ροή ειδήσεων

Παγκόσμιο Κύπελλο Νέων: Έγραψε ιστορία η Εθνική Ελλάδος! – VIDEO

Η Εθνική ομάδα κάτω των 20 αναδείχθηκε ισόπαλη 1-1 με την Παραγουάη και εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκρισή της στους 16 του Μουντιάλ....

Οι δύο ομάδες ήταν στην απόλυτη ισοβαθμία και μετά από κλήρωση η Ελλάδα πήρε την πρώτη θέση του ομίλου. Αυτό σημαίνει ότι θα αντιμετωπίσει μία από τις τρίτες των άλλων ομίλων.

Τα παιδιά του Κώστα Τσάνα συνέχισαν την αήττητη πορεία τους στα γήπεδα της Τουρκίας και εξασφάλισαν τη συμμετοχή τους στους 16 του Μουντιάλ Κ-20.

Η Εθνική μπήκε δυνατά και από το 24' είχε το αριθμητικό πλεονέκτημα, αφού η Παραγουάη έχασε τον Γκουστάβο Γκόμες με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα θα μπορούσε να προηγηθεί στο 45' αλλά το φανταστικό σουτ του Σταφυλίδη σταμάτησε στο δοκάρι.

Στο δεύτερο μέρος, ο Διαμαντάκος με κεφαλιά έβαλε μπροστά στο σκορ την Εθνική που μάθαινε ότι το Μεξικό έκανε... πάρτι απέναντι στο Μάλι οπότε δεν είχε άγχος για την πρόκριση.

Η Ελλάδα δεν μπόρεσε να κρατήσει τη νίκη αφού ο Μοντενέγκρο με ψαλιδάκι διαμόρφωσε το τελικό 1-1. Μετά από κλήρωση πήρε την πρώτη θέση και θα αντιμετωπίσει σε νοκ άουτ αγώνα έναν από τους τρίτους των άλλων ομίλων.

Ελλάδα: Καπίνο, Κωνσταντινίδης, Τριανταφυλλόπουλος (36' Μπουγαΐδης), Κουρμπέλης, Σταφυλίδης, Μπάλλας, Φουρλάνος, Μπουχαλάκης (73' Πέλκας), Λυκογιάννης (60' Γιαννιώτας), Κολοβός, Διαμαντάκος

Παραγουάη: Μορέλ, Μαρέκο, Παρέδες, Αλόνσο, Γκόμες, Ραμίρες (74' Κορέα), Σανάμπρια (58' Χιμένες), Γκονσάλες (46' Μοντενέγρο), Πίρις ντα Μότα, Μπαλμπουένα, Ρόχας

Η βαθμολογία:

1. Ελλάδα 5
2. Παραγουάη 5
3. Μεξικό 3
4. Μάλι 2



Πηγή Newsit.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *