ροή ειδήσεων

Διαψεύδει τις φήμες περί παρενόχλησης ανηλίκων ο Αρχιμανδρίτης

Τη δική του απάντηση στις κατηγορίες ότι παρενοχλούσε σεξουαλικά νεαρά κορίτσια κατά τη διάρκεια της εξομολόγησης…
όπως δημοσίευσε το ThrakiToday, δίνει ο νεαρός Αρχιμανδρίτης από την Αλεξανδρούπολη μέσω του δικηγόρου του.
Παρά το γεγονός ότι δεν δημοσιεύτηκε το όνομά του, εκείνος έστειλε την παρακάτω επιστολή:
«Ανέγνωσα άρθρο στην ιστοσελίδα σας, με τίτλο «Αρχιμανδρίτης κατηγορείται για παρενόχληση στην Αλεξανδρούπολη» και μάλιστα ανήλικα κορίτσια στη διάρκεια της εξομολόγησης. Προς αποκατάσταση της αλήθειας και με την ιδιότητά μου ως συνηγόρου και πληρεξουσίου δικηγόρου του Αρχιμανδρίτη, σας θέτω τα εξής δεδομένα τα οποία ανατρέπουν τα όσα εξαιτίας κακής πληροφόρησης θέλω να πιστεύω περιλαμβάνει το άρθρο στην εφημερίδα σας.
Οι καταγγελίες οι οποίες είναι οκτώ (8) εγένοντο όλες στις 25 και 26 Φεβρουαρίου 2013 μετά από την υποβολή εγκλήσεως από πλευράς του εντολέως μου στις 12.02.2013 κατά του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως για τα αδικήματα της παραβίασης προσωπικών δεδομένων, κλοπής και διατάραξης οικιακής ειρήνης. Άπαντες οι καταγγέλοντες κάποιοι έμμεσα και κάποιοι άμεσα ομολογούν ότι προέβησαν στην καταγγελία μετά από συνάντηση τους και με πρωτοβουλία του Μητροπολίτη. Η συντριπτική πλειοψηφία των προσώπων που αναφέρονται στις καταγγελίες ότι δήθεν προέβη ο εντολέας μου σε ανάρμοστους εναγκαλισμούς, όχι απλώς δεν έκαναν καταγγελία, αλλά πέρα από τη διάψευση προέβησαν στην αποστολή εξωδίκων στη Μητρόπολη, έως και την απειλή για κατάθεση μηνύσεων για συκοφαντική δυσφήμιση.
Επιπλέον δε κατά το στάδιο της ανάκρισης εξετάσθηκαν δεκατρία άτομα τα οποία διέψευσαν τους καταγγέλοντες. Αναληθής τυγχάνει ο αριθμός των καταγγελόντων (είναι πολύ μικρότερος), σε καμία δε περίπτωση δεν αφορά ανήλικη, αλλά γυναίκες πολύ μεγαλύτερης ηλικίας.
Τέλος, προκειμένου να αντιληφθείτε το μέγεθος του παρασκηνίου, την αναλήθεια των καταγγελιών και το ρόλο που επιτελούν κάποιοι ως ηθικοί αυτουργοί στη προσπάθεια κατασυκοφάντησης και διασυρμού του εντολέως μου, σας παραπέμπω στα αναλυτικότατα άρθρα του Σωτηρίου Τζούμα, συμβούλου του Μακαριστού πρώην Αρχιεπισκόπου Ελλάδος Χριστοδούλου, στην ιστοσελίδα www.sotirioslogos.gr, καθώς και στα εκατοντάδες μηνύματα συμπαράστασης από πιστούς της Μητρόπολης Αλεξανδρουπόλεως συμπαράστασης στο πρόσωπο του εντολέως μου.
Αυτονόητο θεωρείται ότι για λόγους δεοντολογίας, και αντικειμενικής ενημέρωσης θα δημοσιεύσετε αυτούσιο το παρόν κείμενο.
Μετά τιμής,
Ο Πληρεξούσιος Δικηγόρος
Δημήτριος Ομ. Ραπτόπουλος»
πηγή:star

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *