ροή ειδήσεων

ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΚOΥΡΕΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΑΘΕΣΕΩΝ! Ο ΠΑΥΛΟΠΟΥΛOΣ ΔΕΝ ΕΓΓΥΑΤΑΙ ΤΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

Εμείς σας προειδοποιούμε να ετοιμαστείτε για τα χειρότερα. Ο Προκόπης Παυλόπουλος στις επίμονες ερωτήσεις του Βασίλη Καπερνάρου να δεσμευτεί η κυβερνηση ότι δεν θα κάνει κούρεμα των καταθέσεων, δεν απαντά....
Αντιθέτως προσπαθεί να καλύψει τα όσα λέει ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ, απαντώντας μόνο στο πρώτο σκέλος, αυτό που αφορά στη δέσμευση ότι δεν πρόκειται να γίνει πλειστηριασμός της πρώτης κατοικίας. "Για το πρώτο δεσμευόμαστε" επαναλαμβάνει ο κ. Παυλόπουλος, την ώρα που ο κ. Καπερνάρος του λέει και του ξαναλέει να δεσμευτεί η κυβέρνηση ότι δεν θα κάνει "κούρεμα" των καταθέσεων. Η σιωπή και η αμηχανία του κ. Παυλόπουλου είναι έκδηλη.
Δείτε το βίντεο και μην πιστεύετε στους ψεύτες πολιτικούς. Θα σφαγιάσιυν ξανά τον λαό:



makeleio.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/6/13 20:32

    ΑΛΛΟΙ ΟΔΗΓΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΔΝΤ, ΑΛΛΑ ..ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΠΑΚ/ΝΟΥ;
    Σε μια εποχή που η Ελλάδα βρισκόταν στο χείλος της καταστροφής, και οι Ευρωπαίοι κάθε λίγο και λιγάκι έρχονταν στην Ελλάδα κρούοντας τον κώδωνα του κινδύνου ενώ δε αρνούνταν να χορηγήσουν άλλα δάνεια στην κυβέρνηση Καραμανλή, υπήρχαν μερικοί..πατριώτες που σπαταλούσαν-άδειαζαν και το τελευταίο ταμείο εκτάκτου ανάγκης.
    Συγκάλυπταν την ανεργία με κατασπατάληση των τελευταίων … ελλειμμάτων και αγόραζαν ψήφους με τις ‘’Γαλάζιες συνεντεύξεις’’ ! και μάλιστα χωρίς διαφάνεια για πάρα πολλούς, ιδίως για το δντή του γραφείου του αρμόδιου υπουργού, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της εποχής.
    Όταν η Ελλάδα ψυχορραγούσε και βρισκόταν στο χείλος του γκρεμού, ‘’κάποιοι’’ της έπιναν το αίμα κ. Σαμαρά.
    Εσύ, κύριε Σαμαρά , μια και ήσουν υπουργός και γνώριζες μέχρι τελευταία λεπτομέρεια την οικονομική μας κατάσταση, όχι μόνο δεν ενημέρωσες τους πολίτες ,αλλά προέβης και σε εκατοντάδες προσλήψεις.
    Όλοι μαζί, εσύ ο Καραμανλής, ο Παυλόπουλος, ο Αβραμόπουλος, ο Παναγιωτόπουλος, ο Μεϊμαράκης, ο Καμμένος, ο Στυλιανίδης,οι Κεφαλογιάννηδες, που διαλύσατε την Ελλάδα, υπονομεύσατε τα πάντα, προδώσατε τον λαό και σήμερα ΞΑΝΑΚΥΒΕΡΝΑΤΕ!!!
    Εσύ σαν μεγάλος ..οικονομολόγος δεν «είδες» ..τίποτα , ή θα μας έσωζες σε…18 μήνες; Ξεπούλησες, ιδέες, πατρίδα, φίλους για να σε «κάνουν» ..πρωθυπουργό;
    Κύριε Σαμαρά ΤΙΠΟΤΑ δεν σε σώνει . Η ιστορία παραμένει στην ίδια σελίδα με τα εφιαλτικά στοιχεία του 1993.
    Τι ακριβώς συνέβη το μοιραίο 2009, περιγράφεται στην Έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου: Υστέρηση εσόδων 12,8 δισ. ευρώ, υπέρβαση δαπανών 47 δισ. ευρώ, υπέρβαση κρατικού δανεισμού κατά 64 δισ. ευρώ.
    Αυτός είναι και ο λόγος της Καραμανλικής λιποταξίας. ΔΕΝ του έδιναν χρήματα γι αυτό έκανε τις εκλογές . Εκλογές και ανευθυνότητα…και ασυλία;
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ;
    865.000 προσλήψεις μέσα σε πέντε χρόνια. Άρα πόσοι ήταν οι πραγματικοί άνεργοι το 2009; Πόσοι έφυγαν από τις παράνομες ‘’γαλάζιες’’ επιλογές Παυλόπουλου;
    Πόσοι ΠΡΕΠΕΙ ακόμη να φύγουν; Πόσο ήταν το ποσοστό ανεργίας το 2004 και πόσο ήταν το 2009, και πόσα ΔΙΣ ΕΥΡΩ χαμένα μας στοίχισε ο Πάκης της αμαρτίας;
    Το κύμα των διορισμών:
    Προσλήψεις από 7 Μαρτίου 2004 έως 30 Ιουνίου 2009
    • Ορισμένου χρόνου-εποχικοί 330.515
    • Μόνιμοι και αορίστου χρόνου 167.230
    • Συμβασιούχοι έργου 161.383
    • Ωρομίσθιο προσωπικό 120.826
    • Αναπληρωτές καθηγητές 83.636
    • Θητεία 1.542

    Ένα δεύτερο Δημόσιο δημιούργησε η ΝΔ στα πέντε χρόνια της διακυβέρνησης Καραμανλή, στήνοντας βιομηχανία προσλήψεων που ξεπέρασαν τις 865.000. Οι περισσότερες μάλιστα από τις μισές - 57% - έγιναν με αδιαφανείς διαδικασίες εκτός ΑΣΕΠ καθώς αφορούσαν συμβασιούχους έργου ή ορισμένου χρόνου. Αντιθέτως το μόνιμο προσωπικό, η πρόσληψη του οποίου γίνεται με αντικειμενικά κριτήρια, περιοριζόταν στο 19%.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/6/13 20:32

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΙΕΤΙΑ

    Ενδεικτικό είναι πως μόνο μέσα σε ένα έτος, το 2008 πραγματοποίησε 112.716 νέες προσλήψεις, ενώ και στο πρώτο εξάμηνο του 2009 πρόλαβε να εγκρίνει άλλες 65.061 θέσεις. Συγκριτικά μάλιστα με το αντίστοιχο διάστημα του πρώτου εξαμήνου του 2008, παρατηρήθηκε αύξηση 35,2% στον αριθμό των προσλήψεων.
    Και δεν φτάνει μόνο αυτό. Ο Δντής του γραφείου τύπου του κ. Υπουργού , υπέβαλε την παραίτησή του για ατασθαλίες χρηματικές στις προσλήψεις, ενώ ο υπουργός δήλωσε ότι δεν αντελήφθη τίποτε!
    Δηλαδή εδώ έχουμε μια παράνομη και αντισυνταγματική διασπάθιση δημοσίου χρήματος, απροσδιόριστου μεγέθους αφού οι δαπάνες για πληρωμές μισθών και συντάξεων ξεπέρασαν τα 27 Δις. Ευρώ ,και όλοι σιωπούν.
    Και ΚΑΝΕΙΣ(;) δεν κατηγορείται και κανείς δεν τιμωρείται!!! αντίθετα σήμερα, κατηγορούμε τον Παπακωνσταντίνου, γιατί..πιθανόν να μην εισέπραξε το κράτος ..120.000 !!! χιλ. ευρώ από την περίφημη λίστα Λαγκάρντ, για την ‘’άφιξη’’ της οποίας και τον τρόπο παράδοσής της, ασχολήθηκαν πολλά πρόσωπα των Γαλλικών Μυστικών Υπηρεσιών και Γαλλοσπουδαγμένοι πολιτικοί, ώστε να έχουμε ένα αποτέλεσμα ανάλογο της περιπτώσεως Στρος Καν.
    Αλήθεια, ποιοι είχαν επαφές με τις μυστικές υπηρεσίες της Γαλλίας, ψάχνοντας για Έλληνες τρομοκράτες πολιτικούς; Ποιους τιμούσε η ηγεσία της Γαλλίας;
    Βέβαια εδώ, το κίνητρο ήταν η πλήρης πολιτική ‘’θανάτωση’’ του Πασόκ και του περιβάλλοντος Γιώργου Παπανδρέου. Ποια η ‘’σχέση’’ τους με τη λίστα Λαγκαρντ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος29/6/13 08:22

    Μας έχουν ξεζουμίσει και υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που κάθονται και γράφουν μακροσκελή κείμενα σαν τα παραπάνω. Έχασες τόσο χρόνο για να πείσεις μόνο τον εαυτό σου ότι για την κρίση φταίει μόνο η Ν.Δ. Αυτό λέγεται παρωπιδισμός φίλε μου. Άνοιξε τα μάτια σου και μη μένεις προσκολλημένος σε κόμματα, οι εποχές αυτές έχουν παρέλθει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *