ροή ειδήσεων

No Limits 21: Το μεγαλύτερο show μαχητών στο «νησί των ιπποτών» - Ο Τ. Μπερδέσης στη ρεβάνς με τον Τούρκο πρωταθλητή

Το τηλεοπτικό σποτ του No Limits 21
Η Ρόδος μέσα από το πέρασμα της ιστορίας της, τους κατά καιρούς κατακτητές που έχει γνωρίζει, ξέρει από μονομαχίες μαχητών. Από τα αρχαία χρόνια, στην Ρωμαϊκή εποχή, ύστερα στα χρόνια του μεσαίωνα και την εποχή των ιπποτών....

Όμως πρώτη φορά θα έχει την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά τους καλύτερους σύγχρονους μαχητές στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό Show που υπάρχει στους επαγγελματικούς αγώνες των αγωνιστικών αθλημάτων.

Μιλάμε βέβαια για το ΝΟ LIMITS 21 που πηγαίνει για πρώτη φορά στην Ρόδο, με τον Πατρινό αήττητο μέχρι στιγμήςπρωταθλητή πυγμαχίας Τάσο Μπερδέση να αποβιβάζεται στις 11 Αυγούστου στο νησί των «σμαραγδιών» με στόχο να γίνει ο βασιλιάς του κάστρου στο θέατρο της Μεσαιωνικής Τάφρου όπου θα γίνει το event.

Για να πάρει όμως το… σμαράγδι όμως από το κάστρο της Ρόδου θα πρέπει να νικήσει κάτω από το φως των πολεμιστρών τον κορυφαίο Τούρκο πρωταθλητή Serhat Degirmenci, σε μία μεγάλη μάχη που αποτελεί ασφαλώς και το μεγάλο γεγονός των αγώνων.

Πρόκειται για την ρεβάνς δύο μεγάλων πρωταγωνιστών του NO LIMITS με τον Τάσο Μπερδέσηφυσικά να είναι το μεγάλο φαβορί, έχοντας σαν όπλα του την άριστη φυσική του κατάσταση, την μαχητικότητα του και φυσικά την μεγάλη «ελληνική ψυχή που δεν έχει όρια», ικανοποιώντας έτσι και το κεντρικό μήνυμα του θεσμού.

Τα μάτια θα είναι στραμμένα και στο μοναδικό γυναικείο αγώνα της βραδιάς ανάμεσα σε δύο κορυφαίες πυγμάχους: Την Πατρινή Χριστίνα Αθανασοπούλου (NO LIMITS TEAM) και τηνΔήμητρα Δημητρακοπούλου σε μία μάχη που η έκβασή της θα καθορίσει ποια από τις δύο θα κερδίσει εισιτήριο για το NO LIMITS που θα διεξαχθεί στην Αμερική το φθινόπωρο.

Στο πλαίσιο του ΝΟ LIMITS θα γίνει και ο αγώνας για τον καλύτερο ΜΜΑ με τον Νέστορα Μπατζέλα να διεκδικεί τον τίτλο, ενώ ο καταξιωμένος κικ – μποξερ Αλέξανδρος Γκερέκος θα βρεθεί αντιμέτωπος με τον Kadir Tastan μαχητή από την πιο γνωστή σχολή της Κωνσταντινούπολης.

Στα πλαίσια του show θα γίνει αναβίωση μεσαιωνικού δρώμενου προκειμένου να αναδειχτούν σε μία διεθνή διοργάνωση όπως το NO LIMTIS, χαρακτηριστικά στοιχεία από μία πόλη που ήταν από τις μεγαλύτερες της Ευρώπης στο μεσαίωνα.



Στο καλλιτεχνικό κομμάτι θα συμμετέχει η πολυτάλαντη σολίστ και σοπράνο Ζωή-Μισέλ Μπακίρη και η performer που μαγεύει με τους ήχους του βιολιού Leida.
Την παραγωγή και διοργάνωση έχει αναλάβει η εμπνεύστρια του θεσμού Γεωργία Μπιτάκου που στοχεύει ανεβάσει τον πήχη ακόμα πιο ψηλά με τη διοργάνωση της Ρόδου.

Να σημειωθεί ότι θα είναι το τελευταίο ΝΟ LIMTIS εν Ελλάδι. Στη συνέχεια οι μαχητές θα μεταβούν στη Νέα Υόρκη στο πλαίσιο μεγάλης περιοδείας που ξεκινάει η διοργανώτρια του θεσμού Γεωργία Μπιτάκου.




Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *