επικαιρότητα

Αυτό που θα γίνει παγκόσμια θα κάνει τα προβλήματα της Ελλάδας να μοιάζουν με βολτα σε ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ!

Θα πτωχευσουμε και? Η πρώτη φορά θα είναι? Θα μας πάρουν το σπίτι και? Το έχουν ξανακάνει ...
οι τραπεζίτες ..πάντα αυτό κάνουν ...δίνουν ,δίνουν με ένα μόνο σκοπό την γη!! Έχουν αγοράσει την γη ολόκληρη!! Εσύ μην σκας ....δανεικά δεν τα πήρες?..ε πες πως ζούσες στο ενοίκιο τόσα χρόνια! Δεν ήταν ποτέ δικό σου.... Και ποιο σημαντικό από όλα είναι η Ζωή σου ,η υγεία σου η η Ειρήνη σου....και εσύ Έλληνα σε σχέση με τον υπόλοιπο κόσμο να σαι σίγουρος θα έχεις περισσότερη υγεία , περισσότερη Ειρήνη !!.Εσύ αν είσαι καλά θα ξανακάνεις τα πάντα!

Πράγμα που δεν θα συμβεί στον υπόλοιπο κόσμο !! ..Πράγμα που όταν θα δεις τι θα γίνει παγκόσμια θα πεις ....πω πω ευλογία που τα περάσαμε αυτά που περάσαμε και πρώτοι άλλα και τόσο ..ξοφαλτσα!

Τα παγκόσμια λαμογια δεν καίγονται για το ζωγραφιστό χαρτάκι άλλα για τον νέο τρόπο διακυβέρνησης...και αυτός ο τρόπος μπορ ει να έρθει μόνο με μεγάλο καρότο ως δόλωμα!! Το καμπουμ που θα γίνει και το ΣΟΚ που θα δούμε θα είναι το πιο απίστευτο που έγινε ποτέ στην ανθρωπινη ιστορία!!

Λυπάμαι πολύ για τα θύματα μας , παρ πολύ ...για τους συνανθρώπους μας που δεν άντεξαν και δεν θα αντέξουν την πίεση ...Για αυτό φωνάζω ...αν σήμερα μαθαίναμε τη θα πάθει ο πλανήτης ολόκληρος ...τι στήνουν τα Σούπερ ερπετά ...θα αφήναμε στην μπάντα όποιες διαφορές...θα ξεχνουσαμε το δόλωμα του χρήματος ...και θα απλώναμε χέρι στο συνάνθρωπο μας ...να τον κρατήσουμε εδώ κοντά μας!! ..Η Ζωή ,ο χρόνος και η αξιοπρέπεια είναι τα μέγιστα αγαθά ...ενεργοποιηθείτε και βοηθήστε τον διπλανό σας....δεν υπάρχει δικό μου και δικό σου..ποτέ δεν υπήρχε ..όλοι ήμασταν απλοί διαχειριστές της οποιαδήποτε θεωρητικής περιουσίας μας....δεν υπάρχει ύλη ως περιουσία....Μόνο η ψυχή είναι περιουσία.....Και στο φωνάζω ΕΛΛΗΝΑ εσύ θα την κρατήσεις .....άλλοι λαοί θα την χάσουν!! Βάλε λοιπόν προτεραιότητες και δες .....το δάνειο είναι μια μαλακια μπροστά στο θάνατο...Δώσε την ασυλία μόνος σου στον εαυτο σου....και πάρε την απόφαση της αρχής..

...ΟΤΙ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΣΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΔΙΑΣ ΤΗΣ ΖΩΗΣ! ΑΣΧΟΛΗΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΤΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΑΣΗΜΑΝΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΑ!!

Stanger... Δεν υπαρχει το εγω αν δεν υπαρξει το συνολο! Και το συνολο ειναι η ψυχη του θεου ....προστατεψε την!
Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

παράπονα Ρόδου

Δείτε επίσης

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διάδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *

S M S

Αναγνώστης: Ασυνειδητος στην οδό Σαμου έχει αφήσει ,εδώ και δεκα ημερες, τον βόθρο του σπιτιου του να ξεχειλίζει.
Τα βόθρο λύματα εχουν κατακλυσει το οδοστρομα της οδου Σαμου,και το πεζοδρομιο στην διασταυρωση με την οδο Δ.Αναστασιαδη. Μετά από πορεία μερικών μέτρων στον δρόμο και στο πεζοδρομιο,αυτά καταλήγουν στον υπόνομο της οδού Αναστασιαδη.
Σε ερώτηση γειτόνων προς Δήμο Ρόδου, ΔΕΥΑΡ, ΕΛΑΣ, υγειονομειο, όλοι δηλώνουν αν αρμόδιοι ενώ ο συνειδητος ιδιοκτήτης ως γνήσιος Ελληναρας υβριζει όποιον του κάνει παρατήρηση!

M M S

M M S

διαφημιστείτε εδώ

διαφημιστείτε εδώ
οικονομικά & αποδοτικά