ροή ειδήσεων

ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΗ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ Η ΣΥΜΜΟΡΙΑ! ΑΛΩΒΗΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ "ΠΡΑΣΙΝΗΣ ΑΠΑΤΗΣ"!

ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ!
ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΟ.
ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΥΣΚΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΏΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ. ΚΑΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΚΑΜΜΙΑ....
Με 54 ευρώ το χρόνο θα επιβαρύνεται ο μέσος καταναλωτής της ΔΕΗ λόγω της αύξησης του τέλους χρηματοδότησης των Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας (ΕΤΜΕΑΡ), που αποφάσισε η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ).
Αναλυτικά οι νέες τιμές για το ΕΤΜΕΑΡ ισχύουν για το δεύτερο εξάμηνο του έτους έχουν ως εξής, ανά κατηγορία πελατών:
Υψηλής Τάσης 1,79 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 3,55, μείωση 49%).Αγροτικής χρήσης (Μέση Τάση) 6,97 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 5,57, αύξηση 25%).Λοιπές χρήσεις Μέσης Τάσης (βιομηχανίες, εμπορικές αλυσίδες) 8,87 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 7,76, αύξηση 14%).Αγροτικής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 7,33 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 6,48, αύξηση 13%)Οικιακής χρήσης (Χαμηλή Τάση) 20,80 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 9,53 αύξηση 118%)Λοιπές χρήσεις Χαμηλής Τάσης (γραφεία, καταστήματα κ.λπ.) 21,77 ευρώ ανά μεγαβατώρα (από 14,91, αύξηση 46%).
Η ΡΑΕ επισημαίνει ότι η αύξηση είναι σημαντικά χαμηλότερη από αυτήν που προέκυπτε με βάση τα στοιχεία του Λειτουργού της Αγοράς (ΛΑΓΗΕ), η οποία έφθανε μεστοσταθμικά στα 23,5 ευρώ ανά μεγαβατώρα, με γνώμονα την ανάγκη (που αποτελεί και μνημονιακή υποχρέωση) να μηδενιστεί ως το τέλος του 2014 το έλλειμμα του λογαριασμού χρηματοδότησης των ανανεώσιμων πηγών.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος22/7/13 15:44

    " Αφιερώνεται σε όσους το αξίζουν" !!!
    ==============================
    ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΓΑ@@@@@@@ΤΕ !...

    Μπορεί να μην φαίνεται και ως η καλύτερη αντίδραση, η γνωστή χουλιγκάνικη προτροπή, έρχεται, όμως, αυθόρμητα κι είναι, απόλυτα, ειλικρινής : όλοι σας, που συμμαχήσατε, για να παραπέμψετε τον Παπακωνσταντίνου με αναπόδεικτες κατηγορίες, ΟΛΑ τα κόμματα και τα κομματίδια, με προεξάρχοντες τους αρχηγούς και τους εντεταλμένους, κομπογιαννίτες, τώρα που ψηφίσατε και ξεδώσατε, νομίζοντας, πως καθαρίσατε, μπορείτε να πάτε ν΄ απαυτωθείτε !

    Η υπόθεση δεν πρόκειται να πάει στο Δικαστήριο, αφού τα «αδικήματα» έχουν παραγραφεί !!!

    Αν, βέβαια, αυτό το αντιμετωπίζετε, ως «σκασίλα σας» και νομίζετε, πως εσείς, πάντως, εκτελέσατε το καθήκον σας, ας απαυτωθείτε δυο φορές, μιας κι ο λαός, μη τρώγοντας κουτόχορτο, έχει καταλάβει, πολύ καλά, το σκηνικό που στήσατε και την παράσταση που δώσατε, σε μια, μοναδική, ετερόκλητη συνεργασία και συμμαχία, προκειμένου να του ρίξετε στάχτη στα μάτια, κατηγορώντας και παραπέμποντας αυτόν που έφερε τη λίστα Λαγκάρντ, για να καλύψετε αυτόν, που μεθόδευσε το θάψιμό της !...

    Υ.Γ.
    1. Φυσικά και από την …άσεμνη προτροπή μου, εξαιρούνται οι διαφωνήσαντες με τις γραμμές των κομμάτων τους και καταψηφίσαντες την παραπομπή Παπακωνσταντίνου, αν και τη θέση τους, θάπρεπε να την πάρουν και να την εξηγήσουν και δημόσια…
    2. Η προτροπή δεν ισχύει, επίσης, ούτε και για τον σαλιάρη πανηγυρίζοντα «κομιστή», μιας κι αυτός δεν χρειάζεται σπρώξιμο, για να το κάνει…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος22/7/13 15:48

    Έτσι θα πολεμήσει ο Καμμένος τους τοκογλύφυς . . ! ! !
    Χέρι-Χέρι οι “ανεξάρτητοι” με τον αντιπρόσωπο της τράπεζας των Rothschild στην Ελλάδα – Στην φωτογραφία ο “ανεξάρτητος” Πάνος(που θα… πολεμήσει τους τοκογλύφους!!!) με τον Ίωνα Στεριώτη της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)
    Ο γνωστός οικονομολόγος κ. Ίων Στεριώτης θα....
    είναι υποψήφιος βουλευτής με το νεοσύστατο κόμμα Καμμένου στην Α΄ Αθηνών με βάση τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα και μπήκαν σε διαβούλευση στη σελίδα του κ. Καμμένου στο facebook. Ο κύριος Στεριώτης δεν είναι όποιος κι όποιος όμως…
    Είναι ο άνθρωπος που έχει ένα πολύ πλούσιο βιογραφικό κι έχει διατυπώσει πρόσφατα θέσεις και αναλύσεις που γεννούν πολλά ερωτηματικά τόσο για τον ίδιο όσο και για τις προθέσεις του κόμματός του . Τι κρύβεται πίσω από τα φλογερά πατριωτικά αντιμνημονιακά κηρύγματα του υπερπατριώτη Καμμένου ;
    Ας δούμε μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα στοιχεία για το στέλεχος των Α.Ε. Είναι κατά δήλωσή του ο άνθρωπος που Εγκατέστησε στην Ελλάδα και διηύθυνε επί 2 χρόνια το Γραφείο Αντιπροσωπείας της γαλλικής Τράπεζας Rothschild S.A. (σήμερα Κρατική Τράπεζα BUE)

    ΒΛΕΠΕ ΕΔΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ http://www.steriotis.eu/index.htm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος22/7/13 15:51

    Πώς συμβαδίζουν όλα αυτά με την πρόσφατη στροφή του κ. Καμμένου
    προς μια τακτική συμμαχία με τον ΣΥΡΙΖΑ; Κατά την εισαγωγική του ομιλία στο συνέδριο ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛΛ. αναφέρθηκε στο προηγούμενο της συνεργασίας του Ζέρβα με τον Βελουχιώτη για την ιστορική ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοπόταμου το 1942. Μόνο που ξέχασε να προσθέσει ότι λίγα χρόνια αργότερα, το 1947, ως υπουργός Δημόσιας Τάξης ο Ζέρβας ήταν εκείνος που οργάνωσε και εκτέλεσε το ανθρωποκυνηγητό κατά των μελών του ΚΚΕ και των οπαδών της Αριστεράς, κατά την πρώτη φάση του εμφυλίου πολέμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/13 08:54

    ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, Φίλοι μου

    Ευχαριστώ που με τις απαντήσεις σας ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΑΤΕ το δίκιο του αγώνα.

    Ξέρω ότι κατά βάθος συμφωνείτε και θα θέλατε όσα γράφω να γίνουν κτήμα όλων των Ελλήνων.

    Γράφω γιατί ΓΝΩΡΙΖΩ ! Γράφω γιατί ΕΛΠΙΖΩ! Γράφω γιατί ΠΙΣΤΕΥΩ!

    Είμαστε Λαός ανάδελφος και ακαπίστρωτος γι αυτό επιβιώσαμε τόσα χρόνια.

    Δεν κρατάω κακία σε κανένα. Κάθομαι εδώ τόσους μήνες προσπαθώντας να "σπάσω" το τείχος της μαύρης προπαγάνδας και της μαφίας των ΜΜΕ!

    Είμαι χαρούμενος που επί τέλους μπορώ να σας προβληματίσω να αναρωτηθείτε μήπως κάνετε λάθος !

    Στην επιστολή μου δεν βρίζω κανέναν, όμως οι πιο πολλοί εκφράζεται άγνοια και εμπάθεια. Γιατί;

    Πως είσαστε σίγουροι ότι η άποψή σας είναι σωστή; Πως ξέρετε ότι όσα σας λένε είναι αλήθεια;

    Φίλοι μου η Ελλάδα(ο καθένας την αγαπά με το δικό του τρόπο) μας χρειάζεται όλους !

    Αγωνισθείτε για το καλό της πατρίδας μας έστω και με το δικό σας τρόπο.

    Μη προσβάλλεται τα αδέλφια μας και μη δίνετε δικαιώματα να μας κατηγορούν.

    Ευχαριστώ, που έστω και με το ζόρι με διαβάζατε.

    Τώρα είμαι σίγουρος ότι θα αρχίσετε να ρωτάτε τον εαυτόν σας.
    Και αυτό είναι μία καλή ΑΡΧΗ!!!
    Φιλικά
    Ν.ΒΡΑΧΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/7/13 08:55

    ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΠΟΤΕ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΗΣ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΡΑΒΕΣΤΙ(ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΟ,ΑΛΛΑ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑ ΒΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΕ CAPS ΔΗΘΕΝ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ) ΦΙΛΟΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΧΕ ΣΧΕΔΙΟ. ΤΟ ΒΑΣΙΚΟ ΔΙΛΗΜΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΠΟΨΗΣ ΑΛΑΒΑΝΟΥ ΚΑΙ ΚΚΕ. ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΛΕΝΕ Ο,ΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΒΕΙ. ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΦΟΒΕΡΑ ΑΝΤΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΘΕΤΕΤΕ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.ΑΠΟ ΓΑΥΓΙΣΜΑΤΑ ΧΟΡΤΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ. Η ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗ ΡΗΞΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ Η ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΜΕΣΑ. ΑΠ' ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ Ο ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΥΝΤΗΡΗΤΙΚΗ- ΓΙΑ ΜΕΝΑ- ΑΠΟΨΗ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ... ΥΒΡΙΖΟΝΤΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΖΕΤΕ ΛΕΚΤΙΚΑ. ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΑΡΑ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *