ροή ειδήσεων

ΜΑΡΙΤΣΑ- ΣΟΚ: Έκαναν την μοναδική παιδική χαρά του χωριού χωματερή!! Ξεσηκωμός σε όλο το χωριό (ΦΩΤΟ)

Κυριολεκτικά "πόλεμος" έχει ξεσπάσει τις τελευταίες μέρες στο χωριό Μαριτσά αφού κάποιοι με τις ευλογίες των αρμοδίων έχουν μετατρέψει την ΜΟΝΑΔΙΚΗ παιδική χαρά... των Μαριτσών σε χωματερή αγνοώντας τις εκατοντάδες παιδικές ψυχούλες που παίζουν καθημερίνα εκεί!
Χαρακτηριστικό της όλης υπόθεσης είναι ότι ακριβώς δίπλα στο πάρκο των παιδιών βρίσκεται ένα κρεοπωλείο και το θέαμα που αντικρίζουν τα ματάκια των παιδιών είναι φρικιαστικό...Δέρματα ζώων πόδια αγελάδων ακόμη και κεφάλια αρνιών έχουν βρεί παιδιά και γονείς που έχουν επισκεφτεί τον χώρο!
Οι αρμόδιοι σήμερα κιόλας θα πρέπει να απομακρύνουν τους κάδους απο την παιδική χαρά προτού κινδυνέψει κάποιο παιδί! Και κάποιοι επιτέλους θα πρέπει να τιμωρηθούν και να λογοδοτήσουν ενόπιων της δικαιοσύνης αφού έχουν βάλει το συμφέρον τους πάνω απο την δημόσια υγεία του χωριού!




















rodos-island-news.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/9/13 09:00

    πυλωνα εμας τι πιρε ο προεδρος του πολιτιςτικου να πεζουν μονο τα παιδια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/9/13 09:23

    ε, 3 κάδοι είναι, πάρτε τους παρακάτω! Σιγά το θέμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/9/13 09:49

    Αν είναι δυνατόν!! Ρε αληταράδες στην παιδική χαρά βάλατε όλους τους κάδους του χωριού? και ο κρεοπωλης να πετάει ολα τα σαπια του μεσα!! Μαλλον του προεδρου τα παιδια θα παιζουν σε ιδιοτικη παιδικη χαρα! λαμογια ολοι σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η εν λόγω « παιδική χαρά » τον μισό τουλάχιστο χρόνο ( τους καλοκαιρινούς μήνες ) γίνεται τόπος συγκέντρωσης νεαρών με μηχανάκια και μοτοσικλέτες μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες , με αποτέλεσμα να προκαλείται τέτοια ηχορύπανση που δεν μας αφήνει να κοιμηθούμε για να πηγαίνουμε ξεκούραστοι στις δουλείες μας . Η ύπαρξη δέντρων και παγκακίων προσφέρει την απαιτούμενη κάλυψη σε αυτούς που συγκεντρώνονται εκεί να κάνουν ή έστω να μπορούν να κάνουν άλλα πράγματα όπως εύκολα μπορεί να σας βεβαιώσει οποιοσδήποτε γείτονας.
    Στο χώρο έχουν βρεθεί σύριγγες , εσώρουχα, προφυλακτικά και κουτιά μπύρας . Μετά από αυτά τα συμπεράσματα δικά σας . Τα όργανα της « παιδικής χαράς » εκτός του ότι είναι σκουριασμένα και χαλασμένα αποτελούν κίνδυνο για την σωματική ακεραιότητα των παιδιών που θα επιχειρήσουν να την χρησιμοποιήσουν. Ευτυχώς για τα παιδιά όμως η παιδική χαρά δεν χρησιμοποιείται για τον σκοπό τον οποίο κατασκευάσθηκε δηλαδή σαν τόπος ψυχαγωγίας των παιδιών και των γονέων . (παρά τις επανειλημμένες προφορικές οχλήσεις μας στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας (του οποίου η αδιαφορία είναι αδικαιολόγητη ) ο οποίος ,δυστυχώς δεν ζει αυτός αυτή την κατάσταση δεν έγινε ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος4/9/13 12:59

    πυλονα φερε γαλανε τι χαρα τον παιδιον πιςο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος4/9/13 13:16

    ΣΙΓΑ ΤΟ "ΣΟΚ" ΠΟΥ ΛΕΤΕ. ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ....ΑΛΛΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ... ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΤΙ. ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΝΑ ΤΑ ΠΑΤΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΠΑΝΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος4/9/13 15:32

    ΤΟΥ ΠΗΔΟΥΛΟΥ ΤΟ ΚΆΓΚΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος4/9/13 15:59

    oloi ftaine ektos apo esas....pos petate eseis ta skoupidia sas???sosta???i xima ola mesa stous kadous???giati to exoume dei kai auto fagita stis sakoules ekso apo tous kadous...oi kadoi panta anoixtoi logiko na pigainoun oi gates....apo oti fainetai stis foti oi kounies einai vamenes....oi kadoi anixtoi opos panta kai kato skoupidia pou emeinan apo kairo...opoios exei mualo katalavainei....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος4/9/13 16:10

    Σοκ οι κάδοι δίπλα στη παιδική χαρά και όχι οι απέραντες φυτείες στα Μαριτσά.....ΣΟΚ ρε ΣΟΚ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος4/9/13 16:47

    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑΑΑΑ.... ΜΗΝ ΣΟΚΑΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.ΠΟΛΥ ευαισθητους ΣΑΣ ΒΛΕΠΩ Εσας ΤΟΥ BLOG και με το παραμοκρο σοκαρεστε.. με δυο τρεισ καδους που αν δεν υπηραχαν παλι θα ειχαμε λιποθυμιες ..... σιγα .. σιγα ... ελατε το βραδακυ να κατεβασετε καμια σουμα και λιγο ουχακι να σας περασει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανώνυμος4/9/13 16:57

    Ρε κοπροι προφανως τα παιδια σας τα πατε σε ιδιωτικες παιδικες χαρες! εμεις δεν εχουμε τα λεφτα σας ρε να τα παμε εκει που τα πατε εσεις! απαιτουμε λοιπον να βγαλουν τους καδους και το κολοκρεωπολειο ας τα πεταει τα ψοφιμια του σε δικο τουσ καδους! Και οσο για το πιο πανω που ειπε οτι εκει πανε παρεες με μηχανακια μαλλον το παλικαρι θα μενει καπου αλλου ή θα δεν βλεπει καλα! Αντε γιατι εχει καταντησει αηδια πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ανώνυμος4/9/13 17:13

    ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΒΑΔΕΣ ΕΚΕΙ ΑΚΟΥΤΕ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/9/13 10:19

      ΣΩΣΤΟ ΣΕ ΒΡΙΣΚΩ ΜΕΓΑΛΕ...ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΚΙ ΕΓΩ ΟΤΑΝ ΕΡΧΟΜΑΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΩ ΤΙΣ ΚΑΠΟΤΕΣ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ...ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΟΜΑΙ ΚΙΟΛΑΣ!

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος5/9/13 10:59

    Αναρωτιέμαι πόση ώρα σας πήρε για να γράψετε όλη αυτή τη μπούρδα... Μάλιστα αναρωτιέμαι ποσο υποτιμάτε τους Μαριτσενους που μεχρι τωρα δεν το εχουν κανει ποτε θεμα και αφηνουν τα καημενα τα παιδακια να παιζουν εκει.. Και το κρεοπωλειο; Στα τοσα χρονια λειτουργειας του γιατι το ακουμε αυτο πρωτη φορα; ΣΟΒΑΡΕΥΤΕΙΤΕ!!! Αυτο δεν συμβαινει.. Καθε μαγαζι του χωριου σεβεται την ταυτοτητα του, τους χωριανους και την καθαριοτητα.. Το μαγαζι που λετε απεχει απο την παιδικη χαρα και τα σκουπιδια του τα πεταει πολυ μακρια απο την κατικοισημη περιοχη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ανώνυμος5/9/13 11:23

    ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΚΡΑΖΕΤΕ ΚΑΙ ΑΣΧΟΛΗΘΗΤΕ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΨΥΧΕΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΕΤΑΧΤΟΥΝ ΣΕ ΚΑΔΟΥΣ ...ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΙΧΕ ΒΡΕ Ο ΚΡΕΩΠΟΛΗΣ... ?ΠΟΙΑ ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΣΑΠΙΑ ΚΑΙ ΣΠΑΣΜΕΝΗ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ? ΠΩΣ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΕΚΕΙ?ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ...ΠΟΙΟ ΚΑΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΤΙΚΡΥΖΟΥΝ ΣΑΠΙΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΚΑΤΣΙΚΙΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΕΣΕΙΣ ΠΟΤΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΩΡΟ ΑΛΛΑ...ΟΙ ΚΑΔΟΙ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΥ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΣΑΣ ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΣΤΑΣΙΜΗ .....ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΟΥ ΟΛΟΙ ΣΑΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *