ροή ειδήσεων

"ΠΗΓΕ ΣΤΗΝ ΕΡΤ ΩΣ ΓΙΟΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΙΝΕΙ ΩΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣ" Μύδροι Π.Καμμένου κατά Σ.Κεδίκογλου

«Δεν υπάρχει Έλληνας που να μην πιστεύει ότι η ΕΡΤ χρησιμοποιήθηκε από όλες τις κυβερνήσεις προκειμένου να τακτοποιηθούν ρουσφέτια....
Το μεγαλύτερο ρουσφέτι είναι ο σημερινός υπουργός που κλείνει την ΕΡΤ. Ο κ. Κεδίκογλου, ο οποίος διορίστηκε ως γιος υπουργού του ΠΑΣΟΚ και κλείνει την ΕΡΤ ως υπουργός της ΝΔ», τόνισε ο Πάνος Καμμένος μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό.
«Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι υπάρχουν προκλητικοί μισθοί στην ΕΡΤ. Αλλά υπάρχουν και 2.500 άνθρωποι που αμείβονται το ίδιο όπως αμείβεται ένας δημόσιας ή ένας ιδιωτικός υπάλληλος», είπε.
«Είναι πραγματικά συγκυρία. Το κλείσιμο της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης συμπίπτει με την αποτυχία της κυβέρνησης και του μνημονίου», επεσήμανε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Όπως είπε «έχουμε μία κατάρρευση του «success story νούμερο 1, νούμερο 2 και νούμερο 3». «Είναι σαν το Ράμπο νούμερο 1,2,3», ανέφερε χαρακτηριστικά.
«Ο κ. Σαμαράς πιστεύω ότι προσπαθεί να βρει μια διέξοδο», υπογράμμισε ο κ. Καμμένος κάνοντας λόγο για ένα παιχνίδι εξουσίας που παίζεται μεταξύ της τρικομματικής κυβέρνησης. «Είναι ένα παιχνίδι ανάληψη ευθυνών και υπουργείων. Προσπαθούν να ξαναμοιράσουν την τράπουλα», είπε, προσθέτοντας: «Είτε ενός καινούριου πρωθυπουργού γιατί κι αυτό είναι ένα σενάριο που βρίσκεται εν ισχύ».
defencenet.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος14/6/13 20:05

    ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ …ΙΣΚΙΟ ΣΤΟ «ΘΕΡΒΑΝΤΕΣ»;
    Γιατί ο κόσμος να πιστέψει το Καμμένο ; Όλα όσα έχουν συμβεί (κλεψιές, κοινοβουλευτικές ατασθαλίες, εγκλήματα κατά του κοινωνικού συνόλου, και γενικώς κάθε επώδυνη πράξη για τους εργαζόμενους Έλληνες φέρει και την υπογραφή του. Πότε αντελήφθη ότι σχεδόν "όλοι" ΠΛΗΝ του ιδίου είναι βουτηγμένοι στην ανομία, στους συμβιβασμούς και στις αρπαγές. Τι είχε αποφασίσει το κόμμα του στην προανακριτική για τον Άκη; Λάδι τον βγάλανε και τώρα τον..δικάζουν; Που ήταν ο κ. Καμμένος για το βατοπέδι, για τα ομόλογα, για τα CFI , για εκατοντάδες χιλιάδες παράνομες προσλήψεις
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ όλο αυτό το διάστημα ο "αντιτρομοκράτης " σεναριογράφος; Προσπαθούσε να ¨μεγαλώσει¨κυνηγώντας τον…ίσκιο του Ανδρέα Παπανδρέου και της 17 Νοέμβρη; Τι κοινοβουλευτικό έργο έχει να παρουσιάσει ώστε να ζητά σήμερα γενικότερη και σοβαρότερη αντιμετώπιση και εκπροσώπηση;
    Όμως τόσο ο Καμμένος όσο και ο κάθε πολιτικός που διετέλεσε από 20 εως 40 χρόνια βουλευτής και υπουργός δεν μπορεί να προσποιείται ότι προήλθε τώρα από τον κρίνο της αλήθειας.

    Να θυμηθούμε; ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ!
    ΠΟΤΕ ΜΕΓΑΛΩΣΕ Και ξαφνικά έγινε "φωτοτυπία " του SUPER MAN;
    Ξέχασε τον «Μικρό ήρωα» και ξαφνικά …αυτοπροήχθη σε …υπερασπιστή των πάντων;
    ΥΓ.
    Θυμόσαστε το καράβι που ΤΟ ΒΟΥΛΙΑΞΑΝ στη Σαντορίνη;
    ***Αφήστε δε που ο συμπαθής Πάνος δεν λέει κουβέντα για την εποχή που το καράβι έπεσε στα βράχια και ακριβώς εκείνη την εποχή ο ίδιος ήταν στο υπουργείο ναυτιλίας!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος14/6/13 20:06

    Οι 2.656 μόνιμοι υπάλληλοι της ΕΡΤ την καθιστούσαν μια από τις μεγαλύτερες ΔΕΚΟ της χώρας. Κι όμως οι εργαζόμενοι στην κρατική τηλεόραση είναι οι λιγότεροι από το 2000 μέχρι και σήμερα, καθώς τα τελευταία χρόνια το προσωπικό έχει μειωθεί.

    Οι μεγαλύτερες μειώσεις αφορούν τους συμβασιούχους. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2005 η ΕΡΤ, σύμφωνα με στοιχεία που δημοσίευσε ο «Ελεύθερος Τύπος» αριθμούσε 2.204 υπαλλήλους με σύμβαση ορισμένου χρόνου, ενώ σήμερα το αντίστοιχο νούμερο είναι 246.

    Γενικότερα το 2013 είναι η μόνη χρονιά που η ΕΡΤ έπεσε κάτω από τους 3.000 υπαλλήλους, αφού αριθμεί 2.907 μόνιμους και συμβασιούχους. Το… ταβάνι της κρατικής τηλεόρασης ήταν το 2007όταν ο συνολικός αριθμός υπαλλήλων είχε φτάσει τους 4.757.

    Οι περικοπές στο προσωπικό φαίνονται και στα οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ, αφού – σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία – η κρατική τηλεόραση από το 2010 και μετά είναι κερδοφόρα, ενώ από το 2010 κατάφερε να μειώσει αισθητά και τις υποχρεώσεις της προς τρίτους. Χαρακτηριστικό είναι πως το 2009 η ΕΡΤ χρωστούσε 174 εκατ. ευρώ και το αντίστοιχο νούμερο του 2012 ήταν 65 εκατ. ευρώ.

    Απλά να προσθέσουμε ότι σύμφωνα με τα στοιχεία η ΕΡΤ «μπήκε μέσα» το 2009 και παρά το ανταποδοτικό τέλος, τη διαφήνιση και την κρατική επιχορήγηση, 18 εκατομμύρια ενώ το 2010, πρώτη χρονιά κυβέρνησης Παπανδρέου παρουσίασε «πλεόνασμα» 30 εκατομμύρια!

    Δεν περιγράφουμε άλλο …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος14/6/13 20:07

    ΕΡΤ Προσλήψεις και πάλι προσλήψεις
    http://www.antinews.gr/2012/08/16/174761/
    (..)Και μετά τους διευθυντές άρχισαν να έρχονται και άλλοι διευθυντές, δημοσιογράφοι και αποτυχημένοι πολιτευτές που ήθελαν μια θέση στη σίγουρη κρατική τηλεόραση. Από την Αρια Αγάτσα περάσαμε στη Σοφία Γιαννακά και συνεχίζουμε για να επιβεβαιωθεί ότι κάθε κουτσός και στραβός ανηφορίζει τη Λ. Μεσογείων αρκεί να έχει… κονέ με την ΝΔ ή τουλάχιστον την αποδοχή του ΠΑΣΟΚ και της ΔΗΜΑΡ.
    Μαθαίνουμε λοιπόν,τώρα, μέσα στον Δεκαπενταύγουστο που είναι παχιές οι …μύγες και οι κουβέντες, ότι στη… νέα ΕΡΤ έρχονται… νέοι άνθρωποι για να δώσουν ζωντάνια και να επαναφέρουν τη χαμένη αίγλη της. Γενικός διευθυντής τηλεόρασης ορίστηκε ο Κώστας Σπυρόπουλος ο οποίος ξαναγυρνά στην ίδια θέση που είχε το 2004-2008 κι απ’ όπου έφυγε για να γίνει στέλεχος του ομίλου του Σκάι, δηλαδή δεξί χέρι του Αλαφούζου, μαζί με το άλλο δεξί χέρι τον κ. Παναγόπουλο.
    Διευθυντής του προγράμματος ορίστηκε ο… νεότατος Τζώνι Καλημέρης, ενώ επιστρέφουν για να πάρουν κι εκπομπές και άλλοι… νέοι δημοσιογράφοι όπως ο Γιώργος Κουβαράς που προαλείφεται για το πρωϊνό, η Σοφία Γιαννακά και ο Μπάμπης Παπαπαναγιώτου που θα πάρουν βραδινή ενημερωτική εκπομπή, Μαζί τους και η άλλοτε ριαλιτζού, αποτυχημένη πολιτευτής και πρώην βουλευτής της ΝΔ, η Νατάσα Ράγιου. Φυσικά παραμένει η παντός καιρού Έλλη Στάη ενώ αναζητείται γενικός διευθυντής ειδήσεων με τον Στρ. Λιαρέλλη να έχει δεχθεί πρόταση και να μην έχει απαντήσει.
    Διαβάζουμε επίσης ότι το ΔΣ της ΕΡΤ αποφάσισε την πρόσληψη τριών ειδικών συμβούλων, του Χαράλαμπου Σταθάκη (οικονομικός σύμβουλος), της Χρυσάνθης Μακρή (για θέματα ΕΣΠΑ) και του Πέτρου Κοντραφούρη (για θέματα προγράμματος).
    Επίσης, το ΔΣ αποφάσισε την πρόσληψη του Μάνου Καμπανέλλη ως διευθυντή του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου!
    Δηλαδή, σε μια Ανώνυμη Εταιρεία, την οποία συντηρεί με την εισφορά του ο πολλαπλώς βαλλόμενος φορολογούμενος πολίτης, προσλαμβάνονται 6 νέα στελέχη!!!
    Με τι μισθούς άραγε;
    Αυτή η πολύπαθη ΕΡΤ, με τόσο προσωπικό, δεν είχε στελέχη να αναλάβουν τις συγκεκριμένες θέσεις ευθύνης;
    Έπρεπε να γίνουν νέες προσλήψεις;
    Θέλουν να μας πούν ότι έψαξαν στο ραδιομέγαρο και δεν βρήκαν ανθρώπους;
    Αυτό πάλι το “διευθυντής του Γραφείου Διευθύνοντος Συμβούλου” τι είναι;
    Πρώτη φορά το ακούω!!!
    Υπουργός είναι ο κ. Σίμος για να έχει Διευθυντή του Γραφείου του;
    Το ΔΣ αποφάσισε επίσης να αναθέσει σε ειδικό νομικό γραφείο τον έλεγχο της σύμβασης για το Champions League!
    Πολύ ωραία!
    Ποιό είναι το γραφείο;
    Με ποιά διαδικασία επελέγη ή μήπως έγινε απ΄ευθείας ανάθεση;
    Εναντι ποιάς αμοιβής;
    Eρώτηση: Η ΕΡΤ δεν έχει νομική υπηρεσία;
    Γιατί η σύμβαση πρέπει να ελεγχθεί …από ειδικό γραφείο; Η Νομική Υπηρεσία της ΕΡΤ είναι …άσχετη από συμβάσεις;
    Λοιπόν, όταν περικόπτονται μισθοί και συντάξεις, συνιστά πρόκληση, πρώτου μεγέθους, προς τον Ελληνικό λαό, να γίνονται τέτοιες προσλήψεις.
    Να γίνουν λοιπόν άμεσα γνωστοί οι μισθοί των προσληφθέντων. Για να ξέρουμε τουλάχιστον, τι πληρώνουμε….
    Και μια και γίνεται ανανέωση εμείς μπορούμε να προτείνουμε κι άλλα πρόσωπα: Να επιστρέψουν πάραυτα ο Τέρενς Κουίκ, ο Βαγγέλης Φουντουκίδης και ο Νίκος Μαστοράκης ενώ να ξαναπροσλάβουμε τον Παναγόπουλο, τον Κέκη, τον Χουλιάρα κι όλους όσοι δεν τέλειωσαν το έργο τους.
    Έλεος, πιστεύαμε ότι η συγκυρία για την Ελλάδα ήταν ακατάλληλη για επιστροφή το παρελθόν. Νομίζαμε ότι η κυβέρνηση δε θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Θα δημιουργούσε εκείνες τις προϋποθέσεις για να εγκαινιάσει μια πολιτική ίσων αποστάσεων από όλους, αντικειμενικότητας και πλουραλισμού στην ενημέρωση.
    Όμως, οι διευθυντές, σύμβουλοι, πολιτικοί παρατρεχάμενοι και υπουργοί δεν αφήνουν. Το σύστημα είναι εδώ για να αναστήσει το αποτυχημένο μοντέλο. Κι όταν μια κυβέρνηση αποφασίζει να κάνει την ΕΡΤ τσιφλίκι της και να βολέψει τους δικούς της τότε καταλαβαίνουμε ότι θα έχει πρόβλημα. Παντού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος14/6/13 21:24

    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΕΡΤ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΜΕΝΟΙ,
    ΔΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 1.000.000 ΑΝΕΡΓΟΥΣ , ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΟΚΡΙΤΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΝΑ Η ΕΡΤ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος15/6/13 01:21

    Και οι τρεις ειναι επικίνδυνοι πρέπει να φύγουν άμεσα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος15/6/13 07:41

    Οπως σε όλες τις ΔΕΚΟ βρωμιά και δυσοδία..... δεν "κλείνουν" και όλο τον καρατικό μηχανισμό και να μας διοικούν άλλοι ανεξάρτητοι μήπως και δούμε καμιά άσπρη μέρα? Οπου Ελληνας και κομπίνα, όποια πέτρα και αν σηκώσεις βρίσκεις ένα σκάνδαλο, μια λαμογιά ένα ρουσφέτι.... από την πανευρωπαϊκή πρωτιά του πιό διεφθαρμένου κράτους πήγαμε στην διεθνή πρωτιά της υποβάθμισης από ανεπτυγμένο σε αναπτυσσόμενο κράτος. Μπράβο σας κύριοι της Κυβέρνησης τέτοιες πρωτιές να μας φέρνετε πάντα Συγχαρητήρια.... και σε σας και σε αυτούς που σας ψήφιζαν τόσα χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *