ροή ειδήσεων

ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΣΕΙΣΜΟΛΟΓΟΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ. ΤΟ ΡΗΓΜΑ ΤΗΣ ΦΘΙΩΤΙΔΟΣ ΕΑΝ ΔΩΣΕΙ ΣΕΙΣΜΟ 7 R ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ. ΓΙΑΤΙ ΛΕΤΕ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;

Παρακολουθούμε με εξαιρετικό ενδιαφέρον τις αλητείες διαφόρων σεισμολόγων που κρύβουν από το λαό την αλήθεια.... 
Άλλοι γιατί δεν θέλουν να τα χαλάσουν με την εξουσία αφού τα κονομάνε και άλλοι γιατί ελπίζουν ότι θα τα κονομήσουν από τις επιστημονικές έρευνες, πουλώντας αέρα κοπανιστό.

Η αλήθεια όμως είναι γνωστή εδώ και χρόνια και τώρα κάποιος πρέπει να την πει. Ότι έχει αρχίσει και δονείται και το ρήγμα της Αταλάντης με αποτέλεσμα εαν δώσει σεισμό, αυτός θα είναι πάνω από 7 και δεν θα αφήσει τίποτα όρθιο. Μια ματιά στα επιστημονικά δεδομένα και στις ανακοινώσεις των τελευταίων ετών θα πείσει και τους πιο άσχετους ότι τα πράγματα στην Φθιώτιδα με τα εν υπνώσει ρήγματα δεν σηκώνουν ούτε αστεία ούτε βερεσέ στην ενημέρωση. Πολλοί σεισμολόγοι είναι μεγάλα λαμόγια, μας κρύβουν αλήθειες, δεν τους εμπιστευόμαστε, Ακόμα δεν έχει γίνει σκοπός της πολιτείας η πρόληψη, η μελέτη και όχι ο εφησυχασμός που οδηγεί σε θανάτους του πληθυσμού.

ΝΕΟΣ ΣΕΙΣΜΟΣ
Ιδιαίτερα αισθητή στην Αθήνα έγινε σεισμική δόνηση μεγέθους 4,9 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ που σημειώθηκε λίγο πριν τις 15:00 το απόγευμα με επίκεντρο την Ελάτεια της Φθιώτιδας, περιοχή που έχει δώσει δεκάδες σεισμούς κατά τα τελευταία δύο 24ωρα.

Υπενθυμίζεται πως την Τετάρτη το τοπικό ρήγμα της Αμφίκλειας είχε προκαλέσει σεισμό 5,1 βαθμών στην κλίμακα Ρίχτερ.

Ακολούθησε σεισμός μεγέθους 3,2 βαθμών ενώ είχε προηγηθεί δόνηση 2,5 Ρίχτερ.

Εν τω μεταξύ, περισσότερα από 60 σπίτια έχουν χαρακτηριστεί ως «κόκκινα» από τα συνεργεία μηχανικών της υπηρεσίας αποκατάστασης σεισμοπλήκτων από την Αθήνα, που διενήργησαν την Πέμπτη τις πρώτες αυτοψίες. Ήδη, ζήτησαν ενίσχυση από μηχανικούς του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς για να συγκροτήσουν περισσότερα συνεργεία ελέγχου.
Πηγή


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος10/8/13 00:03

    ΕΦΟΣΟΝ ΤΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΙ ΘΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; ΝΑ ΕΚΚΕΝΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΜΙΣΗ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ;
    ΟΣΟΙ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΘΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΟΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΕΙΣΜΟΥΣ.ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΛΑΜΟΓΙΟ Η ΝΑ ΚΡΥΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΑΝ ΚΑΤΟΡΘΩΣΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΠΟΥΝ ΣΕΙΣΜΟΥΣ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΕΣΤΩ 3-4 ΗΜΕΡΩΝ ΤΟ ΞΑΝΑΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΡΑΦΟΥΝ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος10/8/13 10:14

    Είναι αδύνατον με μακροπρόθεσμες προβλέψεις (δλδ "κάποια στιγμή μέσα στα επόμενα χρόνια να συμβεί ένας μεγάλςο σεισμός") να κάνεις τέτοιες ενέργειες, γιατί θα προκαλέσεις κοινωνική και οικονομική αναταραχή, ο κόσμος θα ζει μέσα στο φόβο, η οικονομία της περιοχής θα καταρρεύσει, η περιοχή θα ερημώσει κλπ κλπ κλπ.

    Το μόνο που μπορεί να κάνει ο κόσμος είναι να ελέγξει τα σπίτια του αν χρειάζονται κάποια ενίσχυση ή βελτίωση και η πολιτεία αντίστοιχα στα δικά της κτίρια (σχολεία, νοσοκομεία κλπ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος10/8/13 19:18

    ΟΙ ΣΗΣΜΟΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΑΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΗΤΙΚΟΥΣ ΜΑΣ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΗΤΑΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΑ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΛΕΝΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΗΤΙΚΟΙ. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΘΗΜΑΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ. ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΠΗΣΩ ΑΠΟ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *