ροή ειδήσεων

Η ομολογία της 20χρονης που πέταξε το μωρό της στα σκουπίδια

Σοκάρουν οι λεπτομέρειες της αποτρόπαιας πράξης από μια 20χρονη και την 44χρονη μάνα της που δεν δίστασαν να πετάξουν στα σκουπίδια το μωρό που είχε γεννήσει ....
η 20χρονη για να αποφύγουν την… κατακραυγή!

Η 20χρονη μιλώντας στους αστυνομικούς άρχισε να πέφτει σε αντιφάσεις. Γρήγορα όμως περιέγραψε τα πάντα. Σύμφωνα με το ilialive.gr, το πρωί της περασμένης Παρασκευής ξύπνησε νοιώθοντας πόνους στην κοιλιά της. Φώναξε τη μητέρα της, ενώ ο πατέρας της είχε φύγει για τη δουλειά. Ο αδερφός της κοιμόταν.

Η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς καν να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

Η μάνα κατάλαβε πως η κόρη της ήταν έγκυος την ώρα που «έσπασαν τα νερά». Γέννησε μετά από λίγο στην τουαλέτα του σπιτιού και η 44χρονη μητέρα της έκοψε με ψαλίδι τον ομφάλιο λώρο. Μάνα και κόρη αποφάσισαν μαζί να κρύψουν το ένοχο μυστικό, πετώντας το νεογέννητο σε ένα κάδο σκουπιδιών. Η 44χρονη μάνα, ρωτώντας την κόρη της τι είχε συμβεί, έμαθε τότε για την σχέση που είχε η 20χρονη στην Κρήτη με έναν ομοεθνή της, το διάστημα που έμεναν εκεί. Επέμεινε όμως όπως λέει, πως δεν γνώριζε για την εγκυμοσύνη.

Φοβούμενες και οι δύο την αντίδραση του πατέρα της 20χρονης και συζύγου της 44χρονης, αλλά και την κατακραυγή των ομοεθνών τους στην τοπική κοινωνία, οδηγήθηκαν όπως υποστήριξαν σε αυτή την πράξη.

Έτσι η 44χρονη μόλις γέννησε η κόρη της, τύλιξε σε ένα σεντόνι το νεογέννητο – χωρίς καν να κοιτάξουν αν ήταν αγόρι ή κορίτσι – και το πέταξε σε έναν κάδο σκουπιδιών που βρίσκεται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι που διαμένει η οικογένεια.

Ακολούθησαν το δρομολόγιο του απορριματοφόρου

Οι αρχές αναζήτησαν και βρήκαν το απορριμματοφόρο που άδειασε το περιεχόμενό του στο συγκεκριμένο σημείο και στη συνέχεια το δρομολόγιο που αυτό ακολούθησε.

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Πύργου που ανέλαβαν την υπόθεση με τη συνεργασία του Α.Τ. Λεχαινών, έφτασαν έτσι στο Νιοχώρι Κυλλήνης και στην ευρύτερη περιοχή. Άρχισαν να αναζητούν πληροφορίες σχετικά με μια γυναίκα που ήταν σε ενδιαφέρουσα και την είχαν δει κάτοικοι στην περιοχή. Οι πληροφορίες οδήγησαν σε μια οικογένεια Αλβανών που είχε μετακομίσει από την Κρήτη στο Νιοχώρι πριν δύο μήνες. Οι αστυνομικοί αντιλήφθηκαν φτάνοντας στο σπίτι πως η 20χρονη μάνα του βρέφους παρουσίαζε πρόβλημα στο περπάτημα και έχανε τα βήματα της.

Δικαιολόγησε αυτή την κατάσταση λέγοντας πως είχε επιβαρυνθεί από τις δουλειές στα χωράφια, μια δικαιολογία που δεν έπεισε τους αστυνομικούς. Τόσο η 20χρονη μάνα του βρέφους, όσο και η 44χρονη μητέρα της αρνήθηκαν την πρώτη στιγμή το όχι η 20χρονη ήταν έγκυος, όμως ο ανήλικος αδερφός της κοπέλας ήταν αυτός που επιστρέφοντας από την Κρήτη στην οικογένεια, παρατήρησε τις διαφορές στο σώμα της αδερφής του, που τον οδηγούσαν στην εκτίμηση πως αυτή ήταν έγκυος. Όμως τόσο η μητέρα του όσο και η αδερφή του διέψευσαν κάτι τέτοιο.
Πηγή: newsit.gr



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/8/13 08:32

    Και η λύση που βρήκαν ήταν να πετάξουν το πλασματάκι στα σκουπίδια... αλήθεια πώς μπόρεσαν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος15/8/13 10:36

    ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΌΝ ΜΕ ΤΊ ΚΑΡΔΙΑ ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΟ ΈΚΑΝΑΝ ΑΥΤΟ ....ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΈΣ ΝΑ ΤΟ ΆΦΗΝΑΝ ΕΞΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΣΠΊΤΙ......ΑΡΑΓΕ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΗΔΕΙΣΗ ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/8/13 14:42

    Φανταστείτε αυτα τα όντα που κάνουν τέτοιο κακό στο δικό τους παιδί τι θα μπορούσαν να κάνουν στο δικό σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *