ροή ειδήσεων

Αποδοκιμάστηκε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στη Σχολή Ευελπίδων !

"Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου, ο λαός πεινάει..." του φώναξαν...
Συνέβη σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια της τελετής της ορκωμοσίας των νέων ανθυπολοχαγών ...του Στρατού Ξηράς στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, με την λεκτική επίθεση που έκανε ένας εκ των πολιτών παρευρισκομένων στην τελετή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια, την ώρα που αυτός προσήρχετο στο χώρο της τελετής.
«Πρόσεχε που βάζεις την υπογραφή σου» ήταν η «λεκτική επίθεση» κατά του Προέδρου της Δημοκρατίας, και το συμβάν αυτό έγινε παρουσία των υπουργών Αμύνης Ελλάδος και Κύπρου Δημήτρη Αβραμόπουλου και Φώτη Φωτίου αντίστοιχα, των Αρχηγών των Κλάδων με επικεφαλής τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ Στρατηγό Μιχαήλ Κωσταράκο, του Αρχηγού των Λιβυκών Ενόπλων Δυνάμεων, των νέων Αξιωματικών και των μαθητών της Σχολής καθώς και των συγγενών τους. Ο διαμαρτυρηθείς απομακρύνθηκε αμέσως από τους υπεύθυνους ασφαλείας και η τελετή πραγματοποιήθηκε κανονικώς.
Ανεξαρτήτως του τι ελέχθη και πως, αν είχε δίκιο ο διαμαρτυρηθείς ή όχι, πιστεύουμε ότι ειδικώς τέτοιες διαμαρτυρίες, σε αυτούς τους χώρους, και σε τέτοια συμβολική τελετή, δεν συνάδει με τις παραδόσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των παραγωγικών σχολών.
parapolitika.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/7/13 17:02

    Καλα του τα ειπε του πτωματος.Και λιγα ηταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/7/13 17:17

    Αντώνη,
    η χρυσή αυλή είναι ένα κόμμα δικό σου ‘’ κατάδικό σου’’ , με άτομα που έχουν δοκιμάσει τον πόνο του κελιού ! Τον πόνο του πεζοδρομίου. Τον πόνο της παράνομης ..αμαρτίας του πληρωμένου έρωτα του σκονισμένου..σεντονιού! Της άσπρης σκόνης, του χαφιεδισμού των συμβολαίων θανάτου.
    Χρυσή αυλή! Το απόκομμα του παρελθόντος με σήμα ‘’το μεγάλο αδελφό’’!!
    Αυτός είναι και ο λόγος που ο Ομπάμα δεν δε δέχεται, ούτε από..φωτογραφία.
    Ο Φασισμός είναι ακόμα στο αίμα σου.
    Μπράβο ΑΝΤΩΝΗ ! Επιτέλους τα «κατάφερες»…!
    Έκανες την Ελλάδα … Δημοκρατία της Αργεντινής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/7/13 17:18

    Ο Νικολάκης δεν ήταν το παιδί για όλες τις βρώμικες δουλειές των
    μυστικών..ρουφιάνων όπως γράφουν οι πρώην συναγωνιστές; Δεν υπέγραψε ΑΜΕΣΩΣ!!! Το ξεπούλημα της ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ στον πετρελαιά της Κορίνθου; Αυτόν, τον φίλο του τρελού Παπαδόπουλου; Δεν υπέγραψε το ξεπούλημα των νησιών;
    Καταγγέλλετε, δήθεν, τη ΝΔ ! και τα μπλόγκς; Μήπως το ίδιο δεν γίνεται με όλους όπως γράφεται από τους ειδήμονες του χώρου; Προσπαθείτε να κρύψετε το λύκο που έχετε μέσα σας και προκαλείτε τα γέλια και την οργή όλων των ελλήνων.
    Ζητάτε να σας ψηφίσουμε, αφού στην ουσία ΕΣΕΙΣ ΟΛΟΙ συγκυβερνάτε!!! Προσπαθείτε να μας πείσετε ότι ..’’αλλάξατε’’ εσείς, μία μερίδα των πιο επικίνδυνων ναζιστοφασιστών και ..διαφέρετε από τους άλλους κρυφοδεξιούς που κυβερνάνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/7/13 17:19

    TA ΦΡΟΥΤΑ ΤΗΣ ΒΟΡΕΙΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
    Άλλος σαν ΖΟΡΟ και άλλος σαν ΝΟΝΟΣ!
    Μεγάλο μέρος αυτών των..Ελλήνων, που απασχολείται και σχολιάζει στα δεξιοφασιτικά μπλογκς , από όπου εξέρχονται αυτά τα γλωσσικά και ηθοπλαστικά ...μαργαριτάρια, είναι μονιμοι κάτοικοι του γράμμου, του βίτσι, των σερρών, της κοζάνης, της μεθάνης, των σερρών, της δράμας, του ήλιου , του ηλίθιου, του μεθυσμένου, του κοιμισμένου , του ..χορταριασμένου, του κατσιβάτη, του γελαδομάτη, του μισοξένου, του μισοβούλγαρου, του μισοτούρκου, του μισοέλληνα. Είναι αυτοί που δεν τολμούν να εμφανισθούν ημέρα γιατί όλο και κάποιο ένταλμα θα υπάρχει.
    Το χρήμα της νύχτας, αλλά και της άσπρης σκόνης ρέει άφθονο και εκπορνεύει και τις τελευταίας εθνικές και ηθικές μας αντιστάσεις. Οι Έλληνες υποφέρουν παντοιοτρόπως, αλλά οι χουντοβρικόλακες , και προκαλούν! και υβρίζουν ! και ματώνουν ! και διαφθείρουν και προπαγανδίζουν εις βάρος των δεινοπαθούντων ελλήνων, ενώ οι ίδιοι μασάνε αχόρταγα το χόρτο και το μαύρο χρήμα του φασισμού και της διαφθοράς. Ενώ οι ίδιοι είναι οι « οι ήρωες με τα ΠΟΛΥ βρώμικα χέρια» !
    Αυτοί, λίγο πολύ, είναι οι άνθρωποι που ζητάνε να κυβερνήσουν την Ελλάδα. Άλλος σαν ΖΟΡΟ και άλλος σαν ΝΟΝΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος23/7/13 20:13

    Καλά δεν το έχετε ακόμα καταλάβει ότι δεν έχουμε πολιτικούς αλλά μαριονέτες υπαλλήλους του ΔΝΤ και της ΕΕ που απλώς κάνουτν ότι τους λένε? Εγώ προτείνω να ψηφίσουμε και εμείς μαζί με τους Γερμανούς στις εκλογές αφού είμαστε Γερμανικό προτεκτοράτο!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος23/7/13 20:15

    .... "πιστεύουμε ότι ειδικώς τέτοιες διαμαρτυρίες, σε αυτούς τους χώρους, και σε τέτοια συμβολική τελετή, δεν συνάδει με τις παραδόσεις των Ενόπλων Δυνάμεων και των παραγωγικών σχολών" ενώ συνάδει η εσχάτη προδοσία!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *