ροή ειδήσεων

Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΡΟΔΟΥ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ....

ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΛΕΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΣΕ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΑΦΟΥ ΕΦΤΑΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ Η ΩΡΑ ΤΗΣ "ΣΦΑΓΗΣ" ΑΠΌΡΡΟΙΑ.... ΤΩΝ ΥΠΟΧΡΕΏΣΕΩΝ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΊΩΝ.

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΧΤΕΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΩΝ ΑΜΥΝΤΙΚΩΝ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΏΝ, ΠΡΟΧΤΈΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΡΤ, ΤΙΣ ΠΡΟΆΛΛΕΣ ΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΊ.....

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΟΥΝΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΑ ΑΓΝΟΏΝΤΑΣ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΚΙΝΔΥΝΟ.

ΚΥΡΙΟΙ, ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΦΑΝΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΣΤΗΜΕΝΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. ΟΣΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΆΝΕΣΤΕ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΆΤΕ ΜΕΜΟΝΩΜΈΝΑ, ΤΟΣΟ ΠΑΊΖΕΤΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΡΕΦΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΞΥΠΝΑ, ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ!

ΟΣΟ ΔΕΝ ΣΥΝΕΝΝΟΕΊΣΤΕ ΝΑ ΔΡΆΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΥΛΛΟΓΙΚΑ, ΟΣΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΣΑΦΗΝΙΣΜΈΝΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ (ΠΕΡΑΝ ΤΩΝ ΦΙΛΟΤΟΜΑΡΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΉΣΕΩΝ ΔΙΑΣΩΣΗΣ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥΛΑΚΟΥ ΣΑΣ) ΤΟΣΟ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.....
kerberos-hellas


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος8/7/13 12:56

    OTAN MAS GRAFATE KAI TO PEZATE TSAMPOUKADES ITAN KALA TWRA MAS THELETE STO PLEVROSAS , DEN NOMIZOUME NA GINI!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος8/7/13 13:08

    Μεγάλε έχεις μπερδευτεί. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Όταν έρθει η σειρά σου θέλω να σε δω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος8/7/13 13:21

    Sta spitia sas grigora .....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος8/7/13 13:22

    DEN KATALABA KALA RE PRIN LIGO TO PEZATE OLOI SAS TSAMPOUKADES KAI MAGKES TORA THELETE BOITHIA????

    HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA
    OLOI ME BIZMA MPIKATE EKEI MESA KAI DEN PROSFERATE TIPOTAAAAAAAAAAAAAAAAA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος8/7/13 13:30

    oyst KOPROSKILA TAGMATASFALITES MOULAROTEKNADES AXAIREFTI LOUTROKAMPINEDES STA SPITIAS RE NA SAS VREI SPITI O KARATZIAS MALAKES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος8/7/13 13:30

    Συμπαρασταση ειχαν ζητησει και τα σωματα ασφαλειας αλλα ταυτοχρονα εδερναν γερους γυναικες και παιδια στης διαδηλωσεις.. Ετσι και εσεις ζητατε συμπαρασταση απο εμας που υποφεραμε απο εσας!! πρωτα απ ολα δεν προκειται να ερθει η σειρα μας διοτι εργαζομαστε στον ιδιωτικο τομεα! εγω προσωπικα δεν σας ειδα ουτε στης λαικες ουτε στους δρομους αλλα ουτε και οταν σας τηλεφωνουσαμε τρεχατε να ερθετε. τιποτα και ποτε δεν αλλαξε στην ροδο δλδ ειτε εισασταν ειτε δεν εισασταν το ιδιο και το αυτο. θελετε να μιλησουμε ποσοι ηταν στην δημοτικη και ποσοι κατεληξαν σε γραφεια του δημου?? αντε στο σπιτακι σας λοιπον και ευχομαι να μην ειναι δυσκολη η προσαρμογη σας στον ιδιωτικο τομεα. ο τροχος γυρισε! τα αγγουρια αρχιζουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 01:57

      εσυ μωρη τσου τσου παντου γραφεισ παλιοαδερφη πασοκτσου ξευτιλισμενη

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος8/7/13 13:33

    Ντυνομαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος8/7/13 13:35

    Η Δημοτικη Αστυνομια εγραφε θες να μας πεις γιατι γουσταραν να κοβουν κλησεις;
    Οχι γιατι επαιρναν εντολες απο ανωθεν για να γραψουν;
    Λετε κατι εξυπναδες μερικοι μερικοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 23:00

      Εγραφαν επιλεκτικά και έκαναν τα στραβά μάτια σε άλλους. Για δες τι συμβαίνει έξω από την πυροσβεστική και έλα να τα ξαναπούμε.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος8/7/13 13:35

    Den sebastikate ton idrota tou merokamatiari grafate les kai itane magkia .Oust. Apo Edo magkakia tou glikou nerou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος8/7/13 13:42

    Δεν ειδα καμια Δημοτικη Αστυνομια να συμπαραστεκεται στον απλο κοσμακι οταν υποφερει ομως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 14:22

      ΝΑ ΠΆΤΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΤΏΡΑ!!!!!!! Στα στα σπίτια σας τώρα !!!!! Για να καταλάβετε γιατί εμείς οι δέκα στις παρελάσεις. Φωνάζαμε!!!!

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος8/7/13 13:48

    RE EXYPNAKIDES DEN EIMAI TIS DYMOTIKIS ALLA KAI AUTOI YPALILOI EINAI KAI AUTI ITAN I DOULEIA TOUS NA GRFOUN KATHE PARAVATI KAI EMENA ME EXOUN GRAPSEI ALLA KAMIA SXESI TO ENA ME TO ALLO OLOI PREPEI NA VGOUME STOUS DROMOUS TI PAEI NA PEI DIMOSIO I IDIOTIKO TOMEA ARGA I GRIGORA SE OLOUS THA MAS SYMVEI AYTO KAI STON IDIOTIKO POSES DOULEIES EXOUN KLEISI KAI EXOUN MINI YPALILOI STON DROMO AUTA EINAI ALUSIDA TO ENA META TO ALLO THA KLEINEI KAI STO DIMOSIO KAI STON IDIOTIKO MEXRI POTE THA KATHOMASTE KAI THA TA ANEXOMASTE OTI MAS KANOUN

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος9/7/13 10:59

      Και εσύ σίγουρα με πλαστά πιστοποιητικά θα μπήκες στην δημοτική....φαίνεται από την γραφή σου!!!!

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος8/7/13 14:07

    ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΓΡΑΨΕΙ ΤΡΕΙ ΦΟΡΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΙΟ ΟΜΩΣ.... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝ ΑΦΕΘΟΥΜΕ ΑΝΑΞΕΛΕΓΚΤΟΙ . ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟ PARKING ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ ( ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Ε...?) ΤΟ ΤΙ ΜΠΕΡΔΕΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΦΗΝΟΥΝΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ. ΑΛΛΑ ΘΑ ΦΤΑΙΝΕ ΑΥΤΟΙ ΑΝ ΑΠΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΗΡΥΞΟΥΝΕ ΑΠΕΡΓΙΑ ΚΑΙ ... ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ....ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΕΣ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΤΟΤΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΑΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΗΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΑΘΜΕΥΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΙΛΑΤΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ. ΣΑΣ ΠΟΝΑΕΙ ΓΙΑΤΙ ΣΑΣ ΓΡΑΨΑΝΕ ΜΙΑ ΔΥΟ ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΕΙΤΕ ΑΠΟ PARKING ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΟΝΕΣΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΑΤΕ ΤΑ ΠΑΛΙΑ... ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ..ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ, ΑΣΥΔΟΣΙΑ, ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΟΤΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανώνυμος8/7/13 14:21

    ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΟΙ
    ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΕΘΕΙΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΛΑΤΕ ΒΥΜΣΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος8/7/13 15:07

    ELLHNARADES ARWSTOI EIR8E H WRA SAS ETSI GOUSTAROUME NA SKOTONESTE METAKSI SAS SE LIGO TO KOLONHSO SAS 8A EINE SE XERIA ALVANWN KAI TOURKWN KE TOTE OLOI MAZI 8A XWREVETE TON XORO TOY ZALOGOU ..... ALLA DEN 8A YPARXI KANENAS KOLOKOTRONIS NA SAS SWSI AXAXAXAX

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 15:18

      Ρε μπασταρε αλβανε πάνε στην κόλο χώρα σου γιατί πηδιετε η μάνα σου και όλο σου το σόι άντε και γαμησου

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος8/7/13 16:27

      Καρ**λη σε διαδήλωση και μαλακίες δεν παίζει να πάω, αλλά δώσε μου την διεύθυνσή σου και σου ορκίζομαι ότι θα έρθω στην κηδεία σου.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος8/7/13 23:00

      https://www.youtube.com/watch?v=5LbDwCZpJeo

      Διαγραφή
  15. Ανώνυμος8/7/13 15:47

    κσουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ κοπροσκυλα που το παιζατε νταηδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ανώνυμος8/7/13 16:03

    ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΟΛΙΣ ΘΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗΘΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ, ΠΟΥ ΗΣΑΣΤΑΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΑ ΤΗΣ 08.05 ΤΙΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ, ΟΤΑΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΚΟΥΔΟΥΝΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ. ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ ΧΑΝΕΣΤΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ.Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ, ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΣΑΣ.ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΝΑ ΥΦΟΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΙΑ ΚΛΗΣΗ, Η΄ ΟΤΑΝ ΚΑΝΕΤΑΙ ΕΛΕΓΧΟΥΣ (ΕΙΔΙΚΑ ΑΥΤΟΙ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΑΚΑΝΤΙΑΣ)ΠΟΥ Ο ΕΛΕΓΧΟΜΕΝΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΦΡΟΥΡΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΝΑ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑΝ.ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΧΕΤΕ ΒΑΛΕΙ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ανώνυμος8/7/13 16:06

    OTAN TO PAIZATE SERIFHDES HTAN KALA KOYFALES E!!!!???EXETE DIKIO KATA T ALLA ALLA O KOSMOS SAS MISHSE ME THN SYMPERIFORA POY EIXATE!!!!ANTE GEIA TWRA,KRATHSTE TIS STOLES GIA TIS APOKRIES !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ανώνυμος8/7/13 16:13

    ΤΙ ΣΥΜΠΑΡΆΣΤΑΣΗ ΘΈΛΕΤΕ ΌΛΟΙ ΚΆΝΕΤΕ ΔΥΟ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΔΗΛΑΔΉ ΔΥΟ ΜΙΣΘΟΊ
    ΆΛΛΟΙ ΝΤΕΛΙΒΕΡΙ ΆΛΛΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΈΡ ΚΑΙ ΜΙΛΆΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/7/13 16:24

      πες τα πράγματα με το ονομα τους. Εμένα με ξέρεις; γιατί με βάζεις στο ίδιο καζάνι; ολοι έτσι είμαστε; αν εχεις στοιχεία πες τα. Εγω μόνο απο αυτή τη δουλειά ζω την οικογένεια μου και εργάζομαι μόνο εγώ.Μην μας προσβάλλεις.Ουτε λαμόγια είμαστε....Εχω πτυχίο ΑΕΙ,κάνω μεταπτυχιακό,μιλάω 2 γλώσσες....στη δουλειά αυτή μπήκα με διαγωνισμό.Ποτέ δεν παρακάλεσα κάποιον να με βάλει,ουτε έχω γνωριμίες και ουτε θέλω να αποκτήσω! Η παιδεία μου δεν μου επιτρέπει να φέρομαι απρεπώς.Εχω μια αξιοπρέπεια. Μην βρίζετε ομως άδικα όλους.Δεν είμαστε όλοι έτσι.Καταλαβαίνω την αγανάκτηση κάποιων συμπολιτών,αλλά πραγματικά σας λέω οτι δεν φταίμε για όλα εμείς.Οσα μας κατηγορούν τουλάχιστον. Προσπαθούσαμε πολλές φορές με σημαντικότατες ελλείψεις σε όλα τα αναγκαία μέσα,αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει τον πολίτη.Τον ενδιαφέρει το αποτέλεσμα. ΔΥΣΤΥΧΩΣ,ένα κακό είχαμε.Αιρετούς,πάνω στο κεφάλι μας,άρα υποχρεώσεις πολιτικές που έπρεπε να ξεπληρωθούν.Αλλά είπαμε σε αυτή τη χώρα σκοτώνουμε το μυρμήγκι οχι την φωλιά.Αντί να τα έχετε με τους 300 της Βουλής,που το πολύ 120 έπρεπε να είναι και στη θέση τους θα είχαμε 1000 εκπαιδευμένους τουλάχιστον αστυνομικούς σκοτωνόμαστε μεταξύ μας.Παραμερήστε λίγο το θυμό σας,δίκαιο ή αδικο και δείτε την ωμή πραγματικότητα. Εχουμε γίνει ανθρωποφάγα και απάνθρωπη κοινωνία.Τρώει ο ενας τον άλλο..... ευχαριστώ για το χρόνο σας.


      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος9/7/13 11:05

      8/7/13 - 4:24 μ.μ.
      μπλα μπλα μπλα από έργο πρόσφερες τίποτα το αξιόλογο????

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος8/7/13 16:14

    Ο τροχός οπως λές εσύ φίλε ναι γυρνάει.Αλλά προσεξε μην κάτσει και σε εσένα.Παίζεις και εσυ το παραμύθι της κυβέρνησης.Διαίρει και βασίλευε! ρε βλάκα αν δεν υπάρχει δημόσιος υπάλληλος και έχει γεμίσει με ανέργους πιστεύεις οτι θα έχει δουλειά και εσύ; εχεις ιδέα απο οικονομικά; δεν έχει να κάνει αν είναι Δημόμπατσος! έχει να κάνει με ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.Αυριο ρε μακακα της κακίας ώρας θα απολύσει νοσηλευτές.Μετα που θα πας;;; θα απολύσει γιατρούς! να είσαι βέβαιος.Επόμενοι ειναι οι εκπαιδευτικοί..Παιδιά έχεις; σε ποιά σχολεία θα τα πάς; με 50 παιδια στη τάξη; και νομίζεις οτι θα κάνει μάθημα!

    η κυβέρνηση δεν θα σταματήσει! να είσαι βέβαιος! ασε τα προσωπικά σου γιατι η κοινωνία καίγεται.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ανώνυμος8/7/13 17:50

    ο μαλακας που γαμουσε μια φαρμακοποιο και το επαιζε νταης τωρα να μου τα κλασει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος8/7/13 18:10

    προς ολους τους ανοητους που γραφουν διαφορα....ΖΩΑ ΧΩΡΙΑΤΕΣ -ΡΥΤΖΙ Ε????ΡΥΖΙ ΕΙΝΑΙ - οι ανθρωποι ζητανε μια κατανοηση ...ΕΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΓΑΤΕ ΝΑ ΔΩ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ!!!!ΟΤΑΝ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΕΣΑΣ ΝΑ ΔΩ.....ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΝΤΩΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ - ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΧΙ - ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ανώνυμος8/7/13 18:22

    ΟΙ ΚΟΛΟΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΑΣΟΝ ΚΑΙ ΝΕΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗ ΚΑΡΕΚΛΑ ΕΜΠΑΖΑΝ ΚΟΣΜΑΚΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΠΑΛΟΥΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΘΕΛΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΑΥΞΗΣΗ ΜΙΣΘΩΝ ΑΝΑΓΚΑΖΟΝΤΑΣ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΥΝ ΣΕ ΓΕΙΤΟΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ ΓΙΑ ΧΑΜΙΛΟΤΕΡΟ ΚΟΣΤΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΦΑ ΓΚΟΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Στη Ρόδο όλοι κι όλοι 5- 10 προσπαθούν να αντιδράσουν στην κατοχική κυβέρνηση και να σας αφυπνήσουν. Οι υπόλοιποι αντί να σηκώσετε και το δικό σας ανάστημα στην απροκάλυπτα κατοχική κυβέρνηση προτιμάτε να χαίρεστε με τον αφανισμό του άλλου σαν να είστε κανίβαλοι. Τι σας κάνει να πιστεύετε πως δεν θα έρθει και η δική σας σειρά; Διαπιστώνω πως ήξερε πολύ καλά ποιον λαό θα χτυπήσει η Τρόικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος8/7/13 19:27

    DROMO MPATSOSKYLA !!!!!!

    NO MORE MONEY FOR YOU!!!!

    ARKETA DWSAME !!


    KAFETERIAKIDES!!!!!!!!



    E KAFETERIAKIDES!!!

    FRAPES TELOS!!!

    ΜΟΝΟ ELLHNIKOS-PIKROS_SKETOS ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ανώνυμος8/7/13 19:37

    Ousttttttttttttt apo Edo nomizate oti isaste kati oust koproskila stis plates allon kanate tous magkes Tora tha SAS doume pios tha SAS simparastathi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ανώνυμος8/7/13 21:24

    OI 3 ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ.ΓΝΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΜΗ ΕΞΑΙΡΕΤΕΟΙ.ΟΙ ΓΑΜΑΟΥΑ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ,ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΘΟΥΝ ΑΣΤΑΜΑΤΗΤΑ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΝ ΗΤΑΝ ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΙ ΣΟΥΠΕΡ ΓΑΜΑΩ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ. ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΤΩΤΕΡΩΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΜΕΓΙΣΤΗ ΜΟΡΦΗ.ΠΟΡΔΕΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΕΣ,ΜΕ ΜΥΑΛΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ,ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΜΠΑΤΣΟΥΣ.ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΥΣΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ.ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ,ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ.ΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ.ΟΤΑΝ ΘΑ ΣΕ ΣΟΥΤΑΡΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΛΑΙΣ ΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ,ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΑΓΑΖΙ ΘΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙΣ.ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕ ΤΡΙΟ ΠΑΠΑΡΗΔΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ανώνυμος8/7/13 22:28

    Tελικά φαίνεται ότι η χώρα δεν χρειάστηκε καν να πολεμήσει για να ηττηθεί από την Τουρκία. Οι πολιτικές ηγεσίες φρόντισαν να δώσουν “γη και ύδωρ” ξεπουλώντας από λιμάνια στα ακριτικά νησιά (Λέσβος, Μυτιλήνη) μέχρι τα νησιά-σύμβολα (Ϋδρα) και τώρα, παρά την σφοδρή αντίδραση της συντριπτικής πλειοψηφίας των Ελλήνων, κατασκευάζουν και ισλαμικό χώρο λατρείας στην Αθήνα: Αύριο δημοπρατείται η κατασκευή του τεμένους της Αθήνας και ενώ εκκρεμεί η προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας πολλών πολιτών που αντιτίθενται στην κατασκευή του.

    Το υπουργείο Παιδείας διαβεβαιώνει ότι έχει εξασφαλίσει τα εκατομμύρια ευρώ που χρειάζονται για τη ανάγερσή του και το υπουργείο Υποδομών σπεύδει να το κατασκευάσει, ενώ είναι κοινό μυστικό το ενδιαφέρον του εμίρη του Κατάρ, Αλ Θάνι για την κατασκευή του.

    Ίσως έτσι εξηγείται και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον που επιδεικνύει το ΠΑΣΟΚ στην κατασκευή του τεμένους.

    Αύριο, λοιπόν, η Ειδική Υπηρεσία Δημοσίων Έργων Κτιριακών (ΕΥΔΕΚ) προχωρά εν κρυπτώ στον επίμαχο διαγωνισμό για την μετασκευή του ναυτικού οχυρού του Πολεμικού Ναυτικού σε ισλαμικό τέμενος, στην περιοχή του Βοτανικού και σίγουρα οι μπουρλοτιέρηδες του ’21 και ο Π.Κουντουριώτης εκεί που είναι θα δακρύζουν από την εθνική παρακμή στην οποία έχει περιέλθει η χώρα.

    Μάλιστα πληροφορίες αναφέρον ότι υπάρχουν και σχέδια επέκτασης του τεμένους και δημιουργίας κανονικού τζαμιού.

    Αν δεν μπορέσει να επεκταθεί το νυν τέμενος, θα κτιστεί αλλού το τζαμί και αυτό φαίνεται να είναι μόνο η αρχή: Ο δήμαρχος της Αθήνας έχει ζητήσει δύο τζαμιά σε κάθε δημοτικό διαμέρισμα!

    Υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη και παραδοχή της εθνικής ήττας από την εισβολή των λαθρομεταναστών από το γεγονός ότι τελικά επιβάλουν την κατασκευή ιερού χώρου λατρείας της θρησκείας τους σε μία χώρα που πολύ πρόσφατα απελευθερώθηκε από τον ισλαμικό ζυγό;

    Με αφορμή την απ΄ποφαση της κυβέρνησης να δημοπρατηθεί αύριο Τρίτη 9 Ιουλίου το έργο η «Δράση Ανεξάρτητων Πολιτών» διοργανώνει συγκέντρωση διαμαρτυρίας στις 8.30 το πρωί, έξω από τα γραφεία της ΕΥΔΕΚ, όπου θα διενεργηθεί ο διαγωνισμός (Βατάτζη 37, Αθήνα) με σύνθημα “Η νομιμοποίηση των παράνομων λαθρομεταναστών μέσω της κατασκευής τζαμιού είναι εθνικό ζήτημα”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ανώνυμος8/7/13 22:35

    καποιοι εδω μεσα εχουν γινει επαγγελματιες σχολιαστες,τρολ,και λασπολογοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ανώνυμος8/7/13 23:29

    Η απάντηση θα κρίνει το αν ειστε Ελληνες.
    Τι παιζει ρολο στο σεξ. Η τεxνη ή το μεγεθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ανώνυμος8/7/13 23:45

    as ψofisoun!!gia pia simparastasi milapou exoun pidixi!!to nisi ta teleutea 3 xronia!!! sto pato kai eseis!!pionakia tou sistimatos!!kai exete to θrasos nazitate ti bohθeia tou kosmou!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ανώνυμος9/7/13 05:00

    ΑΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΡΤΝΟΜΙΑ.ΑΥΤΟΙ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΥΣ.
    ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΑ.ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΛΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ?
    ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΡΟΧΟΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΘΕΣΙ ΤΟΥΣ.
    ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΥΠΟΣΤΙΡΙΞΗ.
    ΕΙΜΑΙ 74 ΕΤΩΝ ΣΥΝΡΑΞΙΟΥΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΕΣΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΑΦΙΣΩ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΓΙΑ 10 ΛΕΠΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΡΟΣ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΧΤΗΚΕ.ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΟΙΑΞΕ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΒΡΩ ΜΕΡΟΣ ΜΕ ΕΙΔΙΚΕΣ ΑΝΑΓΚΕΣ.ΤΟΥ ΕΙΠΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΓΩ ΘΑ ΣΕ ΓΡΑΨΩ.ΜΕ ΕΣΤΕΛΛΕ ΣΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΚΙΝ.
    ΚΑΙ ΕΠΡΕΠΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΝΤΡΑΚΙ ΝΑ ΠΕΡΠΑΡΓΣΑΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ.
    ΣΑΝ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ανώνυμος9/7/13 11:24

    ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΖΗΤΙΑΝΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΑΣ ΓΙΑ ΤΑ 3000000 ΑΝΕΡΓΩΝ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ? ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΣΑΣ ΙΚΕΤΕΥΕΙ ΛΟΓΟ ΤΙΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΥ ΚΟΨΕΤΕ ΚΛΗΣΗ? ΑΝΤΙΔΡΑΣΑΤΕ ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ΟΤΑΝ ΕΚΛΑΙΓΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΔΙΩΞΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΟ ΓΑΛΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥ????
    ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΕΣΕΙΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΝΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΗΜΕΝΟΙ ΠΟΥ ΚΥΝΗΓΟΥΣΑΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΙΤΕ ΣΤΑ ΓΚΟΜΕΝΑΚΙΑ ΟΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΖΑΚ ΝΟΡΙΣ? Η ΜΗΠΩΣ ΖΗΤΑΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΤΥΠΟΥΣΑΤΕ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΤΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ ΚΥΝΗΓΩΝΤΑΣ ΦΤΩΧΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΥΛΟΥΣΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΜΕ ΤΡΙΚΥΚΛΑ ΕΝΤΟΣ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ??? ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΜΙΑ ΦΑΣΗ ΜΕ 2 ΚΑΒΑΛΑΡΗΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΝΑ ΠΛΑΚΩΝΟΥΝ ΣΤΟ ΞΥΛΟ (ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΧΤΥΠΑΝΕ ΤΑ ΑΛΟΓΑ) ΕΝΑΝ ΓΕΡΑΚΟ ΜΕ ΤΟ ΤΡΙΚΥΚΛΟ ΤΟΥ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΠΑΛΙΑΣ ΠΟΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΑΡΝΗΘΗΚΕ ΝΑ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 14:06

      Πολλές ταινίες βλέπεις.... Κόψε το...

      Διαγραφή
  33. Ανώνυμος9/7/13 19:26

    ολα δανεικα ειναι παιδια..θα ερθει η κατρακυλα και στο υπολοιπο δημοσιο αλλα και στον ιδιωτικο τομεα..τοτε θα μετανιωσετε πικρα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ανώνυμος10/7/13 00:45

    ....αφιερωμένο σε όλους τους σχολιαστές!!!

    Η εκπληκτική αλληγορία του Μπρεχτ, πιο επίκαιρη από ποτέ...

    "Αν οι καρχαρίες ήταν άνθρωποι"
    http://www.youtube.com/watch?v=NHkrH3S6sbo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ανώνυμος10/7/13 01:02

    ρε πλακα μας κανετε?? πριν 2 εβδομαδες παρκαρα για 5 λεπτα μπορει 10 για να αγορασω απ το φαρμακειο και με εγραψαν τα μπατσοσκυλα 80 ευρω..τωρα πια συμπαρασταση μιλαμε??? αυτος που μ εγραψε σκεφτηκε πως βγαινουν τα 80 ευρω?? λοιπον τωρα ας παει στον ιδιωτικο τομεα να δει πως βγαινουν..ολα φιλαρακια μου εδω πληρωνονται ..... και στο κατω κατω ας βγει ενας απ αυτους που θεωρει πως το να γραφεις καποιον εν μεσω κρισης 80 ευρω θεωρειται ΕΡΓΟ...αντε λοιπον στα σπιτακια σας να δειτε πω βγαινουν τα ερωπουλακια ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 14:02

      Ρε παπάρα και γιατί δεν πάρκαρες στο χώρο που έχει για το λόγο αυτό το φαρμακείο?
      Γιατί είσαι μαλάκας και αυτό δεν διορθώνεται είτε απολυθούν οι ΔΑ είτε όχι. Μια ζώή θα πληρώνεις γιατί θα κάνεις μαλακίες τέτοιες...

      Διαγραφή
  36. Ανώνυμος10/7/13 01:31

    ...αφιερωμένο σε όλους τους σχολιαστές!!

    Ένας εξωγήινος επισκέπτεται τον πλανήτη μας, προσπαθώντας να διαπιστώσει αν το ανθρώπινο είδος έχει εξελιχθεί. Ανοίγει μια συζήτηση με τον πρώτο άνθρωπο που συναντά, σύντομα όμως έρχεται σε αδιέξοδο, πασχίζοντας να κατανοήσει το σύστημα διακυβέρνησης των ανθρώπων και συγκεκριμένα, τι ακριβώς είναι η κυβέρνηση. Ένας πανέξυπνος και πολύ αποκαλυπτικός, μέσα στην απλότητά του, διάλογος, βασισμένος σε μια ομιλία του Larken Rose.
    δημιουργός: Graham Wright)

    http://www.youtube.com/watch?v=ho0venhOZ1c

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ανώνυμος10/7/13 16:05

    να πατε να δουλεψετε για το φαι σας τωρα κοπριτες. μεχρι τωρα καλα πληρωνανε οι μαλακες.
    και αφου ειχες εντολες να γραφεις και το 'κανες ,παρε και αυτη την εντολη και παρε τον πουλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος10/7/13 17:11

      Σωστοοοοοοοοοοος,,,,παρε λοιπον και αυτη την εντολη κοπριτες!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  38. Ανώνυμος10/7/13 16:56

    bre oyst poy thelete kai simparastasi irones koprites poy to pezate oti dithen isastan kapih kai poyloysate kai ironia kai magkia kai ta kanate se apolimenoys anergoys tora irthe i sirasas kanis na min pah pedia oyst bromoskila koprites . kathimerina sto akteo kai stis giro kafeteries ena soro apo sas pinane kafe kai to pezate tsampoykades . trabate tora ekso na brite doylia na dite pos ine .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ανώνυμος10/7/13 17:08

    ρε βλημα 2:02 ειχε αλλα αυτοκινητα που ηταν στο φαρμακειο..αλλα που να σκεφτεις εσυ τι σημαινει 80,ξερεις αν μπορω η αν εχω να τα δωσω?εσυ τα δινεις? αντε λοιπον σπιτακι σου τωρα και παρε εσυ τη παπαρα..και μια παπαρα οσο το μποι σου.!σας πληρωνει το κρατος για να γραφετε..αρ@#$!*κια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Ανώνυμος11/7/13 23:30

    ethniki eorth prepei na anakirixthei h mera poy tha sas apolusoun olous sas koproskula kai dialusoun avto to swma ths ntrophs kai toy vysmatos.otan grafate averta ton kosmakh kai kanate ta strava matia sta filarakia sas htane kala...perpatousate sto dromo kai symperiferosastan les kai forousate 18 galonia strathgoi oloi sas...oust re kseftiles,sto dromo.na vgeite twra na deite pws einai na douleveis pragmatika,alhtes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ανώνυμος12/7/13 15:15

    xaxaxa twra tha grafoun propo,lotto,prwto,jokker...xaxaxaxaxaxaaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Ανώνυμος12/7/13 15:23

    ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΑΡΑΓΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ? ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ.ΞΥΠΝΙΣΤΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΑΛΛΗ ΥΠΗΡΕΣΙΑ.ΑΛΛΑ ΕΣΑΣ ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΕΙ Η ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ. ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΤΑΤΕ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΣΑΣ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ .ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ,ΣΤΙΣ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΠΕΖΩΝ , ΣΕ ΘΕΣΕΙΣ ΑΜΕΑ ΚΤΛΠ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ ,ΜΟΛΙΣ ΦΑΤΕ ΤΗΝ ΚΛΗΣΗ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΛΕΥΕΣΤΕ.ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΤΑ ΝΟΜΙΜΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ .ΕΚΕΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΓΙΝΕΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΘΕΤΕ ΑΠΟ ΝΟΜΟΥΣ.ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΝΤΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΗ ΧΩΡΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ.ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΖΗΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΧΑΟΣ.ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΖΩ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΤΑ ΞΕΡΑ ΚΑΙΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΧΛΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Ανώνυμος12/7/13 15:44

    Exeis dikio .Kanenas politis mexri twra den sevastike ti douleia tis dimotikis astunomias .Kai egw exw faei klisi alla hmoun paranomos kai tin efaga kai katevasa kai to kefali mou kai efuga.Vlepw kati allous pou den ftanei pou einai paranomoi pane na vgoun kai apo panw kai vrizoun kai fwnazoun .Re den ntrepeste ligo?Auta prepei na stamatisoun .Alla i dimotiki astunomia eprepe na mporei na tous pianei ekeini tin wra na tous kleinei mesa kai oxi na pernoun tin astunomia na erxete na tous parei.Autoi kathontousan kai akougane tis vrisies kai polles fores exw dei polites na sikwnoun to xeri tous se enstolo.Alla thelw na dw kati tetoious ean tous kanei paratirisi i astunomia etsi tha ferthoun?Ekei sas pianei panikos giati xerete oti ama antimilisete tha vrethite kai mesa.Exoume katantisei o xuroteros laos .Den mporeite omws na katalavete oti autoi edw oi anthrwpoi exoun proslifthei apo to kratos ,tous exoun dwsei autes tis armodiotites kai twra oi idioi tous apoluoun.Thelw omws na ginoun atunomikoi na xeskisoun merikous pou to paizoun exupnoi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ανώνυμος12/7/13 18:05

    Να σας δω οταν θα εχετε κολισει επι κανα 20ωρο, επειδη θα εχω διπλοπαρκαρει!
    Να σας δω οταν δεν θα υπαρχει πια κανενας δημοσιος, να αγορασει απο τον ιδιοτη, και θα σας απολυσει ο ιδιοτης!
    Να σας δω οταν ακομα και τα γατια θα εχουν εξαφανιστει απο τον δρομο και θα ψαχνετε ολοι στα σκουπιδια για μια μπουκια φαΐ.
    Δεν εχει μεινει τιποτα ορθιο και χαιρεστε γιατι απολυονται οι αλλοι και οχι εσεις... Οι επομενοι ειστεαι εσεις ΖΩΑ!
    (Οχι, δεν ειμαι δημομπατσος... Το μισος μου απορεει απο τις μαλακιες που λετε ολοι!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Ανώνυμος18/8/13 12:43

    TA ONOMATA ΑΥΤΩΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΩΛΟΓΗΤΙΚΑ ΘΕΛΩ ΜΟΝΟ!!!ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανώνυμος21/11/13 20:16

    Thn mantikou rwta. Auth kserei...xaxaxaxaxa

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *