ροή ειδήσεων

Έτσι θα παραλάβετε το ειδικό σήμα... για την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση

Οδηγίες προς "ναυτιλομένους", προκειμένου να παραλάβουν το ειδικό σήμα μείωσης των τιμών, μετά την μείωση του ΦΠΑ στην εστίαση, εξέδωσε.... ο ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΣΤΙΑΣΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΗΣ (ΠΑΣΚΕΔΙ).
Τα βήματα είναι τα εξής:
- Κατεβάζετε την ΑΙΤΗΣΗ, την εκτυπώνετε στον εκτυπωτή σας και συμπληρώνετε με προσοχή τα στοιχεία που σας ζητά, χωρίς να αμελήσετε ούτε καν το e-mail. Είναι πολύ σημαντικά τα στοιχεία που ζητούνται, την υπογράφετε στον ειδικό χώρο, χωρίς να λησμονήσετε να βάλετε και την σφραγίδα της επιχείρησης.

-Φωτοτυπείτε έναν παλιό ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ με όλα σας τα είδη και μας τον στέλνετε είτε στο fax 2310 932431, είτε αφού τον σκανάρετε και τον μετατρέψετε σε εικόνα στο e-mail: paskedi@paskedi.gr
-Φωτοτυπείτε έναν ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ, που στα 3/4 των ειδών σας να υπάρχει μείωση τουλάχιστον 5% από τον ΠΑΛΙΟ ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟ , εκτός των αλκοολούχων ποτών, που δεν συμπεριλαμβάνονται στην μείωση και μας τον στέλνετε είτε στο fax 2310 932431, είτε αφού τον σκανάρετε και τον μετατρέψετε σε εικόνα στο e-mail: paskedi@paskedi.gr
-Μετά τον έλεγχο των ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΩΝ, θα σας σταλεί από την ΠΑΣΚΕΔΙ το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ σε εκτυπώσιμη μορφή, αλλά και την ΒΕΒΑΙΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΥΡΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΗΜΑΤΟΣ. Χωρίς την ΒΕΒΑΙΩΣΗ το ΕΙΔΙΚΟ ΣΗΜΑ δεν θα έχει ισχύ και οι παραβάτες θα διώκονται.

Όλες οι λεπτομέρειες εδώ.

money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *