ροή ειδήσεων

Το πικρό λικέρ ελιάς από την Κρήτη που κάνει θραύση σε Ελλάδα και εξωτερικό [εικόνα]

Η οικονομική κρίση ανάγκασε πολλούς, προκειμένου να βρουν διέξοδο στην ανεργία, να επιστρέψουν στην επαρχία και να ασχοληθούν με τη γη. Εκμεταλλευόμενοι τους καρπούς... της με φαντασία και ενεργοποιώντας το επιχειρηματικό τους ταλέντο, πολλοί ήταν εκείνοι που κατάφεραν τελικά να φτιάξουν προϊόντα τα οποία κάνουν θραύση τόσο στην Ελλάδα όσο και στις αγορές του εξωτερικού. Στην κατηγορία αυτή ανήκει και το λικέρ ελιάς της Καίτης Ντιναπόγια.

Η κυρία Ντιναπόγια λίγο μετά τα 50 της, όπως σημειώνει ο ιστότοπος Newsit είδε τη ζωή της να αλλάζει αιφνιδιαστικά. Τότε έλαβε την απόφαση να ασχοληθεί πιο ενεργά με αυτό που της άρεσε πραγματικά, δηλαδή τις ομορφιές της φύσης. Αρχισε να μαζεύει λουλούδια, βότανα και να φτιάχνει λικέρ από φρούτα. Ενα από αυτά τα λικέρ, το οποίο ήταν λίγο διαφορετικό από όλα τα υπόλοιπα, κάνει θραύση στις αγορές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Το λικέρ αυτό είναι κατασκευασμένο από τον καρπό της ελιάς.

Το λικέρ αυτό, με την ελαφριά πικρή γεύση, παρουσιάστηκε πριν από λίγες ημέρες στην έκθεση «Ημέρες Γαστρονομίας – Ονομασία Προέλευσης Ελληνική», στο Μουσείο Μπενάκη και έκανε θραύση.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *