ροή ειδήσεων

Στο Νοβοσιμπίρσκ οι Ροδίτες...

Στην Περιφέρεια του Νοβοσιμπίρσκ της Σιβηρίας μετέβησαν μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Tour Operator της Ρωσίας (ATOR) ο Περιφερειάρχης Νοτίου Αιγαίου.... Γιάννης Μαχαιρίδης και ο πρόεδρος της Εν. Ξεν. Ρόδου Αντώνης Καμπουράκης, στα πλαίσια της εκδήλωσης που διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο ATOR.
Ο Περιφερειάρχης στην εκδήλωση αυτή θα προβάλει τα νησιά της Περιφέρειάς μας ενώ θα έχει την δυνατότητα να συναντήσει τον κυβερνήτη της περιφέρειας του Νοβοσιμπίρσκ Vasiliy Alekseevich Yurchenko όπου θα συζητήσουν τις δυνατότητες συνεργασίας μεταξύ των δύο περιφερειών.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι το Νοβοσιμπίρσκ το κέντρο της Σιβηρίας με συνολική πληθυσμιακή δυναμικότητας 15 εκατ. ατόμων παρουσιάζει μεγάλο τουριστικό και οικονομικό ενδιαφέρον καθώς η περιοχή αυτή είναι ταχέως αναπτυσσόμενη και χαρακτηρίζεται από μια διευρυμένη αστική τάξη και ιδιαίτερα πλούσια σε πλουτοπαραγωγικές πηγές.
Σε συνδυασμό με το ενδιαφέρον των Ρώσων της Σιβηρίας για την Ελλάδα και την αγάπη τους για τον ελληνικό πολιτισμό η παρουσία του Περιφερειάρχη στη Ρωσία θα διευρύνει τις δυνατότητες συνεργασίας σε πολλά επίπεδα.

Άντε και στην Αλάσκα...
money-tourism.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *