επικαιρότητα

"Μπλόκο" σήμερα στην Υγεία σε όλη τη χώρα! Σε πανυγειονομική απεργία όλοι οι εργαζόμενοι

Ο κόμπος φαίνεται ότι έχει φθάσει στο χτένι για τους χιλιάδες εργαζόμενους στον τομέα της Υγείας οι οποίοι ενώνουν τις δυνάμεις τους σε μια πανυγειονομική απεργία σήμερα....
Με προσωπικό ασφαλείας θα λειτουργήσουν όλες οι μονάδες υγείας της χώρας.

Της Δήμητρας Ευθυμιάδου
Συνεχείς περικοπές αποδοχών. Υπηρεσίες υγείας που καταρρέουν. Νοσοκομεία που δεν έχουν υλικά ούτε για δείγμα. Εφημερίες που γίνονται με εξαντλημένους εργαζόμενους. Αυτά είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες προβλήματα που καταγράφονται στον τομέα της Υγείας με τους εργαζόμενους να γίνονται καθημερινά μάρτυρες της ταλαιπωρίας των ασθενών.
Όσο για τους ίδιους, εργάζονται πλέον στα όρια της εξάντλησης μη μπορώντας να αφήσουν τους ασθενείς χωρίς εξυπηρέτηση.
Έτσι όλες οι Ομοσπονδίες των εργαζομένων στις υγειονομικές υπηρεσίες ενώνουν τις δυνάμεις τους σήμερα Παρασκευή 7 Ιουνίου σε μια απεργία που θα παγώσει το ΕΣΥ.

Ειδικότερα στην απεργία θα συμμετάσχουν οι νοσοκομειακοί γιατροί (ΟΕΝΓΕ), οι εργαζόμενοι στα δημόσια νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) αλλά και οι γιατροί του ΙΚΑ(ΠΟΣΕΥΠΙΚΑ).
Και να σκεφτεί κανείς ότι οι μέρες που έρχονται για την υγεία θα είναι ακόμη χειρότερες καθώς οι προϋπολογισμοί των νοσοκομείων θα περιορισθούν ακόμη περισσότερο τα επόμενα δύο χρόνια, με βάση τις επίσημες ανακοινώσεις της κυβέρνησης, ενώ και οι αποδοχές των εργαζομένων θα κατρακυλήσουν ακόμη πιο κάτω.
Όλοι οι εργαζόμενοι θα πραγματοποιήσουν μεγάλη συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας.

iatropedia.com


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

αναζήτηση στον ιστό

S M S

Αναγνώστης: Έχει γίνει καμια μελέτη για ποιον λόγο 90%+ των οδηγών δεν ξέρουν ή αδιαφορούν για το πώς να πάρουν σωστά μια απλή αριστερή στροφή σε διασταύρωση στη Ρόδο;

M M S

M M S