ροή ειδήσεων

Καλύμνιος διεκδικει 1.585 ΤΡΙΣ ΓΙΑ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΗΣ Τράπεζας της Ανατολής από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος

Μετά την κατάθεση αγωγής κατά της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος από Ροδίτη,
Αγωγή κατέθεσε και μέτοχος της Τράπεζας Ανατολής και κάτοικος Καλύμνου.... στο πολυμελές πρωτοδικείο της Κώ.

Η αγωγή στρέφεται κατά τις Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος για την μη εξόφληση των μετοχών της συγχωνευμένης Τράπεζας Ανατολής από την ΕΤΕ μετά την λήξη της εκκαθάρισης,

που όπως ισχυρίζεται η δεύτερη, ολοκληρώθηκε το Δεκέμβριο του 1936.

Το πόσο το όποιο διεκδικεί ο μέτοχος Κος Χαρ Καπνίσης ανέρχεται την ημέρα κατάθεσης της αγωγής στο 1.585.537.785.760,58 ευρώ

για δυο τίτλους μετοχών της Τράπεζας Ανατολής, έχει πάρει ημερομηνία εκδίκασης στις 14-1-2014 και δεν υπόκειται στην υποχρέωση καταβολής δικοσήμου.

Κατατέθηκε στις 16-4-2013 στο Πρωτοδικείο Κω από το Κο Ευάγγελο Δαούτη δικηγόρο Αθηνών με άριστη γνώση εταιρικού δίκαιου καθώς και του Νομού σβώλου.

Πριν την δική του κυρίου Χαρ Καπνίση, προηγείται η εκδίκαση της αγωγής του Ροδίτη Μ.Ρήνου, η οποία προέρχεται εξ αναβολής από πλευράς της Εθνικής Τράπεζας, με αστείους πάντα ισχυρισμούς, δικάζεται δε στις 7-11-2013 στο πολυμελές πρωτοδικείο της Ρόδου.

Στις 20-8-2013 εκδικάζονταν και τα ασφαλιστικά μετρά κατά της Εθνικής Τράπεζας που κατέθεσαν ο Κος Ελ.Ρήνος Ιατρός και ο Κος Ιω Τσεσμετζόγλου επιχειρηματίας, οι όποιοι ζητούσαν τα έγγραφα τις εκκαθαρίσεως καθώς και όλες τις τροποποιήσεις των καταστατικών της Τράπεζας ανατολής Α.Ε και φυσικά το ποιο σημαντικό χαρτί την αποχώρηση της Γερμανικής πλευράς της Εθνικής Τράπεζας της Γερμανίας Nur für Deutschland, η οποία συνδέεται και με εγκλήματα πολέμου κατά την διάρκεια του Β’’ Παγκόσμιου Πολέμου και της θηριωδίες των Νάζι. Η ΕΤΕ έως και σήμερα αρνείται να επιδείξει τα έγγραφα αυτά !!!!.

Η Εθνική ζήτησε για άλλη μια φορά αναβολή διότι ο αρμόδιος δικηγόρος ήταν σε διακοπές !!! , Έτσι η εκδίκαση αναβλήθηκε για τις 20-11-2013 !!!.

Μάλιστα, ο Κος Τσεσμετζόγλου μας δήλωσε ότι στις 8-3-2013 επισκέφτηκε ο ίδιος το Ιστορικό αρχείο της Ε.Τ.Ε που στεγάζεται στο Μέγαρο Διομήδη επί της οδού 3ης Σεπτεμβρίου 146

και διαπίστωσε ότι υπάρχουν καταχωρημένα έγγραφα Τα οποία ενώ φέρουν σειρά αρίθμησης δεν φέρουν επικεφαλίδα και δεν είναι προσβάσιμα από απλούς πολίτες.

Μας είπε συγκεκριμένα ότι ‘’Σε κάθε αρχείο συγχωνευμένης Τράπεζας, υπάρχουν κάποια αρχεία απόρρητα τα οποία ενώ φέρουν σειρά δεν φέρουν επικεφαλίδα αλλά ( Ω Ω Ω )

και όταν τα ζητάς δεν στα δίνουν σου λένε δεν υπάρχουν. Γίνεται να αριθμείς κάτι ανύπαρκτο ? σε κανένα αρχείο πουθενά στο κόσμο δεν ισχύει αυτό.’’

Ο κύριος Ιω Τσεσμετζόγλου μας δήλωσε επίσης ότι η Εθνική Τράπεζα πρέπει να λογοδοτήσει για το τι έγιναν οι περιούσιες του Προπάππου του, Μεγαλέμπορου ξυλιάς και κατασκευαστή από το Τσεσμέ της Μικράς Ασίας καθώς

Και οι περιούσιες όλων των μέτοχων που δεν πήραν το παθητικό κεφάλαιο πίσω και έως σήμερα ουδείς γνωρίζει εκτός της Ε.Τ.Ε, που διοχετεύτηκε το κεφάλαιο αυτό και για ποιους λόγους. !!!!

Το σίγουρο είναι ότι και το δημόσιο δικαιούται ένα μικρό μέρος του πόσου από προκαταβολές που δεν εισπραχτήκαν το 1932 και έως σήμερα η Ε.Τ.Ε δεν απαντά σε σχετική ερώτηση του ΥΠ.ΟΙΚ,

που κατέθεσε ο Κος Ιω Τσεσμετζόγλου από κοινού με τον Κο Ελ.Ρήνο.

Αίτημα προς το Υπουργείο Οικονομικών και αλληλογραφία

Αναξιόπιστο το τραπεζικό σύστημα εξ αιτίας ../.. της ΤτΑ

Διπλή ανακοίνωση περικοπής μερισματαποδείξεων

Η συνεχεία για ένα θέμα που από όσα δείχνουν τα αποδεικτικά στοιχειά δεν έχει κλείσει, θα δοθεί στις δικαστικές αίθουσες της Δωδεκανήσου.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος23/8/13 15:36

    BRE NOUMERA STAMATISTE TA XALASMENA SAS EXOUN KANEI KAKO

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος23/8/13 16:12

    ρε δες που απο το 1 τρις θα παρει τα τρεις της τραπεζας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος23/8/13 16:28

    Ναι μαγκες να σχολιαζετε υπερ της ΕΤΕ. Εσας δεν θα σας γδαρει ουτε θα σας παρει το σπιτι. Μακαρι να αναγκασουν την τραπεζα να παραδεχτει οτι εκανε απατη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος23/8/13 16:30

    Η υπόθεση πάει πολύ καλά. Η Εθνική τράπεζα έχει στριμωχτεί πολύ άσχημα. Υπομονή ως τον Νοέμβριο που θα γελάσει κάθε πικραμένος. Το δικαστήριο και μόνο θα αποφασίσει πόσο θα είναι η αποζημίωση. Μην κολλάτε στο νούμερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/13 16:32

      Επίσης επειδή οι περισσότεροι δεν το γνωρίζουν το θέμα και απλά σχολιάζουν. Στα ασφαλιστικά μέτρα έχουν κερδίσει οι μέτοχοι και έχασε η Εθνική Τράπεζα. Σε όλες τις υπόλοιπες δίκες ζητάει αναβολές για να κερδίσει χρόνο.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος30/9/15 23:56

      Ανακαλυψα κ εγω της εθνικης κλαδου κεφαλαιοποιησεως τι ν κανω; ξερει καποιος

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος23/8/13 19:11

    Η οικογένεια Σώρρα έρχεται σε επαφή με ειδικούς επί τραπεζικών θεμάτων και νομικούς και οικονομικούς παράγοντες. Ήταν φυσικό κάποια στιγμή να γίνει και η αποτίμηση της τρέχουσας αξίας των 40 μετοχών.Μακροοικονομία, διεθνείς οικονομικές σχέσεις αλλά και μικροοικονομικά. Ανέλαβε να προχωρήσει στηναποτίμηση των μετοχών (Αποτίμηση Καθηγητή Καρυώτη). Το πόρισμα του είναι κόλαφος. Κάθε μετοχή σε χρυσό της «Τράπεζας της Ανατολής» αποτιμάται σήμερα στα 670 δισ. ευρώ εκάστη. Η συνολική αξία των 40 μετοχών πλησιάζει τα 30 τρισ..
    Πρόταση συμβιβασμού
    Τον Απρίλιο του 2010 οι δικαιούχοι είχαν έλθει σε επαφή με την Τράπεζα της Ελλάδος. Ο Διοικητής της κ. Προβόπουλος είναι απόλυτα ενήμερος γι’ αυτό. Μετά από συζητήσεις η Κεντρική Τράπεζα πρότεινε συμβιβασμό (συμφωνία) ύψους 1,5 δισ. ευρώ για 10 μετοχές της «Τράπεζας της Ανατολής».».

    Οι δικαιούχοι αιφνιδιάστηκαν όταν άκουσαν τους νομικούς συμβούλους να προτείνουν μία «παράξενη διαδρομή» ώστε να καταβληθεί το 1,5 δισ. μέσω μία βρετανικής εταιρείας. Είχε πλέον καταστεί σαφές πώς οι δύο τράπεζες, η Κεντρική και η Εθνικής ήθελαν πάση θυσία να αποφύγουν την ευθεία εμπλοκή τους σε μία τραπεζική πράξη ώστε να μην υφίσταται κίνδυνος να εκτεθούν απέναντι σε άλλους ενδιαφερόμενους για την ίδια υπόθεση.
    Οι δικαιούχοι αρνήθηκαν να υιοθετήσουν αυτήν την «παράξενη διαδρομή». Στράφηκαν αλλού και ίδρυσαν μία μη κερδοσκοπική εταιρεία, την «END», με έδρα την Ελλάδα στην οποία πρόεδρος είναι ο γνωστός καρδιολόγος στη Νέα Υόρκη Εμμανουήλ Λαμπράκης .
    Η οικογένεια Σώρρα προχωρεί και σε ένα ακόμη βήμα. Δωρίζει 4 μετοχές στην «END» και καταθέτει την δήλωση φόρου δωρεάς στην Γ’ Δ.Ο.Υ. Πατρών. Ο στόχος είναι σαφής. Το ελληνικό κράτος υποχρεούται να εκδώσει διπλότυπο είσπραξης του ανάλογου φόρου δωρεάς που για τις Μ.Κ.Ο. είναι της τάξης του 0,5% και να εισπράξει φόρο της τάξης των 13,5 δισ.. Η Εφορία παραπέμπει το θέμα στο υπ. Οικονομικών.
    H END (Αστική Εταιρεία Μη Κερδοσκοπικού χαρακτήρα με την επωνυμία “Η Ελλάς Ποτέ Δεν Πεθαίνει” /Ellas Never Die E.N.D. είχε κάνει αίτηση για επίδειξη εγγράφων, από την Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος (ΕΤΕ), με τη διαδικασία των ασφαλιστικών μέτρων.
    Στις 23 Μαρτίου 2012 ορίστηκε η ημερομηνία επίδειξης εγγράφων σχετικών με την εκκαθάριση, καθώς και λήψη αντιγράφων αυτών. Όπως ήταν αναμενόμενο η Εθνική δεν προσκόμισε κανένα έγγραφο.
    Η θέση της ΕΤΕ ήταν να ισχυριστεί ότι οι ενάγοντες δεν έχουν το δικαίωμα να απαιτούν επίδειξη εγγράφων, χωρίς βεβαίως να εξηγήσουν τον λόγο ούτε και να διευκρινίσουν ποιος έχει αυτό το δικαίωμ
    Μετά από σχετική αίτηση των μετόχων που υπεβλήθη στις 15 Μαρτίου, το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών αναγνώρισε τα δικαιώματά τους και παράλληλα με αυτή την απόφαση που εκδόθηκε στις 4/7/2012, οι κάτοχοι της μετοχής έχουν το δικαίωμα να λάβουν γνώση για την εξέλιξη της υπόθεσης και να πληροφορηθούν για τη διαδικασία της εκκαθάρισης.
    Η Δικαιοσύνη επιβεβαιώνει ότι τα επιχειρήματα των πολιτών έχουν νομική βάση και παρέχει το δικαίωμα να τους παρέχονται όλα τα έγγραφα.
    Το Πρωτοδικείο της Αθήνας εξέδωσε την υπ’ αριθμ 6341/2012 απόφαση η οποία κοινοποιήθηκε στις 4 Ιουλίου και βάσει αυτής δικαιώνονται σε απόλυτο βαθμό όσοι έκαναν την προσφυγή!
    Τι σημαίνει αυτόστην πράξη; Ότι η Εθνική Τράπεζας της Ελλάδος είναι υποχρεωμένη, με δικαστική απόφαση πια, να δώσει όλα τα έγγραφα στους δικαιούχους. Και επειδή δεν είχε ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της Τράπεζας της Ανατολής, οι προσφυγόντες «βλέπουν» τώρα ανοικτό τον δρόμο για νέες δικαστικές ενέργειες οι οποίες να αποσκοπούν στην διεκδίκηση των χρημάτων που αντιστοιχούν στις μετοχές που έχουν στα χέρια τους!
    Τα χρήματα αυτά επαρκούν για τον μηδενισμό του δημοσίου και του ιδιωτικού χρέους.
    Η αξία των 4 μετοχών επαρκεί για την αποπληρωμή του ελληνικού χρέους αλλά και του σωρευμένου χρέους σε τράπεζες των Ελλήνων πολιτών αλλά και για την ύπαρξη ενός μεγάλου αποθεματικού για την οικονομική ανάπτυξη της χώρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/13 21:19

      Ρε μαλάκα σου πα να κόψεις το χόρτο και συ άρχισες το LSD?

      Διαγραφή
  6. ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ23/8/13 22:34

    ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο Κ. ΣΩΡΡΑΣ ΚΑΙ Η END ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΑΛΛΟΣ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΑ LSD ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙ !!!

    ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ

    ΕΡΡΩΣΘΕ ΚΑΙ ΕΥΔΑΙΜΟΝΕΙΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος23/8/13 22:55

      Το θέμα αυτό δεν έχει σχέση με το Σώρρα. Μην μπερδεύεσαι ΕΧΕΤΛΑΙΟΣ.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος23/8/13 23:20

    Το θέμα είναι υπαρκτό και έχει οδηγηθεί στην Εληνική Δικαιοσύνη.
    Αυτή θα αποφασίσει αν οι κάτοχοι μετοχών δικαιούνται αποζημίωση.
    Όλα τα στοιχεία δείχνουν ότι έχουν δικαίωμα να αποζημιωθούν.
    Ήδη έχουν κερδίσει ασφαλιστικά μέτρα από την Εθνική και όσες δίκες είχαν προγραμματιστεί η Εθνική έχει ζητήσει ΑΝΑΒΟΛΗ μήπως και βρει κάποιο νομικό επιχείρημα να την γλιτώσει φθηνά. Γιατί ότι θα πληρώσει είναι δεδομένο για όσους γνωρίζουν περισσότερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος24/8/13 11:06

    http://youtu.be/3xp5xY2Udic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος24/8/13 11:35

    Όποιος μιλάει αληθινά τον λιθοβολούν!
    Παράδειγμα;
    Ο Μαχητής Αρτέμης Σώρρας.
    Όμως... δεν "ιδρώνει"...
    Ήρθε να δώσει το παράδειγμα και να εκτελέσει την αποστολή του!
    Όπλα του;
    Η αλήθεια για την ΠΛΑΝΗ που ζούμε!

    Ήρθε σαν γνήσια αφυπνισμένος Έλληνας...
    ...συνειδητά και με ξεκάθαρους στόχους.


    Η ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ

    είναι ο βασικός στόχος!

    Τα ομόλογα είναι απλά το μέσον για να παίξει τους απέναντι μέσα από το δικό τους στημένο μέχρι τώρα παιχνίδι.

    Οι "νεομεταμοντέρνοι τα ξέρω όλα ψαγμένοι πολίτες" με νόηση και IQ επιπέδου Τσίπρα, Μιχαλολιάκου, Καμένου, Μπενιζέλου, Καραμάν Αλή, Παπανδρέου και λοιπών "πατριωτών" απόγονων εκείνων που σκότωσαν όλους τους ήρωες του '21 και έδωσαν άδεια στον Νικηταρά να ζητιανεύει για να μην πεθάνει από την πείνα με αντάλλαγμα χρήμα και επιρροή, συνεχίζουν να ασελγούν στην πατρίδα μας.

    Αναρωτηθήκατε, τόσα χρόνια, ποιοί μας ταΐζουν τι είναι αλήθεια, τι είναι ψέμα, τι και πως πρέπει να είναι το"αποδεκτό" και πολιτικά ορθό μέσα από τις εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ΤΟΥΣ...
    ...μέσα από τα Πανεπιστήμια ΤΟΥΣ;;

    Και αν έχουμε άδικο απλώς κοιτάξτε σε τι κοινωνία ζείτε...

    Σας έδωσαν "μόρφωση" για να εκφέρει άποψη κάθε πολωμένος α-νόητος και να παπαγαλίζει...

    Τα μάθατε; Η απελευθέρωση δεν έγινε το '21!
    Η επανάσταση συνεχίζεται!

    Λοβοτομημένα λαμόγια...ο καρκίνος σας ΤΕΤΕΛΕΣΘΑΙ!

    Θέλετε δεν θέλετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος24/8/13 11:54

      Σωστός φίλε μου.
      Όλα υπάρχουν.
      Αλλά οι Έλληνες έχουν υποστεί τέτοια πλύση εγκεφάλου δεκαετίες και δεν έχουν καταλάβει ότι τους έχουν καταληστέψει.
      Ειδικότερα πάνω στο θέμα της ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ χτίστηκαν πολλά μεγάλα έργα με ενέχυρο μετοχές.
      Αλλά βλέπεις ισχύουν για την κάστα των εκλεκτών μόνο.
      Η ΕΤΕ θα ξεφτυλιστεί στο δικαστήριο ,υπάρχουν τόσα στοιχεία ακόμα και μέσα από την ίδια την τράπεζα, που καταμαρτυρούν την ΑΠΑΤΗ που έπαιξε εις βάρος των κακόμοιρων μετόχων διαχρονικά!

      Διαγραφή
  10. Ανώνυμος24/8/13 13:02

    Σώρρας: Πετύχαμε πολλά πράγματα. Ο πόλεμός μας δεν είναι μόνο στην Ελλάδα αλλά και στο εξωτερικό, όπου έχουμε κλείσει συμφωνία με άλλες δυο χώρες. Στην Ελλάδα, ο κόσμος πρέπει να ωριμάσει, μια και όλο το προηγούμενο διάστημα δεν ήταν ώριμος. Μην ξεχνάτε ότι στον αγώνα μας υπάρχει και η Τράπεζα της Ανατολής για την οποία γίνεται δικαστήριο τον επόμενο Σεπτέμβριο. Δικαστήριο, που δεν αφορά τα 670 δις της Τράπεζας τα οποία είναι πιστοποιημένα αλλά για τα υπόλοιπα. Τα 670 δις είναι από τα 85 εκατομμύρια χρυσά, κατατεθειμένα σε λογαριασμό πριν ξεκινήσει η εκκαθάριση της Τράπεζας. Πρέπει να σας πω ότι σε αυτό δικαστήριο, έχω δικαίωμα να ορίσω εγώ εκκαθαριστές. Καταλαβαίνετε τι σημαίνει αυτό!Επίσης, από το 2004 υπάρχει νόμος που λέει ότι όποιος έχει χρέος πιστοποιημένο, μπορεί να το ομολογοποιήσει. Αυτό σημαίνει ότι μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό της Τράπεζας της Ανατολής. Άλλωστε και τα δάνειά της η Ελλάδα τα έκανε ομόλογα και τα πούλησε στο εξωτερικό. Αφού λοιπόν η εφορία και το Υπουργείο Οικονομικών έχει πιστοποιήσει την αξία και μου έχει βγάλει και το φόρο και αφού η Βουλή διά του κ. Σαχινίδη απάντησε ότι «η μετοχή του Σώρρα κάνει 670 δις», μπορώ να ομολογοποιήσω το ποσό των 670 δις. Το ομόλογο αυτό μπορεί να ασφαλιστεί στο εξωτερικό και ν’ αρχίσω να δίνω στον κάθε Έλληνα που χρωστάει…Μπορείτε δηλαδή να αγοράσετε το χρέος του κάθε Έλληνα;
    Σώρρας: Βεβαίως. Θα του πω: πόσα χρωστάς συνέλληνα; 200.000 ευρώ; φέρε μου τη σύμβασή σου και κάνουμε συμβόλαιο μαζί σου.Μα, αυτό δεν έκανε η κυβέρνηση με τα head funds;
    Σώρρας: Έκανε όλα τα χρέη των πολιτών ομόλογα και τα πούλησε με 5 και 7%! Με τα ξένα funds το κάνουν, δεν το κάνουν όμως με μας γιατί θέλουν την Ελλάδα σκλαβωμένη. Το χρέος είναι λογιστικό. Εκχωρείς το φόρο στο Δημόσιο. Το Δημόσιο μόλις πάρει το χρέος το «καρφώνει» στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους κι έχει δικαίωμα να πάρει επί τόπου τα χρήματα. Εάν γίνει όμως μια τέτοια κίνηση, ενεργοποιείται το κεφάλαιο 2 τρις 775 δις και αύριο το πρωί θα πρέπει να είναι απαιτητό.Από πού θα γίνει απαιτητό;
    Σώρρας: Εδώ είναι η μεγάλη… τρύπα που έχει παγώσει όλη την Ευρώπη, τρία χρόνια τώρα. Η μετοχή είναι της Εθνικής Τράπεζας, που πήρε την Τράπεζα της Ανατολής. Όμως, την μετοχή την εγγυάται η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας και αυτό γιατί η μισή μετοχή είναι της Ελλάδος και η άλλη μισή της Γαλλίας. Η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας όμως, σήμερα δεν υπάρχει γιατί έχει μετονομαστεί σε Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Σημειώνω ότι η Ευρώπη δεν έφτιαξε Τράπεζα αλλά άλλαξε όνομα σε ΕΚΤ την Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας. Άρα, δεν ενδιαφέρει εάν θα πληρώσει η Εθνική Τράπεζα, μια και… πληρώνει η Κεντρική Τράπεζα της Γαλλίας ως εγγυητής, δηλαδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ιδιοκτησίας του Ρότσαϊλντ! Μα, αφού η ΕΚΤ μας δανείζει λεφτά! Άρα ποιος μας χρωστάει; Προσέξτε: και η Εθνική Τράπεζα είναι ιδιοκτησία τους Ρότσαϊλντ. Καταλαβαίνετε για πιο δόλιο σύστημα μιλάμε;
    Τα έχετε βάλει δηλαδή με τον Ρόστάϊλντ;
    Σώρρας: Αφού αυτός με έχει κλέψει… Και στην Αμερική ακόμα, μου χρωστάει η Federal Reserve, που είναι πάλι του Ρότσαϊλντ!Στείλτε ένα μήνυμα στον ελληνικό λαό που βλέπει ότι χάνει το σπίτι του κι εσείς προσπαθείτε να τον πείσετε για τα 600 δις!Σώρρας: Παίζουμε ένα σκάκι. Έχω κάνει τις κινήσεις μου και αυτή τη στιγμή περιμένω τον αντίπαλο να κάνει την δική του. Εάν δεν κάνει κίνηση δεν μου δίνει το δικαίωμα να κάνω τη δική μου.
    Άρα, το σύστημα σας έχει μπλοκαρισμένο. Δεν κάνει καμία κίνηση, σας έχει εκεί να περιμένετε άσκοπα την ώρα που το σύστημα δουλεύει σε άλλα μέτωπα.Σώρρας: Μην βγάζετε εύκολα συμπεράσματα. Βρισκόμαστε στο κρίσιμο σημείο τη Τράπεζας της Ανατολής την οποία πρέπει να ομολογοποιήσω. Δυστυχώς δεν υπάρχει νόμος που να υποχρεώνει την Τράπεζα να πάρει το καινούργιο ομόλογο που θα βγάλω. Ο νόμος δηλαδή αφήνει στην ευχέρεια των Τραπεζών εάν θα πάρουν ή όχι ένα bank instrument.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος24/8/13 13:03

    Οπότε ποια λύση βλέπετε να έχετε κύριε Σώρρα;

    Σώρρας: Ζήτησα από τον λαό να μαζέψει υπογραφές αποδοχής των 600 δις, που θα πιέσουν την κυβέρνηση. Τον Σεπτέμβριο θα είναι έτοιμο και θα διατεθεί προσπέκτους σε 3 εκατομμύρια αντίτυπα, το οποίο θα είναι ένα τεράστιο δημοψήφισμα για τον λαό. «Αγαπάμε την Ελλάδα, την θέλουμε να απεμπλακεί από το δημόσιο χρέος, ζητάμε τα 600 δις δολάρια».
    Ο Έλληνας θα κληθεί με αυτό το ανοιχτό δημοψήφισμα να δείξει ότι αγαπά την Πατρίδα του.
    Να υπογράψει ότι αποδέχεται τα 600 δις δολάρια και όσα είναι να πάρουμε από την Τράπεζα της Ανατολής. Ξέρουμε όλοι καλά ότι αν μαζευτούν 3-4 εκατομμύρια υπογραφές, το πολιτικό σύστημα δεν θα υπάρχει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος25/8/13 10:05

    Όποιος είναι για την Ελλάδα και τους Έλληνες είμαστε μαζί του.
    Σίγουρα δεν θα υποστηρίξουμε τις τράπεζες που τις πλήρωσαν οι φορολογούμενοι με τους φόρους τους για ΑΝΑΚΕΦΑΛΙΟΠΟΙΗΣΗ.
    Σίγουρα δεν θα υποστηρίξουμε την Εθνική Τράπεζα που έχει διαπράξει την μεγαλύτερη απάτη του ΑΙΩΝΑ με στοιχεία εναντίον των μετόχων της Τράπεζας της Ανατολής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *