ροή ειδήσεων

ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ για τα «απλά καθημερινά εγκλήματα»

Αναγνώστης:
Με μια πρόχειρη αναζήτηση στο google , πλήθος ειδήσεων με δεκάδες ηλικιωμένους , θύματα ενός ακήρυκτου πολέμου που κανένα κόμμα καμιά παράταξη «προοδευτικών» δεν καταδέχεται να σχολιάσει....

Πρόσφατα η μητέρα μου που ζεί μόνη ,ηλικίας 84 χρονών έπεσε θύμα δύο φορές, μία από παρέα γυναικών Ρομά , που της επιτέθηκε έξω από το Νοσοκομείο και της έκλεψε την τσάντα , και μία από διάρρηξη , ευτυχώς χωρίς άλλα επακόλουθα.

Αυτή η ανυπεράσπιστη ομάδα του πληθυσμού, οι γονείς μου , οι γονείς σας , τα «περήφανα γηρατειά» του Αντρέα, που μεγάλωσε χωρίς την τρομοκρατία που ζεί σήμερα, όταν ο κόσμος κοιμόταν με ξεκλείδωτη την εξώπορτα, πως θα προστατευτεί?

Ποιο κόμμα , ποια αρχή θα καταγράψει τους ηλικιωμένους που ζούν μόνοι τους και τις νύχτες τρέμουν , που καθημερινά διαβάζουμε στις εφημερίδες ότι πέφτουν θύματα με απίστευτες ιστορίες εγκλήματος?

Εδώ έφτασε η ευαισθησία της κοινωνίας μας , να θεωρεί φυσιολογικό και να περνάει στα ψιλά των εφημερίδων τον βασανισμό μέχρι θανάτου ενός γέροντα για λίγα ευρώ και να απασχολεί με πρωτοσέλιδα επί πολλές ημέρες όλα τα ΜΜΕ , το τραγικό οπωσδήποτε έγκλημα , το μαχαίρωμα του παλικαριού ?

Ο λαός δεν καταλαβαίνει τα κροκοδείλια δάκρυα όλων των κομματικά εμπλεκομένων , που βοά ότι αποσκοπούν σε κομματικά οφέλη και μόνο?

Ο ΦΑΡΙΣΑΪΣΜΟΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΥ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ !!!!!!!

Πάρτε μια μικρή γεύση «απλών καθημερινών εγκλημάτων» , για τα οποία ΚΑΝΕΝΑ κομματικό στέλεχος δεν ασχολήθηκε:


15/12/2011

Σπάρτη: 5 ληστές με κουκούλες χτύπησαν άγρια ζευγάρι κατάκοιτων γερόντων, μαχαίρωσαν τη γερόντισσα, νοσηλεύονται και οι δύο! Ξεκινούν ένοπλες περιπολίες.

Τέσσερα «παλικάρια» που τρύπωσαν σε παλιά διώροφη μονοκατοικία στο Λιτόχωρο Πιερίας, δε δίστασαν να ξυλοκοπήσουν άγρια τα ηλικιωμένα θύματά τους

---------------------------------------------------

Απίστευτης αγριότητας και βαναυσότητας έγκλημα συνέβη χθες στον Ακροπόταμο Καβάλας με θύμα έναν ηλικιωμένο μέσα στο ίδιο του το σπίτι! Οι άγνωστοι δράστες βασάνισαν το θύμα τους και έφυγαν όταν ήταν ήδη νεκρός.

Όλα έγιναν, σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας, το βράδυ της Κυριακής (03-06-2012), στο σπίτι του 77χρονου που βρίσκεται στο δημοτικό διαμέρισμα -Ακροποτάμου του δήμου Παγγαίου Καβάλας.

---------------------------------------

Θεσσαλονίκη -Ληστές σκότωσαν ηλικιωμένο και βασάνισαν τη σύζυγό του

Οι δράστες παρέσυραν τον ηλικιωμένο στο υπόγειο της πολυκατοικίας του, όπου τον έδεσαν με καλώδια, τον χτύπησαν και τελικά τον σκότωσαν.
Στη συνέχεια πήραν τα κλειδιά του και μπήκαν στο διαμέρισμα όπου κατοικούσε, μαζί με την σύζυγό του, στο κτίριο της οδού Φαιάκων στην Τούμπα της Θεσσαλονίκης

-----------------------------

Στο χωριό Βοδινό της Άνω Δρόπολης του νομού Αργυροκάστρου με θύμα ένα ζευγάρι ηλικιωμένων βορειοηπειρωτών ,δυο Αλβανοί ληστές προσπάθησαν να εισέλθουν στο σπίτι ενός ηλικιωμένου ζευγαριού βορειοηπειρωτών, έγιναν όμως αντιληπτοί από τον ιδιοκτήτη Παντελή Μαγκλάρα 76 ετών ο οποίος διαπληκτίστηκε μαζί τους με αποτέλεσμα να πέσει και να τραυματιστεί στο κεφάλι, πράγμα το οποίο έφερε και τον ακαριαίο θάνατο του.
Σαν να μην έφτανε αυτό, οι δυο θρασύδειλοι Αλβανοί ληστές βασάνισαν και ξυλοκόπησαν χωρίς οίκτο και την 76χρονη σύζυγο του θανόντα, Ευανθία Μαγκλάρα, προκαλώντας της σοβαρά τραύματα στο κορμί και στο κεφάλι.



------------------------------------

05-10-2012

Για περίπου 300 ευρώ, ληστές σκότωσαν 71χρονη γυναίκα, ενώ εφιαλτικές ώρες έζησε ο 85χρονος σύζυγος της, ο οποίος έμεινε δεμένος ολόκληρη τη μέρα, στο σπίτι τους, στην οδό Δήμητρος 30 στο Χαλάνδρι.

Η τραγωδία αποκαλύφθηκε στις 5.30 το απόγευμα, όταν ο 85χρονος, κατάφερε να λυθεί και ζήτησε βοήθεια από τους γείτονες. Οι αστυνομικοί που έφτασαν στο σπίτι, βρήκαν νεκρή την 71χρονη στο σαλόνι, δεμένη χειροπόδαρα.

Σύμφωνα με την ιατροδικαστή που εξέτασε το πτώμα, ο θάνατος προκλήθηκε πιθανότατα από ασφυκτικά αίτια, γιατί οι δράστες της είχαν βάλει στο στόμα μια ταινία, ώστε να μην μπορεί να φωνάξει.

Ο 85χρονος είπε στους αστυνομικούς ότι το πρωί πήγε στο σπίτι τους η οικιακή βοηθός, που είχαν από τον περασμένο Ιανουάριο, ρωσικής υπηκοότητας, 40 ετών και χτύπησε το κουδούνι. Η 71χρονη άνοιξε την πόρτα και είδε ότι η οικιακή βοηθός συνοδευόταν από τον 17χρονο γιο της και έναν άνδρα ηλικίας περίπου 30 ετών.

Σύμφωνα με τις περιγραφές του 85χρονου και οι τρεις μαζί τον ακινητοποίησαν και τον έδεσαν στο κρεβάτι του, ενώ δεν μπορούσε να δει τι έγινε με την σύζυγό του. Στην συνέχεια οι δράστες αναστάτωσαν όλο το σπίτι, όπου υπήρχαν περίπου 300 ευρώ, τα οποία πήραν και έφυγαν κλειδώνοντας την πόρτα.

-----------------

Η 84χρονη γυναίκα ζούσε μόνη της στη συνοικία του Παγκρατίου στην διασταύρωση των οδών Κύπρου και Σμύρνης. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν στο σπίτι αργά το βράδυ της Κυριακής (08-09-2013), την έδεσαν, την χτύπησαν και τη βίασαν. Στη συνέχεια πήραν ό,τι χρήματα βρήκαν μέσα στο σπίτι και εξαφανίστηκαν.

Το στυγερό έγκλημα έγινε το μεσημέρι της Τρίτης (28-02-2012), στο σπίτι που ζούσε η 75χρονη στα Εξαμίλια Κορινθίας. Οι άγνωστοι δράστες μπήκαν μέσα και ήρθαν αντιμέτωποι με την άτυχη γυναίκα. Δεν την λυπήθηκαν, ούτε έκαναν πίσω. Την έπιασαν και τη βασάνισαν μέχρι θανάτου!

Στη συνέχεια έκαναν το σπίτι άνω-κάτω, για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Όταν τα βρήκαν έφυγαν και άφησαν τη γιαγιά νεκρή. Αργά το βράδυ, συγγενείς της ανησύχησαν επειδή δεν απαντούσε στα τηλέφωνα και πήγαν στο σπίτι. Άνοιξαν την πόρτα και βρήκαν την 75χρονη νεκρή.

-------------------------------

18/03/2012

Νέο άγριο έγκλημα με θύμα ηλικιωμένο σημειώθηκε στην περιοχή της Επισκοπής στο Ηράκλειο.
Αυτή τη φορά, πρόκειται για μια ηλικιωμένη γυναίκα που βρέθηκε νεκρή το πρωί της Κυριακής στο σπίτι της από στενό συγγενικό της πρόσωπο.
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, η ατυχή γυναίκα έπεσε θύμα ληστών που εισέβαλαν στο σπίτι της, τις νυχτερινές ώρες, προκειμένου να της αρπάξουν ό,τι πολύτιμο είχε.
Εν τω μεταξύ μετά και το νέο περιστατικό η τοπική κοινωνία είναι ανάστατη και οι κάτοικοι διαμαρτύρονται για την ελλιπή αστυνόμευση της περιοχής.

---------------------------------------------------

02.04.2012

Νεκρός εντοπίστηκε μέσα στο σπίτι του με πολλαπλά τραύματα στο κεφάλι, ένας ηλικιωμένος στη Διμοκόρη Παγωνίου Ιωαννίνων.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής και όπως ανακοίνωσε και ο ιατροδικαστής που έσπευσε στο σημείο, το θύμα έφερε συντριπτικό κάταγμα στην αριστερή ζυγωματική χώρα, θλαστικό τραύμα στο άνω μέρος της κεφαλής, καθώς και στον τράχηλο.

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για εγκληματική ενέργεια και ήδη οι αστυνομικοί αναζητούν τους δράστες, αλλά και τα αίτια που τους οδήγησαν στο άγριο έγκλημα

------------------------

Ηρακλείο Κρήτης.

Συγγενικά πρόσωπα μιας ηλικιωμένης γυναίκα, η οποία βιάστηκε και δολοφονήθηκε άγρια, επιχείρησαν να λιντσάρουν τους φερόμενους δολοφόνους της! Πρόκειται για δυο Ρουμάνους, πατέρα και γιο, 44 και 18 ετών αντίστοιχα, οι οποίοι οδηγήθηκαν σήμερα ενώπιον του ανακριτή για να απολογηθούν για τις πράξεις τους.

Συγγενής της άτυχης ηλικιωμένης, στη θέα του όρμησε με μπουνιές εναντίον του, ενώ με την άμεση παρέμβαση των αστυνομικών αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.Οι δυο άντρες αντιμετωπίζουν βαρύτατες κατηγορίες αυτές της ληστείας μετά φόνου από κοινού, βιασμού, παράνομης οπλοκατοχής και οπλοφορίας μαχαιριού.


------------

To πτώμα του άτυχου άνδρα είχε βρεθεί σε εγκαταλειμμένη ανασφάλιστη αποθήκη στο Καρπερό, το πρωί της Μεγάλης Παρασκευής.

O θάνατος του ηλικιωμένου σύμφωνα με την αστυνομία αποδίδεται σε εγκληματική ενέργεια ενώ όπως προέκυψε από την ιατροδικαστική έρευνα, ο 78χρονος έφερε κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και βαριά κάκωση θώρακος.
Το θύμα όπως αναφέρει το star-fm.gr ήταν γνωστός λαχειοπώλης της περιοχής.
Άμεση ήταν η κινητοποίηση των Αστυνομικών αρχών όπου προέβησαν στη σύλληψη ενός 23 χρονου Αλβανικής καταγωγής, ο οποίος φέρεται πως ομολόγησε την αποτρόπαια πράξη του που έγινε με σκοπό τη ληστεία.

----------------------------------------------------

Νεκρή βρέθηκε ηλικιωμένη γυναίκα μέσα στο σπίτι της κοντά στην Πλατεία Πάργης στα Ιωάννινα. Τη σορό της άτυχης γυναίκας εντόπισε ο γιος της ο οποίος ανησύχησε όταν εκείνη δεν απαντούσε στα τηλεφωνήματα.
Εκτιμάται ότι η άτυχη γυναίκα έπεσε θύμα δολοφονίας από άγνωστους οι οποίοι είχαν μπει στο σπίτι με σκοπό την ληστεία, καθώς ο χώρος ήταν άνω κάτω
Το οικείο Α.Τ. διενεργεί προανάκριση για το περιστατικό

-------------------------------------------------------------------

Τέσσερις δράστες εισέβαλαν τα ξημερώματα της περασμένης Παρασκευής στο σπίτι ηλικιωμένου στον Ασπρόκαμπο Κιάτου και αφού τον περιέλουσαν με βενζίνη, του έβαλαν φωτιά ζητώντας του να τους δώσει τις οικονομίες του. Ο 78χρονος άνδρας, τους υπέδειξε το σημείο που έκρυβε τα χρήματα, και τότε οι ληστές έσβησαν την φωτιά τυλίγοντάς τον με μια κουβέρτα, άρπαξαν τα 4.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν. Ο ηλικιωμένος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό προκειμένου να εντοπίσει τους αδίστακτους δράστες. Πηγή: www.lifo.gr



Σε απίστευτα βασανιστήρια υπέβαλαν το ηλικιωμένο θύμα τους 4 αδίστακτοι ληστές, στον Ασπρόκαμπο Κορινθίας.
Δεν χωράει ανθρώπου νους την αγριότητα των τεσσάρων αγνώστων που εισέβαλαν στο σπίτι ενός 78χρονου Ελληνοαυστραλού με σκοπό να τον ληστέψουν.
Οι δράστες δε δίστασαν να πυρπολήσουν ζωντανό τον άτυχο γέροντα στο αναπηρικό του καροτσάκι.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία συγγενούς του θύματος που μίλησε στο δελτίο του Alpha, οι ληστές έδεσαν τον ηλικιωμένο, του έριχναν βενζίνη και του έβαζαν φωτιά επί τρεις ώρες...!
Ο ηλικιωμένος αν και έδωσε στους δράστες 4 χιλιάδες ευρώ δεν κατάφερε να γλιτώσει τα φρικτά βασανιστήρια αφού εκείνοι ζητούσαν περισσότερα.
Στα απάνθρωπα βασανιστήρια τους οι δράστες χρησιμοποίησαν μια κουβέρτα για να... σβήνουν κάθε τόσο το θύμα τους!
Όταν τελείωσε η βενζίνη οι ληστές χρησιμοποίησαν οινόπνευμα για να βάλουν και πάλι φωτιά στον άτυχο γέροντα που ούρλιαζε εκλιπαρώντας για βοήθεια.
Τις κραυγές του 78χρονου άκουσαν οι γείτονες που ειδοποίησαν τις αρχές ενώ σύμφωνα με πληροφορίες το μοναδικό περιπολικό εκείνη την ώρα βρισκόταν σε άλλο περιστατικό.
Το θύμα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Κορίνθου με εγκαύματα β' βαθμού στο 90% του σώματος του.
Οι συγγενείς του κάνουν έκκληση να μεταφερθεί σε ειδική μονάδα εγκαυμάτων...

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος27/9/13 04:45

    Μα όταν η αστυνομία δεν πάει να κάνει τις περιπολίες που πρέπει, όταν αφήνουν τους δρόμους και τις πλατείες αφύλαχτες τότε ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ άραγε εκτός απο αυτήν ?

    μετα βρίκουν έδαφος οι νεοναζί και το παίζουν προστάτες "πατριώτες" και πάιρνουν πονηρώς τα ψηφαλάκια

    Η εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών είναι μια πραγματικότητα αλλα γιαυτό φταιει η απούσα αστυνομία και κανένας άλλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/9/13 10:58

      Ρε βλήτο είναι δυνατόν να έχουμε 1.000.000 λαθρομετανάστες και να τους παρακολουθεί όλους η αστυνομία?
      Όταν διοριστείς σκουπιδιάρης στο δημόσιο σου ζητάνε ποινικό μητρώο.
      Πόσοι "φουκαράδες" λαθρομετανάστες είναι εγκληματίες,δραπέτες, κυνηγημένοι για εγκλήματα στην πατρίδα τους , και εδώ φωνάζουν τα αριστερά κόμματα για τα.......... "δικαιώματά" τους?
      Ξύπνα κοιμισμένε γρακύλε!!!!!!!!!!!!!
      Θα ξυπνήσεις ένα πρωί με σφαγμένη την γυναίκα σου και βιασμένη την κόρη σου!!!

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος27/9/13 06:19

    https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q80/s720x720/8629_197885000392652_1979907246_n.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *