ροή ειδήσεων

Bild: Οι Έλληνες λοιμοκτονούν και οι πλούσιοι δεν πληρώνουν φόρους (αλλά κάνουν μπάνιο με σαμπάνιες στη Μύκονο)

Απολαμβάνει τον ήλιο της Μυκόνου και επικρίνει τον Γερμανό υπουργό Οικονομικών χωρίς να παίρνει πίσω ούτε μια λέξη. Ο ρεπόρτερ της Bild Πάουλ Ροντσχάιμερ (Paul Ronzheimer) συνάντησε τον Αντώνη Ρέμο στο τζετ-σετ νησί της Μυκόνου όπου σε μια πρόσφατη συναυλία ο τραγουδιστής είπε «πως αν ο Σόιμπλε μπορούσε να δει πόση σαμπάνια καταναλώνεται εδώ θα...
μπορούσε να περπατήσει και πάλι».

Απόγευμα Κυριακής στο τρέντι εστιατόριο Nammos δίπλα ακριβώς από τη θάλασσα. Εδώ το ακριβότερο μπουκάλι σαμπάνια κοστίζει 120.000 ευρώ για να παρακολουθήσεις τον Αντώνη Ρέμο. Καθισμένοι στα τραπέζια του εστιατορίου πλούσιοι Έλληνες απολαμβάνουν τις διακοπές τους.

Σύμφωνα με τη Bild, η «αγελαία» επίθεση κατά του υπουργού Οικονομικών Σόιμπλε προκάλεσε διεθές ενδιαφέρον. «¨Ένας δισεκατομμυριούχος από την Κρήτη πλησιάζει τον Ρέμο και τον αγκαλιάζει θερμά. Την ώρα που πολλοί Έλληνες λιμοκτονούν αυτοί οι πλούσιοι Έλληνες εξακολουθούν να μην πληρώνουν φόρους», γράφει ο Γερμανός δημοσιογράφος. Μιλάω με τον Ρέμο για να τον ρωτήσω τι είχε στον νου του σχετικά με την κριτική του στον Σόιμπλε. Ο Ρέμος λέει πως «είναι μια κριτική για την πολιτική της Γερμανίας σχετικά με την κρίση, όχι κριτική στον άνθρωπο Σόιμπλε. Η Μύκονος δεν είναι η Ελλάδα. Εδώ πολλοί έχουν χρήματα. Είναι σαν το Μονακό».Και συνεχίζει: «Πολλοί φίλοι μου έχουν πολλά προβλήματα και υποφέρουν. Η Γερμανία μας πούλησε χρήμα πολύ ακριβά». Σχετικά με την επίθεση κατά του Σόιμπλε δεν θέλει να πει κάτι. Υποστηρίζει πως ήταν απλώς συμβολικό.

Ο Ρέμος βρίσκει στην παραλία του Nammos πολλούς υποστηρικτές οι οποίο φωτογραφίζονται μαζί του ξανά και ξανά. Ένας από αυτούς λέει «Στην Ελλάδα πολλοί διάσημοι μιλούν. Αυτά που μας έχει κάνει η Γερμανία είναι πολύ τραβηγμένα».


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *