ροή ειδήσεων

Η ΜΥΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΩΝ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΣΕΡΙΦΟ! ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: “ΜΗΝ ΜΕ ΔΩΣΕΙΣ, ΘΑ ΣΕ ΦΡΟΝΤΙΣΩ”!

ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ: “ΔΕΝ ΠΕΦΤΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ”!
Λαγός του Παπανδρέου ο Λοβέρδος, όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το Ολυμπία...
Το παρασκήνιο του τρόμου για τους αυτουργούς του μνημονίου με φόντο την μαγευτική Σέριφο, αφού ο επίορκος Παπακωνσταντίνου ήδη νιώθει καυτή την ανάσα της δικαιοσύνης που είναι αποφασισμένη να μην υποκύψει σε πιέσεις.
Παρά την “εξέγερση” των Παπανδρεϊκών κατά την ψηφοφορία παραπομπής του επικίνδυνου Παπακωνσταντίνου, τα ποσοστά παρέμειναν συντριπτικά, πανικοβάλλοντας τον πρώην “τσάρο”. Είχε βλέπετε διαβεβαιώσεις για “εκπλήξεις” κατά την ψηφοφορία, που δεν επιβεβαιώθηκαν.
Η παρέμβαση Λοβέρδου, όπως σας είχαμε αποκαλύψει (“Λαγος” του Παπανδρέου ο Λοβέρδος. Τα βρήκαν και έκανε την δήλωση για τον Παπακωνσταντίνου.), ήταν στο ίδιο πλαίσιο υποσχέσεων, αλλά προκάλεσε κατακραυγή στην κοινωνία.
Είναι ξεκάθαρο: Όποιος τολμήσει να φυγαδεύσει τον καταστροφέα της Ελλάδας, θα συνθλιβεί μαζί του.
Ο Παπακωνσταντίνου όμως, παρότι εμπλέκεται στις σκοτεινότερες υποθέσεις της μεταπολίτευσης δρώντας πάντα στο παρασκήνιο, δεν έχει καμμία διάθεση να παραστήσει τον ήρωα. Είναι ξεκάθαρο πως στο ακροατήριο θα πάρει μαζί του πολύ κοσμο, με πρώτον τον πολιτικό του προϊστάμενο, Γιώργο Παπανδρέου καθώς έτσι είναι ο μόνος τρόπος να γλιτώσει την εσχατη των ποινών.
Αυτός ήταν και ο λόγος του ταξιδιού Παπανδρέου στην Σέριφο. Για να τον διαβεβαιώσει πως θα τον “καθαρίσει” για να πέσει στα μαλακά. Η απάντηση του Παπακωνσταντίνου φέρεται να ήταν σκληρή: “Δεν θα πέσω μόνος μου”! Ίσως για πρώτη φορά στην ρόδινη ζωή του, ο κύριος Παπανδρέου να νιώθει πως απειλείται. Υπάρχει όμως ένα ιστορικό δεδομένο: Όποιος πολιτικός αποτελούσε απειλή για τον τ. πρωθυπουργό, ποτέ δεν κατάφερε να την πραγματοποιήσει. Μένει να δούμε αν ο κύριος Παπακωνσταντίνου θα αποτελέσει εξαίρεση.
Ποιός άλλωστε ξεχνά την περιβόητη ρήση: “Άκου Γιώργο, υπάρχει ένα χαρτί που γράφει τ’ όνομα σου και δίπλα ένα μεγάλο ποσό. 2,300,000 δολάρια!!”
(φωτο απο Δημοκρατία)
Πηγή



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/13 20:18

    Η αδυναμία διαχείρισης της οικονομικής κατάστασης, παρά τα όσα υποσχόταν στα «Ζάππεια» ο Σαμαράς και οι συνεργάτες του με τα υποτιθέμενα σχέδια ανάκαμψης, είναι πλέον ορατή. Η επιβεβαίωση των προσπαθειών και των προτάσεων του πρώην πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου έρχεται από το εξωτερικό, αλλά προβάλει και στη καθημερινότητα στο εσωτερικό. Η ανάγκη να αποπροσανατολίσουν τον λαό, από τα μέτρα και τις αστοχίες ρίχνει τα φώτα στον Παπανδρέου και πολλές φορές, σε μέλη της οικογένειας του, για υποτιθέμενες «χλιδάτες» διακοπές ακόμα και με φωτογραφίες αρχείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/13 20:19

    Η νέα καριέρα του Παπανδρέου…

    Οι διακρίσεις για τον Γιώργο Παπανδρέου δεν έχουν τέλους. Μετά το Κέιπ Τάουν, την ανακοίνωση του Harvard και το συνέδριο των Δημοκρατικών ο πρώην πρωθυπουργός εντάχθηκε στο επιτελείο του Μπάρακ Ομπάμα.
    Όπως αναφέρει ο Βηματοδότης ο Γιώργος Παπανδρέου έχει αναλάβει να προωθήσει τις θέσεις του προέδρου Ομπάμα σε συνδικαλιστικές οργανώσεις, φορείς κτλ.
    Τώρα αναφέρει το parapolitika.gr, αν οι τελευταίες
    σφυγμομετρήσεις που δείχνουν τον Μιτ Ρόμνεϊ να παίρνει κεφάλι έχουν σχέση με αυτό δεν το γνωρίζουμε…h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/13 20:21

    Στις επιθέσεις που δέχεται ο Γιώργος Παπνδρέου, ακολουθείται με συνέπεια η ίδια τακτική εδώ και σχεδόν τρία χρόνια. Πρώτα εφευρίσκουν κάποια στοιχεία, συνήθως φανταστικά, ενίοτε πραγματικά αλλά διαστρεβλωμένα ή πάντως ερμηνευμένα λάθος. Με βάση αυτά τα στοιχεία εξαπολύουν μια κατηγορία - όσο πιο εξωφρενική τόσο το καλύτερο. Για παράδειγμα, ότι ο Γιώργος Παπανδρέου μας έβαλε στο μνημόνιο με συνειδητό σχέδιο να πλουτίσουν οι ξένες τράπεζες και να βουλιάξουν τα Ταμεία. Σε επόμενο χρόνο τα στοιχεία διαψεύδονται αλλά βέβαια η είδηση περνάει στα μονόστηλα. Η κατηγορία όμως μένει - ιδίως γι΄ αυτούς που είναι έτοιμοι να πιστέψουν μια συνoμωσιολογική ερμηνεία της κρίσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος22/7/13 20:22

    Όπως σημειώσει στη συνέχεια, όταν ΔΝΤ και ΕΕ τον Μάιο ένωσαν τις δυνάμεις τους για το δάνειο των 110 δισ. ευρώ, το Ταμείο επιχειρηματολόγησε υπέρ του να δοθεί προτεραιότητα στις διαρθρωτικές αλλαγές και οι περικοπές δαπανών να γίνουν σταδιακά ώστε να προστατευθεί η οικονομία. «Η Γερμανία απάντησε “όχι” και ζήτησε οι διαρθρωτικές περικοπές να λάβουν χώρα ταυτόχρονα με τη δρακόντεια λιτότητα». Αποτέλεσμα; Όπως διαπιστώνει και η οικονομική εφημερίδα, οι περικοπές δαπανών και η αύξηση των φόρων ώθησαν την οικονομία σε τόσο βαθιά λιτότητα που το έλλειμμα κόλλησε στο 10% του ΑΕΠ παρά τις υπεράνθρωπες προσπάθειες των αρμοδίων..
    Γιώργος Παπανδρέου: Μέσα σε δύο χρόνια έζησα τα πάντα …!

    «Έζησα πιο κοντά από τον καθένα τι θα πει κρίση, να χρεοκοπείς σε λίγα χρόνια και να μην έχεις μέσα να το αντιμετωπίσεις…
    Τι θα πει απειλή από τις αγορές και τα κερδοσκοπικά συμφέροντα…
    Τι θα πει μοναξιά, να παλεύεις μόνο σου, με ένα πολιτικό σύστημα που κοιμόταν μέχρι πριν λίγους μήνες τον ύπνο του Δικαίου» συνέχισε σε ύφος εξομολόγησης.
    «Είμαι υπερήφανος για τη μάχη που έδωσα»
    «Ούτε λυπάμαι ούτε μετανιώνω, αλλά είμαι υπερήφανος που έδωσα μια τόσο δύσκολη μάχη».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος22/7/13 20:33

    Είναι όλοι το ίδιο πολιτικά διεφθαρμένοι,
    όποιο τμήμα της και αν .. ακουμπήσεις. Είναι όλοι μαζί και..καθένας χώρια προκειμένου να μη ’’σκορπίσουν τα πρόβατα’’
    Όταν λές Σαμαράς, σε τι διαφέρει από τον Καμμένο, τον Μιχαλολιάκο, τον Καρατζαφέρη, τον Αβραμόπουλο, τον Στυλιανίδη, τον..Καραμανλή, τη Ντόρα, τον Μητσοτάκη τον Αβέρωφ, την ΕΡΕ, την Χρυσή αυλή , το παρακράτος;
    Απλούστατα, υπάρχουν τα συγκοινωνούντα δοχεία της Λερναίας δεξιάς. Είναι όλοι τους οι αιώνιοι προικοθήρες της εξουσίας. Είναι οι αιώνιοι σταυροδότες της αγραμματοσύνης και ‘’μισθοφόροι της κάλπης’’.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος22/7/13 20:38

    Όλα στημένα. Όλα προδιαγεγραμμένα. Κάνουν μεγάλο λάθος όμως.
    ==========================================
    Πολλοί έχουν στην μπούκα στον Παπακωνσταντίνου γιατί ήταν δυσάρεστος Υπουργός Οικονομικών επειδή οι προηγούμενοι ήταν ανέμελα ευχάριστοι και μοίραζαν απλόχερα. Ο κόσμος όμως ξέρει ότι ο Παπακωνσταντίνου δεν είναι λαμόγιο. Ούτε περιουσίες έκανε με την πολιτική, ούτε “οφσοράτος” είναι. Όλοι λένε ότι σήμερα έχει λιγότερα από όσα όταν μπήκε στην πολιτική.
    Πόσοι πολιτικοί, είτε κυβέρνησαν είτε όχι, μπορούν να πουν το ίδιο;
    Κάτω τα χέρια από τον Παπακωνσταντίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος22/7/13 20:43

    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑΜ@@@@@@@ΤΕ !...

    Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

    Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!

    Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

    Υ.Γ.
    1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
    2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος23/7/13 01:47

    Βλαχο ποτε θα σταματησεις? Πιστευω τωρα που θα παρεις την αδεια σου σαν δημοσιος υπαλληλος να μας αφησεις για κανενα μηνα ησυχους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/7/13 14:15

      Είναι πια σήμα ‘’κατατεθέν’’ οι γραφτές απαντήσεις που γράφουν τα πνευματικά ανάπηρα πληρωμένα αποφόρια της χρυσής αυλής. Διαβάζεις και οργίζεσαι με την αναίδεια και τη βρώμικη έκφραση. Από την άλλη όμως σκέπτεσαι πως και που έχουν μεγαλώσει χωρίς πατέρα, χωρίς φροντίδα και τα περισσότερα βγαλμένα και από τη φυλακή. Σκέπτεσαι, σκέπτεσαι αλλά το παρακάνουν. Βρίζουν σαν μπουρδελοτσατσάδες, και δείχνουν ότι εκεί έχουν μεγαλώσει. Σκέπτεσαι ότι αξίζει μια προσπάθεια για κάτι καλλίτερο. Αλλά από τέτοιους μεθυσμένους και ..χορταριασμένους γονείς τι παιδιά θα βγούν.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *