ροή ειδήσεων

Προχωρούν τα έργα στο γήπεδο της Ρόδου

Η «ΠΡΩΤΗ» ΤΟΥ ΚΟΛΟΣΣΟΥ
Στη Ρόδο βρίσκεται τις τελευταίες μέρες ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης, ο οποίος συνοδευόμενος... από το γενικό διευθυντή κ. Γιώργο Κονδύλη, έδωσαν το «παρών» στην πρώτη προπόνηση της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός στο «Βενετόκλειο», ενώ στη συνέχεια επισκέφτηκαν το νέο κλειστό γυμναστήριο, το οποίο είναι σχεδόν έτοιμο στην Καλλιθέα.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης αναφέρθηκε στην παρουσία του, στην «πρώτη» της ομάδας μας. «Καταρχήν θα πρέπει να αναφέρω ότι μαζί με το γενικό διευθυντή κ. Κονδύλη έχουμε προγραμματίσει να επισκεφτούμε όλες τις ομάδες και τα γήπεδα της Α1. Ο στόχος μας είναι να μιλήσουμε με τα μέλη της διοίκησης του κάθε συλλόγου, ενάμισι μήνα πριν ξεκινήσει η νέα αγωνιστική περίοδος. Έτσι ήρθε η σειρά να επισκεφτούμε και τη Ρόδο, να μιλήσουμε με τα μέλη της διοίκησης του Κολοσσού και τους προπονητές. Μας ξενάγησαν στο Βενετόκλειο αλλά και στο νέο κλειστό γυμναστήριο του νησιού. Από την πρώτη στιγμή της παρουσίας μας στον ΕΣΑΚΕ , ο στόχος μας είναι να βρισκόμαστε δίπλα στις ομάδες. Είναι εντελώς διαφορετικό να μιλάς με τους ανθρώπους από κοντά, παρά να συζητάς μαζί τους στο τηλέφωνο.

Ο Κολοσσός είναι μία ομάδα υπόδειγμα όλα αυτά τα χρόνια της παρουσίας της στην Α1. Θεωρώ ότι πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για πολλούς, αφού πάνω απ' όλα είναι μία υγιής ομάδα. Πιστεύω ότι η παρουσία του στο πρωτάθλημα θα συνεχιστεί για πολλά ακόμη χρόνια και θεωρώ ότι φέτος θα έχει μία καλύτερη παρουσία από πέρσι. Θα πρέπει να αντιληφθεί ο κόσμος της Ρόδου, ότι είναι πολύ σημαντικό να στηρίζει τον Κολοσσό. Είναι πλεονέκτημα για την ομάδα και θα πρέπει οι φίλαθλοι να γεμίζουν το γήπεδο.

Η Ρόδος θα πρέπει να αποκτήσει ένα κλειστό γυμναστήριο αντάξιο του ονόματος της αλλά και του Κολοσσού. Εμείς απ' την πλευρά μας θα βοηθήσουμε με όποιον τρόπο μπορούμε. Θα πιέσουμε προς όλες τις κατευθύνσεις τους παράγοντες του νησιού, ώστε να ολοκληρωθεί το Παλέ ντε Σπορ», είπε ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης στο www.kolossosbc.gr.

Επίσκεψη στο Παλέ Ντε Σπορ

Συνοδευόμενοι από τα μέλη του Δ.Σ. της Κ.Α.Ε. ΒΑΠ Κολοσσός Μιχάλη Μακέστα και Μιχάλη Μπράτιτση, καθώς και τον γενικό διευθυντή Γιώργο Γκοτζογιάννη, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης και ο γενικός διευθυντής κ. Γιώργος Κονδύλης επισκέφτηκαν το νέο Παλέ ντε Σπορ της Ρόδου, εκεί όπου βρέθηκε και ο βουλευτής Δωδεκανήσου κ. Βασίλης Υψηλάντης. Ο πρόεδρος και ο γενικός διευθυντής του ΕΣΑΚΕ ξεναγήθηκαν στους χώρους του νέου γηπέδου και έδειξαν ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την πρόοδο των εργασιών.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος31/8/13 20:23

    Να γίνουν και έργα στο γήπεδο Διαγόρας και στο ποδηλατοδρόμιο. Να φύγουν τα πράσινες κανοτιέρες από το γήπεδο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/9/13 08:03

    Ο Κολοσσός είναι το αθλητικό διαμάντι του Αιγαίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος2/9/13 00:12

    Παλε τνε σπορ στη Ροδο. Γεφύρι της Αρτας. Βίοι παραληλλοι. Ούτε και φέτος θα παίξει σε γήπεδο ο Κολοσσός. Οσο για τις ακαδημίες με κάθε νέα εγγραφή παιδιού δώρο αντιολοσθητικές αλυσίδες για τα παπούτσια του. Φτιάχτε κανένα γηπεδάκι για τα παιδάκια να μην βρέχονται μπας και βγεί κανένας παίκτης και αφήστε τις φωτογραφίες και τα κοκορέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *