές και τα υπουργεία, τα Σώματα Ασφαλείας,το Λιμενικό Σώμα – Ελληνική Ακτοφυλακή, το Πυροσβεστικό Σώμα».

Προσθέτει επίσης ότι οι όποιες εθελοντικές ομάδες πολιτικής προστασίας θα πρέπει να εντάσσονται στο στο σχεδιασμό της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας.

Διαβάστε αναλυτικά την απάντηση του υπουργού Εθνικής Αμυνας εδώ

Σημειωτέον ότι η ΔΗΜΑΡ το Νοέμβρη του 2012 είχε υποβάλλει ερώτηση την οποία υπέγραφαν έξι βουλευτές με θέμα «Αυτόκλητες Πολιτοφυλακές».

Αναλυτικά:

«Κύριοι Υπουργοί,

Το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται κινήσεις για τη δημιουργία ομάδων πολιτοφυλακής, με στρατολογήσεις και εκπαίδευση πολιτών με σκοπό να πάρουν το νόμο στα χέρια τους, ώστε «να αντιμετωπίσουν την αύξηση της εγκληματικότητας, το χάος που θα προκύψει από ενδεχόμενη χρεοκοπία και τον εξωτερικό εχθρό που επιβουλεύεται τη χώρα».

Η λειτουργία και ο σκοπός αυτών των αυτόκλητων πολιτοφυλακών παραπέμπουν σε παραστρατιωτικές οργανώσεις. Με ακροδεξιά ρητορική, επιχειρούν να εκμεταλλευθούν τη συγκυρία και να διεκδικήσουν ρόλο υποκατάστατου και συμπαραστάτη των σωμάτων ασφαλείας και των ενόπλων δυνάμεων, η αποστολή των οποίων απορρέει από το Σύνταγμα και είναι, αφενός η πρόληψη και καταστολή του εγκλήματος, η περιφρούρηση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και της έννομης τάξης και η αντιμετώπιση έκτακτων αναγκών, αφετέρου η υπεράσπιση της εδαφικής ακεραιότητας και της εθνικής ανεξαρτησίας της χώρας απέναντι σε εξωτερικούς κινδύνους.

Αναφέρεται, μάλιστα, ότι οι πολιτοφυλακές εξαπλώνονται μέσα από ιστοσελίδες κοινωνικής δικτύωσης, απευθυνόμενες σε εν ενεργεία άνδρες των σωμάτων ασφαλείας, λοκατζήδες, έφεδρους, «πατριώτες», ακόμη και σε ανήλικους μαθητές.

Με βάση τα λεγόμενά τους, σκοπός είναι να οργανωθούν οι «πατριώτες» σε μια «συντεταγμένη πειθαρχημένη πατριωτική στρατιωτική δύναμη για να πολεμήσει υπέρ της εθνικής ασφάλειας».

Μάλιστα σε παλαιότερη συνέντευξή του σε ραδιοφωνικό σταθμό, «επικεφαλής» μιας εκ των λεγόμενων πολιτοφυλακών σκιαγράφησε απροκάλυπτα την οργάνωση, τους στόχους και το ιδεολογικό περίβλημα αυτών των παραστρατιωτικών οργανώσεων:

-«Παντού σε όλη την Ελλάδα υπάρχουν εκατοντάδες ομάδες πολιτοφυλακής που εκπαιδεύονται με όπλα airsoft. Είναι όπλα τρίτης γενιάς αερίου και ηλεκτρικά και εκτοξεύουν απλές πλαστικές μπίλιες. Ο γενικότερος αριθμός αυτών που εκπαιδεύονται σε όλη τη χώρα με αυτό τον τρόπο όλα αυτά τα χρόνια μετρά αρκετές χιλιάδες».

- «Εδώ και πάρα πολλά χρόνια οι Έφεδροι έχουν αναπτύξει μια δυναμική που λέει ότι εκπαιδευόμαστε ακόμη και μετά το στρατό, για να διατηρήσουμε την προσωπική μας γνώση να αυξήσουμε τη στρατιωτική γνώση που διαθέτουμε, ώστε την ώρα που θα παρουσιαστεί κάποιος στο στρατό να είναι πιο πολύ έτοιμος. Εμείς το πάμε ένα βήμα παραπέρα. Θεωρούμε ότι έρχεται μια δύσκολη κατάσταση και σε κείνη τη δύσκολη κατάσταση, που ποτέ να μην έρθει κι αχρείαστοι να είμαστε, να μας βρει προετοιμασμένους. Είναι μια πρωτοβουλία παράπλευρη από τα σώματα ασφαλείας».

-«Η χρεοκοπία αναγκαστικά θα οδηγήσει σε άσχημες καταστάσεις στη χώρα μας. Όταν έρθει εκείνη η κρίση ώρα να είστε σίγουροι ότι κάθε Έλληνας σ' αυτό τον τόπο θα έχει κι από ένα όπλο. Όπλα βρίσκονται την ώρα του πολέμου».

Οι πρωτοβουλίες αυτές είναι άμεση συνέπεια της αποτυχίας της Ελληνικής Πολιτείας στο να προασπίσει την ευνομία και να προστατέψει τα Συνταγματικώς κατοχυρωμένα δικαιώματα των πολιτών.

Παράλληλα το Ελληνικό Κέντρο Ελέγχου Όπλων, ίδρυσε την Ελληνική Πολιτοφυλακή ως ένα επιστημονικό πρόγραμμα ελέγχου εγκληματικότητας, αρμοδιότητα του οποίου είναι η ασφάλεια και η προστασία όσων διαμένουν στην Ελληνική επικράτεια, ανεξαρτήτως εθνικότητας και θρησκεύματος. Παρά τον νόμιμο χαρακτήρα αυτού, εξαιρετικής σημασίας είναι ο διαρκής και αυστηρός έλεγχος του προγράμματος, αναφορικά με την διοίκησή του και τις πρακτικές που εφαρμόζει.

Επειδή η δημιουργία και η δράση αυτών των ομάδων δημιουργούν αποκλίνουσες τάσεις μέσα στην κοινωνία και αποτελούν εν δυνάμει απειλή του Δημοκρατικού Πολιτεύματος.

Επειδή το Ελληνικό Κράτος οφείλει να δείχνει μηδενική ανοχή σε μη αρμόδια όργανα.

Ερωτώνται οι κ.κ. Υπουργοί:

1.Ποια μέτρα θα λάβουν για την άμεση διάλυση των πολιτοφυλακών και την περιφρούρηση του δημοκρατικού πολιτεύματος και της συνταγματικής τάξης;

2.Προτίθενται να προβούν σε αυστηρό έλεγχο των πρακτικών της Ελληνικής Πολιτοφυλακής;

3.Προτίθενται να θεσπίσουν αυστηρότερους όρους χρήσης και αδειοδότησης όπλων;

Οι ερωτώντες Βουλευτές

Μαρία Γιαννακάκη

Νίκος Τσούκαλης

Πάρις Μουτσινάς

Μαρία Ρεπούση

Δημήτρης Αναγνωστάκης

Γιώργος Κυρίτσης»

Η απάντηση της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής στα δημοσιεύματα του iefimerida έχει ως εξής:

«Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή είναι ένα νόμιμο εκπαιδευτικό κίνημα με επίσημο καταστατικό και γραφεία.

Σκοπός είναι η εκπαίδευση πολιτών σε θέματα αυτοπροστασίας και πρώτων βοηθειών.

Είμαστε ένα κίνημα που σεβόμαστε απόλυτα τους νόμους και το σύνταγμα.

Δεν έχουμε καμία απολύτως σχέση με κανένα κόμμα και με άλλου είδους πολιτοφυλακές όπως είναι η "Ελληνική πολιτοφυλακή".

Έχουμε το δικαίωμα ως Έλληνες πολίτες αυτής της χώρας να έχουμε άποψη σε ό,τι αφορά τα προβλήματα της Ελληνικής κοινωνίας κυρίως σε θέματα ασφάλειας.

Μέρος της εκπαίδευσής μας γίνετε με όπλα τύπου airsoft τα οποία είναι νόμιμα, ενώ δεν επιτρέπονται σε καμιά περίπτωση να γραφτούν μέλη ανήλικοι.

Όλα τα άλλα που ακούγονται και γράφονται κατά διαστήματα σε διάφορες ιστοσελίδες, ανήκουν καθαρά στην σφαίρα φαντασίας κάποιων ψευτοδημοσιογράφων που μόνο σκοπό έχουν την συκοφάντησή μας.

Εκ μέρους της διοίκησης Πατριωτικής Πολιτοφυλακής»


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/6/13 01:31

    Είναι πραγματικά λυπηρό να καταλογίζονται όλα τα παραπάνω που αναφέρονται στο ρεπορτάζ σε μια ομάδα που μοναδικό στόχο έχει την προετοιμασία και εκπαίδευση απλών πολιτών για καταστάσεις έκτακτης ανάγκης. Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή Ρόδου λειτουργεί ως επίσημο παράρτημα της Πατριωτικής πολιτοφυλακής Ελλάδος με βάση επίσημο καταστατικό εγκεκριμένο απο το Πρωτοδικείο Αθηνών.
    Θα αποτελούσε λοιπόν παγκόσμια πρώτη η λειτουργιά παραστρατιωτικής οργάνωσης με έγκριση των δικαστικών άρχων της Χώρας!
    Όσον άφορα τα όπλα για τα οποία και ο τόσος θόρυβος αυτά είναι ρεπλίκες τύπου (AIRSOFT) δηλαδή αεροσφαίρησης με πλαστικά σφαιρίδια τα οποία χρησιμοποιούνται για εκπαιδευτικούς σκοπούς.
    Οτιδήποτε άλλο ανήκει καθαρά στην σφαίρα της φαντασίας η εξυπηρετεί το δόγμα ρίξε λάσπη κάτι θα κολλήσει για προφανείς λόγους.
    Η Πατριωτική Πολιτοφυλακή δια της διοικήσεως της έχει πάρει σαφείς αποστάσεις απο όλα τα πολιτικά κόμματα δεν ανήκει και δεν πατρονάρεται απο κανέναν,είναι μια καθαρά Πατριωτική κίνηση με μόνο σκοπό την εκπαίδευση την αλληλεγγύη και την προάσπιση της Πατρίδος μας. Δεν φιλοδοξεί ούτε και υποκαθιστά σε καμία περίπτωση τα σώματα ασφάλειας αντιθέτως φιλοδοξεί να εκπαιδεύσει και να καταρτίσει απλούς πολίτες που θα μπορέσουν σε δύσκολες καταστάσεις να επιβιώσουν να προστατεύσουν τις οικογένειες τους και τις γειτονιές τους απο ενδεχόμενο κίνδυνο πάντοτε στα πλαίσια των νόμων του κράτους!



    Εκ της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Ρόδου


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/6/13 06:55

    ΤΑ ΣΚΥΛΙΑ ΜΟΝΟ ΛΑΣΠΕΣ ΡΙΧΝΟΥΝ !!!!!ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ----

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος1/6/13 10:59

    Έτσι έτσι! Τα λέτε όπως θέλετε να ακούγονται.

    1. Καταρχάς το γεγονός ότι υπάρχει καταστατικό εγκεκριμένο απο το Πρωτοδικείο, δε λέει απολύτως τίποτα. Στο καταστατικό γράφεις τους σκοπούς και τις διαδικασίες του συλλόγου/ομάδας και αν οι σκοποί δεν αντιβαίνουν στο σύνταγμα (προφανώς) και τους νόμους, ομοίως και οι διαδικασίες, τότε εγκρίνεται. Δηλαδή αυτό και μόνο ως επιχείρημα δεν ευσταθεί. Από καμουφλαρισμένους συλλόγους, οργανώσεις και επιχειρήσεις πήξαμε. Άσε... Γράφει όποιος θέλει 2 νομότυπες π@π@ριες στο καταστατικό και από πίσω κάνει ότι του καπνίσει.

    2. Αν θέλει ο 1:31, ας μας διευκρινίσει κάποια πράγματα:
    - α. αν συμμετέχει στο Τάγμα Εθνοφυλακή
    - β. αν σε αυτή την ομάδα έχουν όντως βαθμούς
    - γ. ποια είναι η διαδικασία απονομής τους
    - δ. πού γίνεται η εκπαίδευση και τι περιλαμβάνει
    - δ. είναι ανοιχτή για τον οποιονδήποτε ή για να μπεις στην ομάδα έχει κάποια διαδικασία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/13 11:27

      Παρα το γεγονος οτι το σχολιο σου ειναι κακοβουλο θα σου απαντησω!Το καταστατικο δεν το γραφουμε εμεις και το κραταμε σπιτι μας εχει εγκριθει απο το Πρωτοδικειο Αθηνων αρα και εχει ελεγχθει ως προς την νομιμοτητα του η μη!
      2 Στην πολιτοφυλακη μπορουν να συμμετεχουν εθνοφυλακες εφ οσον η Πολιτοφυλακη δεν υποκαθιστα τα σωματα ασφαλειας.Συνεπως οι εθνοφυλακες εαν και οποτε κληθουν απο την Εθνοφυλακη θα βρεθουν τα ταγματα τους.Διδεται επισης ιδιαιτερη προσοχη απο την διοικηση η μερες της εκπαιδευσεως να μην συμπιπτουν με αυτες της Εθνοφυλακης ωστε να παρακολουθουνται και οι δυο εκπαιδευσεις απροσκοπτα!
      Για τα υπολοιπα ερωτηματα σε παραπεμπω στο καταστατικο μας το οποιο υπαρχει αναρτημενο στην σελιδα της Πατριωτικης Πολιτοφυλακης για τον καθε ενδιαφερομενο!

      Εκ της Πατριωτικης Πολιτοφυλακης

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/6/13 12:27

      Το σχόλιο μου είναι περισσότερο ερεθιστικό θα έλεγα, παρά κακόβουλο.

      1. Λέμε το ίδιο πράγμα για το καταστατικό. Ελέγχεται ως προς τη νομιμότητά του, αυτό δε χωρά αμφιβολία. Λέω όμως ότι πίσω από νόμιμα καταστατικά και συλλόγους, πολλές κρύβονται "διάφορα" άλλα. Πάρε παράδειγμα οικονομικής φύσεως, που πίσω από μη-κερδοσκοπικά σωματεία κερδοκοπούσαν και έτρωγαν με χρυσά πιρούνια. Οπότε το καταστατικό από μόνο του δε λέει κάτι. Εκεί εστιάζω εγώ. Δεν είναι τρόπος να στηρίξεις την ύπαρξή σου και περισσότερο τις δράσεις σου (δημόσιες και μη).

      2. Δώσε λοιπόν το λινκ να το διαβάσουμε το καταστατικό. Δε μπορούσες να το βάλεις; Ή να αναρτήσεις μέρος του; Δώσε το λινκ και θα το κάνω εγώ.

      Διαγραφή
  4. Ανώνυμος1/6/13 12:19

    ΔΕ ΠΑΝΕ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΣΚΑΤΟΑΛΒΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΡΙΜΑΞΕΙ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑΣΝΙΚΟΦ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
    ΙΑΣΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/13 12:28

      Εσύ πάνε πιάσε το δέρας και άσε την πατριδοφιλία.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος1/6/13 21:33

    Για τον ανώνυμο 12:27.
    Το κατά πόσον η δράση μας αν και δεν εννοώ σε ποιά δράση αναφέρεσαι εφ όσον η ομάδα εδώ κάνει μόνο εκπαίδευση συνάδει με τις επιταγές του καταστατικού είναι θέμα για το οποίο υπάρχουν οι εντεταλμένες αρχές στην διάθεση των οποίων βρισκόμεθα για κάθε έλεγχο και όχι στην προσωπική σου κρίση και άποψη!
    Εάν θέλεις το καταστατικό χρησιμοποίησε τον εγκέφαλο σου πληκτρολόγησε ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ στο google μπές στον ιστότοπο και διάβασε όσο θέλεις!
    Καταλαβαίνω ο,τί ο σκοπός σου είναι να ερεθίσεις αλλά μάταια προσπαθείς!Εμείς θα συνεχίσουμε να κάνουμε όλα όσα νομιμοποιούμαστε βάση του καταστατικού μας σεβόμενοι πάντοτε τους Νόμους του Ελληνικού Κράτους τις αρχές και την Πατρίδα μας!
    Εαν αυτό σε ενοχλεί για τους δικούς σου λόγους αυτό είναι κάτι που δεν θα μας απασχολήσει επί της παρούσης.Εαν πάλι δεν σε καλύπτουν όλα αυτά υπάρχει η Ελληνική δικαιοσύνη στην οποία μπορείς να καταθέσεις τις όποιες απόψεις-ενστάσεις έχεις επώνυμα αναλαμβάνοντας ταυτόχρονα και την ευθύνη για τα όσα μας καταλογίζεις άδικα κατά την δική μας άποψη!

    Εκ της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/13 22:44

      ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΕ ΔΕΝ ΠΑΙΖΩΣΑΣΤΕ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ, ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΛΕΡΟ ΜΕΡΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΚΑΡΕΙΣ ΣΤΟ ΒΛΕΜΑ, ΚΟΙΤΑ ΤΙΣ FOTO ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΓΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΑΝ ΕΧΩ ΑΔΙΚΟ ,ΒΕΒΑΙΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΑΔΙΑΣΙΣΤΑ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑ ΟΠΩΣ, ΠΧ,Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΤΡΕΛΩΝ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΩΝ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΑΡΧΑΙΟ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟ ,ΕΚΕΙ ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΜΕΣΑ ΘΕΣΗ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΤΡΑΤ.ΥΠΗΡΕΣΙΑ .ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΣΕ ΤΕΣΤ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΟΛΟΓΙΣΗΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ,ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ FOTO ΣΑΣ 1Ο-12 ΕΙΣΤΕ,ΜΗΜ ΧΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΤΟΥΣ.ΤΩΤΕ ΟΜΩΣ ΟΛΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ Π.Χ ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ, Η ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΙΣΗ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ, ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΥΞΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΑΡΠΑΖΩΝΤΑΣ ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΚΑΛΑΜΙ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΙΠΠΕΥΣΕΙ ΩΣ ΝΕΟΙ ΔΟΝ ΚΙΧΩΤΕΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΑΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΗ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΡΟΔΙΝΙ ,ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος1/6/13 23:39

      ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΠΙΣΤΗΣΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ,ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΕΑΝ ΕΧΕΙ ΣΟΑΣ ΤΑΣ ΦΡΕΝΑΣ,ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΟΥ,ΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΔΙΑΨΕΥΤΗ ΟΙ FOTO ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ,ΤΟ ΒΛΕΜΑ ΤΩΝ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΕΝΟΣ ΨΥΧΙΑΤΡΕΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΕΙ ,ΚΑΙ ΕΑΝ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Η ΑΡΜΟΔΙΑ ΣΤΡΑΤ.ΥΠΗΡ,ΝΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΑΠΟ ΕΙΔΙΚΑ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΤΕΣΤ.ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΔΥΣΚΟΛΟ ΟΥΤΕ ΧΡΟΝΟΒΟΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΣΕΙΣ ΑΝΑΡΤΑΤΕ,ΕΙΣΑΣΤΕ 10-12,ΜΗΝ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΙ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ,ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΤΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΥΜΒΟΥΝ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΦΟΒΕΡΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΟΠΩΣ ,ΝΑ ΚΛΑΣΕΙ Ο ΔΙΑΣ,ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΜΥΞΑ ΤΟΥ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ, ΝΑ ΞΕΡΑΣΕΙ Ο ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΦΟΥΡΤΟΥΝΑ ,Η ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ Η ΑΦΡΟΔΙΤΗ ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΤΕ ΚΑΘΑΡΗ,ΤΟΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΑΝΩ -ΚΑΤΩ -ΠΕΡΑ -ΔΩΘΕ.ΙΠΠΕΥΟΝΤΑΣ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑΜΕΤΡΑ ΚΑΛΑΜΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΚΡΑΔΕΝΩΝΤΑΣ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΚΑΙ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΣΑΣ,ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΟΜΗΡΙΚΕΣ ΜΑΧΕΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΟΥ ΡΟΔΙΝΙΟΥ.ΕΔΩΣΑ ΛΙΓΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΤΗΝ ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ .ΟΙ ΝΟΕΣ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος1/6/13 23:09

    ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΠΙΑΣΑΜΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΠΡΑΞΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος1/6/13 23:11

      ΑΝΤΕ ΠΑΩ ΓΙΑ ΥΠΝΟ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΠΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΑΥΡΙΟ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ!!

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/13 00:42

      σε οπια κριτικη και εαν δεχωμαστε οφειλουμε να απανταμε με ηθος καικαθαρη σκεψη οταν αδυνατουμε καλητερα να σιωπουμε γιατι εκτος απο τον εαυτο μας εκθετουμε και αυτο το οποιο καλουμαστε να υπερασπισουμε και εσυ αγαπητε πολιτοφυλακα η οπως αλιως αρεσκεσε να σε αποκαλουν με το επιπεδο που εδειξες φανερωσες σε ολους οτι δεν εχεις την δυναμη να προφυλαξεις τον εαυτο σου ουτε λεκτικα φανταζωμε οτι σε καποια αλλη εντονη κατασταση αναγκης αυτη για την οπια εκπεδευεστε οπως λετε εισαι επικινδυνος και για οπιον βρεθει κοντα σου και διπλασου στερεισαι της ικανοτητος διαχειρισης κρισεων ,και απο τον τροπο που απαντας παρουσιαζεις παρορμητικο προφιλ ας προσεξουν αυτοι που θα εισαι κοντα τους. καληνυχτα σας

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος1/6/13 23:49

    ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΠΟΡΔΗ ΤΟΥ ΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΙΑΟΥ ΝΙΑΟΥ ΤΗΣ ΓΑΤΑΣ ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΕΙΡΗΝΑ ΤΟΥ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΕ ΑΠΟ ΛΕΡΟ ΝΑ ΣΑΣ ΜΑΖΕΨΕΙ ΝΟΥΜΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος2/6/13 09:22

    re romioi proskinimenoi xristianulides den koitate ta haliasas ta valate me ta palikaria ths politofylakhs giati den pistevun sta kantiliasas kai stis paparies pu esis kanete me to papadario sas ala pistevun sto dodekatheo/ mravo palikaria esis iste oi mprostarides min masate ke petaxte exo apo tin politofilaki kathe romio evreohristiano proskinimemo afti ehun pseftikus agius emis ton DIA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος2/6/13 09:37

    Ανώνυμε ψυχαναλυτή έχεις γελοιοποιηθεί τελείως !Αφού δεν έχεις σοβαρά επειχειρήματα και κινούμενος μόνο από την εμπάθεια που σε διακατέχει μας χαρακτηρίζεις ψυχοπαθείς και ενέπλεξες όλους τους Θεούς του Ολύμπου για να δώσεις και θρησκευτικό χρώμα στις κακοήθειες σου!
    Είναι προφανείς πλεον οι σκοποί σου είσαι κακοήθης άνανδρος και δειλός και κρύβεσαι πίσω από την ανωνυμία που σου προσφέρει το διαδύκτυο για να εκδηλάνεις την εμπάθειά σου.
    Αυτή είναι σίγουρα μιά στάση που χρήζει εξέτασης απο ψυχολόγο!
    Εμείς αυτά που σου καταλογίζουμε εδώ στα καταλογίζουμε επώνυμα ως Πατριωτική Πολιτοφυλακή Ρόδου άρα γνωρίζεις ποιοί είμαστε.
    Δεν γνωρίζει κανείς άλλος εκτός από εμάς ποιός είσαι και γιατί καταφέρεσαι με τόσο μένος ενάντια στην Πατριωτική Πολιτοφυλακη!
    Εαν είσαι άνδρας και Έλλην μίλα επώνυμα!
    Αλλιώς ό,τι και να λες δεν μας αγγίζει!

    Εκ της Πατριωτικης Πολιτοφυλακής Ρόδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 10:24

      ΑΦΙΠΠΕΥΣΑΤΕ ΕΚ ΤΗΣ ΚΑΛΑΜΟΥ ΝΟΥΜΕΡΑ

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος2/6/13 10:50

    ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΝΤΑΧΘΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΟΤΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΟΜΩΣ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ ΑΚΡΗ ΓΙΑΤΙ ΟΝΤΩΣ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΒΑΣΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΩΝ ΘΑΘΕΛΑ ΜΙΑ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΘΕΣΗ ΠΡΙΝ ΜΠΩ ΣΕ ΚΑΘΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΝΤΑΞΗΣ ,ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ Η ΤΟΠΟΘΕΤΙΣΗ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΙΣΗΡΟΚΑΣΤΡΙΤΗΣ ΑΡΙΣΤΟΜΕΝΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 14:56

      ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ!!!!ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ!!!
      ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΜΑΥΡΗ ΕΡΓΑΣΙΑ Ε?????ΕΝΤΑΞΕΙ!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος2/6/13 15:25

    ΘΑ ΤΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΥΩΝΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕ !!ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΔΗΛΑΔΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος2/6/13 16:39

    ΤΟ ΒΟΥΛΛΩΣΕΣ ΤΩΡΑ ΜΩΡΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΗ ΚΟΤΑ ΜΟΛΙΣ ΑΚΟΥΣΕΣ ΤΑ ΑΠΛΥΤΑ ΣΟΥ!!!ΤΟΝ ΗΠΙΕΣ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΤΩΡΑ!ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΠΟΥΜΕ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΕ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕ ΤΗΣ ΜΠΟΥΤΣΑΣ!!ΘΑ ΔΕΙΣ ΠΩΣ ΓΑΜΑΝΕ ΟΙ ΔΩΔΕΚΑΘΕΙΣΤΕΣ ΚΑΤΙ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΣΟΥ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 17:24

      ΤΟ ΠΡΟΣΟΝ ΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΙΛΙΚΙ .ΚΑΙ ΕΣΥ ΩΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕΣ ΝΑ ΞΕΦΥΓΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΟΣ.ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΣΤΑ ΧΩΝΩ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ΄ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΕΤΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΠΙΑΣΤΟ ΣΤΗΝ ΙΕΡΟΤΗΤΑ ΟΠΩΣ Η ΑΘΑΝΑΤΗ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ ΤΟ ΕΡΓΟ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΝΑΘΕΣΕΙ ΞΕΡΕΙΣ ΤΩΡΑ Ο ΔΙΑΒΙΤΗΣ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΑΦΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑ .ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ,ΞΕΡΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΟΡΝΙΘΟΤΡΟΦΟΣ ΑΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΠΡΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗ ΜΕΡΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΘΕΛΑ ΜΕΡΙΚΑ ΒΟΔΙΑ ΤΙ ΛΕΣ ΕΛΑΤΕ ΠΑΝΤΟΣ ΑΠΟ ΑΧΥΡΟ ΕΧΕΙ ΟΑΟ ΘΕΛΕΙΣ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος2/6/13 16:56

    ΚΑΛΑ ΕΧΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΓΛΕΝΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ ΒΓΑΛΤΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΣΑΣ ΕΑΥΤΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΡΑΕΞΩ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΩΝ ΕΚΦΡΑΣΤΩΝ ΤΟΥ ΔΩΔΕΚΑΘΕΟΥ ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΛΟΠΡΟΣΑΛΟ ΣΥΝΕΧΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΕΙΟ ΜΑ ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΔΙΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ ,ΠΙΠΕΡΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΚΑΚΑ ΠΑΙΔΙΑ .Η' ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΛΟ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΩΝ ΠΛΟΥΤΩΝΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 17:45

      ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΙΑΝΟΥ Ο ΚΩΛΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ! ΕΣΥ ΒΡΙΖΕ ΚΑΙ ΧΩΝΕ ΑΑΛΑ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΕ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΑΡΜΟΖΕΙ!!

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος2/6/13 17:32

    βοηθα Θεε μου μην φαγωθουμε μεταξυ μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 18:19

      EΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο 5'32μ.μ.ΤΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΥΝΕΧΕΣ ΥΒΡΕΟΛΟΓΙΟ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ 5'17μ.μ.ΛΙΓΗ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΩΜΕΝΑ ΣΟΥ.ΚΑΙ ΕΑΝ Η ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΣΕ ΕΧΕΙ ΜΕΛΟΣ Η ΟΤΙΔΙΠΟΤΕ ΑΛΟ.ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ΑΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΚΑΘΕ ΔΕΣΜΟ ΚΑΙ ΕΠΑΦΗ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΔΙΟΤΙ ΤΗΝ ΕΚΘΕΤΕΙΣ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ.ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΚΑΚΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ.ΕΚΤΟΣ ΕΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΚΟΠΟΣ ΣΟΥ.ΑΣ ΛΑΒΕΙ ΘΕΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΚΑΙ Η Κ.Δ. ΛΗΞΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/13 18:29

      Εσυ ρε μαλακα με τη φαρμα τη μοσαντε στην κρεμαστη παρε και τις κοτες του ορνηθοτροφου αποστρατου για το μπουτσο μετα που θα του κοψουνε τη συνταξη

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος2/6/13 18:43

    ΡΕ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΔΕΝΔΕΙΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΟΨΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΛΟ /ΕΙΣΑΣΤΕ ΨΥΧΟΠΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ/ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΦΤΑΝΕΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΚΡΑΤΑΤΕ ΚΑΙ ΟΠΛΑ/ ΨΥΧΑΚΙΔΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 19:01

      ΔΕΝ ΕΊΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΉ ΑΛΛΆ ΧΑΊΡΟΜΑΙ ΠΟΥ ΥΠΆΡΧΕΙ,,,!!!! ΠαναγιώταΚΟΠουΛε έρχετέ η ημέρα επανόδου,,, το ΣΔΟΕ ΘΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΊ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥ ΚΌΨΟΥΝ ΤΗΝ ΣΎΝΤΑΞΗ ΑΠΑΤΕΏΝΑ!!!!!! Μην ξανά πατήσεις στη δουλειά ΧΡΙΣΤΙΑΝΌΠΟΥΣΤΑ ,,,ΤΡΩΣ ΜΕΡΟΚΆΜΑΤΑ. Από κάποιον που πεινάει!!!! Ξέρεις εσύ!!! Δεν μου είπες γιατί οι Όρνιθες που βγάζουν αυγά ρε σχήμα μανιταριού ;;;;

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος2/6/13 19:19

      den krataei kanenas opla re ilithio plasma airsoft paizoume re verikie tou kolou

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος2/6/13 19:34

    ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΟΠΛΑ ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΕΙ Ο ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΜΕ ΕΣΑΣ ΟΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ.ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΣΤ/ΚΕΣ.ΚΑΙ ΣΤΡΑΤ.ΑΡΧΕΣ ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΤΕ ΟΠΛΙΣΜΟ,ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΜΕΣ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 19:41

      ΜΠΟΡΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΑ ΧΕΣΕΙ Ο ΑΓΙΟΣ ΟΥΝΟΥΦΡΙΟΣ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΤΩΝ ΜΑΛΑΚΟΜΠΟΥΚΩΜΕΝΩΝ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΝ ΜΑΥΡΑ ΓΙΑΥΤΟ ΕΣΕΝΑ ΘΑ ΣΕ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ !!!

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος2/6/13 19:53

    Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑ ΑΛΩΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΥΨΙΛΟ ΔΙΚΤΗ ΝΟΥΜΟΣΗΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΗΣ ΣΟΦΙΑΣ ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΓΑΝΤΙ,ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΒΡΙΖΕ ΒΡΙΖΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΟΤΙ ΜΕ ΕΝΤΟΠΙΣΕΣ,ΑΦΟΥ ΒΡΙΣΗΣ ΟΣΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ,ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΧΑ ΝΟΥΜΕΡΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΜΗΡΑΣΕΙΣ ΔΥΟ ΓΑΙΔΟΥΡΙΩΝ ΑΧΥΡΟ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΦΙΛΟΣΟΦΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος2/6/13 20:03

    ΠΟΝΤΙΕ ΙΠΠΟΤΗ ΤΟΥ ΔΙΑΔΥΚΤΥΟΥ ΣΚΑΣΕ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΗΞΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΟΥ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 20:16

      ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΠΟΝΤΙΕ ΚΑΤΑΠΙΕΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ!ΗΞΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ Η ΑΙΧΜΗ ΤΟΥ ΔΟΡΑΤΟΣ ΑΛΛΑ ΠΡΩΤΑ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΟΝ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΜΑΛΑΚΑ!!

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος2/6/13 20:28

    Δεν επιθυμουμε να συμμετασχουμε σε αυτο το χειριστου επιπεδου πολεμο απλα και μονο να τονισουμε για πασα ενδιαφερομενο οτι αυτοι που εκτοξευουν κατηγοριες περι ψυχοπαθων κ.τ.λ ειναι πρωην μελη τα οποια διεγραφησαν εκ της διοικησεως επειδη ταχθηκαν υπερ της χρυσης αυγης . Για τον λογο αυτο τρεφουν μεγαλη εμπαθεια και καταφερονται με αυτο τον τροπο εναντια στην Πατριωτικη Πολιτοφυλακη! Εμεις απλα θα υπενθιμισουμε και σε αυτους αλλα και γενικοτερα οτι η Πατριωτικη Πολιτοφυλακη δε προκειται να μετατραπει σε παραμαγαζο κανενος πολιτικου χωρου και ειδικα των νεοναζιστων που αμαυρωσαν τον ορο του Εθνικισμου και τον εκαναν συνωνυμο του φασιστα!

    Εκ της Πατριωτικης Πολιτοφυλακης Ροδου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος2/6/13 23:41

      ΓΙΑΥΤΟ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗΣ ΘΕΛΑΤΕ ΑΠΟ ΦΑΝΤΑΡΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΑΤΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΟΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΑΞΙΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΛΩΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ, ΑΚΟΥ ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ ΤΕΛΙΚΑ,ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΑΤΕ ΔΕΚΤΟ ,ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΑ ΣΑΣ ΕΝΟΧΛΟΥΣΑΝ ΤΑ ΛΟΧΙΟΣΗΜΑ ΤΩΝ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΩΝ ,ΕΔΩ ΕΣΕΙΣ ΓΙΝΑΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ.ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΤΟ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΣΗ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ .ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΑΣ 1ου ΤΕ

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος2/6/13 21:06

    ΠΟΝΤΙΕ!!!ΚΑΛΕ ΓΙΟΥΧΟΥ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΧΑΘΗΚΕΣ????ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΙ ΜΕ ΤΗ ΚΑΜΕΡΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος2/6/13 22:02

    ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΟΝ ΠΟΥΥΥΥΥΛΟ ,,,ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος3/6/13 00:01

    Οταν λεμε εκ της διοικησεως εννοουμε την κεντρικη διοικηση στην Αθηνα.Βεβαια κυριε Ευνοφυλακα του 1ου ΤΕ αυτος που ειναι εμπαθης τα ερμηνευει ολα οπως θελει.Το οτι δεν εγινατε δεχτος στην Πατριωτικη Πολιτοφυλακη οφειλεται στην συμμετοχη σας στον Σ.Ε.Ρ που καθε αλλο παρα φιλικα προσκειται προς την Π Πολιτοφυλακη. και οπως αποδυκνυεται εδω απο την σταση σας απο τον δικο σας προβληματικο χαρακτηρα. Κριμα και για καποιον της ηλικιας σας να εχει τοσο ρηχη κριση.Πηγαινετε τωρα στον Παχο για τα ευσημα αφου μας επιτεθηκατε και εσεις..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος3/6/13 00:11

    Tα χρυσα αυγα τον πουλλο ειπαμε ουυυυυστ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 01:45

      Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΗΣ ΓΛΑΥΚΑΣ η Η ΕΛΕΥΣΙΣ ΤΟΥ ΒΛΑΚΑ, ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΟΥΥΥΥΥΥ.

      Διαγραφή
  24. Ανώνυμος3/6/13 00:22

    ...KAI AYTOΣ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Ο ΕΠΙΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΡΟΔΟΥ...
    ΚΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΑΚΟΝΙΣΕΙ ΤΑ ΧΑΤΖΑΡΙΑ ΤΟΥ...(ο νοων νοειτο)
    ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΜΑΥΡΗ ΚΑΙ ΑΦΕΓΓΑΡΗ ΝΥΧΤΑ ΑΝΩΡΙΜΟΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.
    ΕΙΘΕ ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΜΑΣ ΦΩΤΙΣΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΟΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ,ΠΑΡΑΜΕΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΟΨΥΧΕΣ
    ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΕΣ ΕΜΠΑΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ.
    ΑΥΤΟΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ,ΕΞΟΠΛΙΣΤΕΙΤΕ,ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ.ΔΕΝ ΠΕΡΙΣΕΥΕΙ ΚΑΝΕΙΣ.
    ΜΗΝ ΝΤΡΟΠΙΑΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΓΟΝΟΥΣ ΜΑΣ,ΗΜΑΡΤΟΝ,ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΠΩ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος3/6/13 15:22

      Έχουμε ΕΣΆΣ ΤΟΥΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΌ ΕΒΡΑΊΟΥΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΔΑΠΌ ΘΕΌ ΣΑΣ ΝΑ ΠΟΛΕΜΉΣΕΤΕ ΡΕ ΝΟΎΜΕΡΑ !!!! Τουλάχιστον εκεί. Που πάτε στην χρυσή αυγή πείτε τους να μην χτυπούν τους αλλοδαπούς γιατί και ο θεός τους αλλοδαπό είναι ,,,ΟΥΣΤ ΡΕ ΠΡΟΔΌΤΕΣ ΤΟΥ ΓΈΝΟΥΣ ΑΙ ΧΑΘΉΤΈ ΠΟΥ ΜΙΛΆΤΕ ΚΙΌΛΑΣ!!!!!

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος3/6/13 07:56

    Βιάστηκες να δεις τον επίλογο! Όλη αυτή η επίθεση λάσπης να αποσκοπεί στο να μπει τέλος σε άλλη μια Πατριωτική κίνηση επειδή δεν υποτάσσεται στον κομματικό έλεγχο όπως θα ήθελαν πολλοί.Δυστυχώς για όλους αυτούς η Πατριωτική Πολιτοφυλακή στην Ρόδο έχει αφθονα αποθέματα και έχει αποδείξει ό,τι μπορεί να αναγεννάται απο τις στάχτες τις!
    Η αυτοοργανωση που προτείνεις δεν είναι λύση .Η λυση είναι η ομαδική δουλειά και εκπαίδευση αλλά δίχως κομματικές γραμμές και θρησκευτικούς διαχωρισμούς και δίχως τον διχασμό που σπέρνουν τα κομματόσκυλλα!
    Η ομάδα της Ρόδου αποβάλλει αυτά τα κακά στοιχεία ,αυτοκαθαρίζεται γιαυτό και βάλλεται γιατί δεν προσκυνά και δεν συνταυτίζεται με κομματικούς στρατούς και ειδικά με αυτούς των νεοφασιστών της χρυσης αυγής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος3/6/13 10:41

    EΙΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος3/6/13 10:46

    ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΑΣ ΤΟΝ ΑΤΤΙΤΗ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΕΘΝΙΚΟΣΟΣΣΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΤΗΧΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΔΕΡΝΕΤΕ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!!ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ!!ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΟΣΟ ΘΕΛΕΤΕ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΟ !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 01:41

      ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΟΥΥΥΥΥΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

      Διαγραφή
  28. Ανώνυμος3/6/13 10:56

    ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ(χρυση αυγη) ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΙΣΟΙ ΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΑΤΟ (E.Π.Α.Μ). ΓΙΑΥΤΟ ΜΑΣ ΓΑΜΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ!60 ΧΡΟΝΙΑ ΠΕΡΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ Β.Π ΠΟΛΕΜΟ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΕΤΣΙ ΕΙΣΤΕ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ τΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΥΝΑΤΕ ΤΟΝ ΛΕΤΕ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ ΚΑΙ ΨΥΧΟΠΑΘΗ!!
    ΚΑΤΩ ΡΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ!!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΙ ΚΑΙ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΧΙ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΕΤΕ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΣ!!
    ΟΥΔΕΙΣ ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΒΡΟΥΝΕ ΑΛΛΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΚΑΙ ΚΑΘΑΡΟΥΣ ΟΧΙ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ!!ΟΟΥΥΥΥΣΤ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 01:07

      ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΟΥΥΥΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

      Διαγραφή
  29. Ανώνυμος3/6/13 15:14

    Τον πουλο τα χρυσά αυγά!!!!! Είναι σκυλιά Σκοπιανοί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 01:05

      ΚΟΥ ΚΟΥ ΒΑΟΥΥΥΥ ΚΑΝΕΙ Η ΚΟΥΚΟΥΒΑΓΙΑ

      Διαγραφή
  30. Ανώνυμος4/6/13 23:32

    ΣΑΝ ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗΣ. ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΕΡΙ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΚΑΙ ΕΠΑΜ ΔΕΝ ΚΟΛΑΝΕ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΤΑΒΑΝΤΟΥΡΙ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΞΟΥΝ ΛΙΓΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΑΡΧΕΣ.ΚΑΙ ΑΣ ΤΟ ΠΑΤΑΞΟΥΝ .ΣΕ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΧΗ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΙΝΑΧΤΟΥΝ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΑΠΟ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΘΕΡΜΟΚΕΦΑΛΟΥΣ .ΑΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΙΝΑΙ Η ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΕΝΘΕΝ ΚΑΙ ΕΝΘΕΝ ΠΑΡΑ Η ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ. ΑΣ ΤΟ ΨΑΞΟΥΝ ΑΥΤΟ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ,ΓΙΑΤΙ ΒΡΙΣΚΩΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΕ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΑ ΒΛΑΚΩΔΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΑΠΟ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΑ ΑΤΟΜΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΛΩΣΤΕ ΑΣ ΤΟΥΣ ΔΩΣΕΙ ΕΝΑ ΜΑΘΗΜΑ Ο ΡΟΔΙΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΕΑΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ Η ΠΩΣ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ .ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝ ΣΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΘΕ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ .ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΟ ΑΠΟ ΠΙΣΩ, ΜΙΑ ΠΟΡΕΙΕΣ ΣΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΜΙΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ,Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,
    ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΗ ΕΔΩ,ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΕΡΙ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟ ΓΙΑ ΤΑ ΕΔΩ ΔΕΔΩΜΕΝΑ.ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙ ΤΟ ΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΙΑΛΑΛΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΚΕΠΤΩΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΑΝΗΣΥΧΙΕΣ.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 00:36

      ΜΡΑΒΟ 11΄΄32μ.μ.ΕΘΕΣΕΣ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΤΟ ΘΕΣΟΥΝ ΥΠ΄ΟΨΙΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΧΕΣ.ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΘΝΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΚΟΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  31. Ανώνυμος5/6/13 09:54

    ama 8elete re vodia na voi8isete tin xora mas afiste tis askisis tromoy pou kanete kai katevite stoys dromoys noymera,mazepste trofima,kante eranoys na voi8isete an8ropoys,stratokavli ee stratokavli,oso gia ton filo parapano pou milaei gia psixakides kai fatses tromaxtikes me psixologika 8a simfoniso apolita,oso giafto pou lete giati den paremveni i astinomia ena exw na po:ola ta goyroynia exoyn tin idia moyri,pia astinomia?otan o enas stoys 2 mpatsoys psifise xrisa avga...OTAN OLOI I ASTINOMIA A8INON E3OPLIZETE APO TO MAGAZI XRISAVGITI?ZOYME SE ENA NISI POU KATI TETIES ORGANOSIS TIS EXOYME 3ANADEI KAI TIS EXOYME NIOSI STO PETSI MAS,mia ine i lisi:oloi mazi na toys peta3oume stin 8alasa oloys aftoys,kalitera sto vodi 8a elega poy einai kai va8ia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/6/13 09:56

      3exasa to pio simantiko na rwtiso:giati kalivete ta prosopa stis foto?exete na fovi8ite kati?i mipos 8elete na kripsete kati?

      Διαγραφή
  32. Ανώνυμος5/6/13 10:31

    ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΕΩ ΕΓΩ !!ΤΕΛΟΣ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ανώνυμος5/6/13 11:36

    ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΙ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΗΡΟΥΝ ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ ΚΑΙ ΟΝΤΑΣ ΓΝΗΣΙΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΥΠΟΝΟΜΕΥΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ!
    ΟΙ ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΜΕΝΕΣ ΚΡΥΦΟΧΡΥΣΑΥΓΗΤΕΣ!
    ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΣΑΣ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΑΤΕ!ΘΛΙΒΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ!!!
    ΑΛΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΤΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΤΟΝ ΜΠΟΥΥΥΥΥΥΛΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/6/13 20:48

      Ελληνάκο της φάπας,πρώτον μάθε να γράφεις. Πόσοι μείνατε στην "πατριωτική" πολιτοφυλακή πλέον;Τέσσερις; Οι φαναρτζήδες των ξεφτισμένων βωμών;Είστε ακόμα χειρότεροι από τους νεο-εβραίους με τα ρασοκοράκια που αλωνίζουν στην Ρόδο των τουρκόσπορων. Περιμένετε και η πορεία εσού και των κουκουβαγιών ρουφιάνων έχει προκαθοριστεί.Η Ρόδος είναι μικρή χαφιέδες και τα δάχτυλα έχουν δείξει ποιοι είναι οι επόμενοι στόχοι μας.Το αρχαίο ελληνικό πνεύμα θα θαφτεί στα σκατά που εσείς οι ίδιοι δημιουργήσατε και τα οποία δεν θα αργήσουν να σας πνίξουν. Πάρτε τα G3 και ταμπουρωθείτε στα σπίτια σας.
      Οπλίσατε Φασίστες πολιτοφύλακες! Έρχονται κρεμάλες

      Αναρχικοί-Αντιεξουσιαστές Δωδεκανήσου

      Διαγραφή
  34. Ανώνυμος5/4/14 23:59

    ΜΟΝΟΝ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ,ΟΠΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ & ΠΡΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΤΑΧΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ-ΑΜΕΣΑ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΟΙΚΗΤΕΣ κ.λ.π.ΜΠΟΡΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ΝΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ , ΝΑ ΕΠΙΛΗΦΘΕΙ Ο ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος2/7/17 13:09

    ΤΙ ΕΓΕΙΝΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟΙ Η ΑΥΤΟΑΠΟΚΑΛΟΥΜΕΝΟΙ ΩΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΧΑΘΗΚΑΝΕ ΓΙΑΤΙ , ΜΗΠΩΣ ΥΠΗΡΧΕ ΑΛΛΩΣ ΣΚΟΠΟΣ , ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΔΡΑΣΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *