ροή ειδήσεων

Κολοσσός Ρόδου: Από το… μηδέν

Με ελάχιστους παίκτες στο ρόστερ του, από την περσινή αγωνιστική περίοδο, ξεκίνησε το «χτίσιμό» του ο νέος Κολοσσός Ρόδου...
Ο Βασίλης Φραγκιάς έχει πολλή δουλειά να ρίξει στα μεταγραφικά, καθώς τα συμβόλαια της πλειονότητας των παικτών ολοκληρώθηκαν και ξεκίνησε, επί της ουσίας από το… μηδέν, τη συγκρότηση του ρόστερ. Ο Νώντας Παπαντωνίου είναι ο πρώτος παίκτης που ανακοινώθηκε, φυσικά δεν θα είναι ο μοναδικός. Ο 52άχρονος τεχνικός περνάει αρκετούς παίκτες από το μικροσκόπιό του, στην προσπάθειά του να συγκροτήσει με τον δυνατόν καλύτερο τρόπο την ομάδα.

Μεταξύ των παικτών που εξετάζει είναι ο Άγγελος Τσάμης, το συμβόλαιο του οποίου με τη Λιμόζ ολοκληρώθηκε, καθώς και ο Στέλιος Ιωάννου του ΚΑΟΔ και ο Μαυροβούνιος Ιβάν Μάρας, γνωστός μας από τη θητεία του στον Ηλυσιακό. Ενδιαφέρον είχε εκφραστεί και για τουςΒασίλη Σίμτσακ και Γιαννούλη Λαρεντζάκη, αλλά ο πρώτος υπέγραψε στον Πανιώνιο και ο δεύτερος δύσκολα θα μετακομίσει στο νησί μετά τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του με την Εθνική Ελλάδας Νέων Ανδρών. Παρά το μειωμένο μπάτζετ, σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, στον Κολοσσό Ρόδου θεωρούν πως μπορούν να φτιάξουν ανταγωνιστικό σύνολο, εν όψει του νέου πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ.
onsports


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *