ροή ειδήσεων

Τα ψηλότερα ξενοδοχεία στον κόσμο...

Φοβάστε τα ύψη;
Τρέμετε και μόνο στην ιδέα ότι θα ανεβείτε σε ύψος πάνω από 50 μέτρα;
Αν η απάντηση και στις δυο προηγούμενες ερωτήσεις είναι ναι, τότε δεν έχετε παρά να υπερνικήσετε τους φόβους σας... επισκεπτόμενοι ένα από τα παρακάτω ξενοδοχεία.
Κοινό τους χαρακτηριστικό;
Έχουν ύψος πάνω από 200 μέτρα και προσφέρουν θέα που κόβει την ανάσα.
Η μηχανή αναζήτησης και σύγκρισης ξενοδοχειακών τιμών www.trivago.gr συγκέντρωσε τα δέκα υψηλότερα ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο που πραγματοποιούν επακριβώς την υποσχεσή τους...
Να σας κάνουν να νιώσετε σαν να αγκαλιάζετε τα σύννεφα...
1. Park Hyatt Shanghai, Σαγκάη, Κίνα – 494 μέτρα
Το ξενοδοχείο Part Hyatt Shanghai καταλαμβάνει τους ορόφους 79 μέχρι 93 του εμπορικού κέντρου Shanghai World Financial Center, γνωστό και ως ‘The Vertical Complex City’ εξαιτίας του γεγονότος ότι στο ισόγειο περιέχει εμπορικά κέντρα, στους πρώτους ορόφους γραφεία και στους τελευταίους στεγάζει το ξενοδοχείο. Αυτός ο ουρανοξύστης στη Σαγκάη έχει τη φήμη μιας μικρής πόλης και δικαιολογημένα φέρει αυτόν τον τίτλο. Οι επισκέπτες που θα το επιλέξουν θα έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν την υπέροχη θέα από ψηλά και να δουν μια όψη της Σαγκάης εντελώς διαφορετική. Τηλεόραση καθώς απολαμβάνουν το ντουζ τους οι επισκέπτες, hot tubs και θερμαινόμενα πατώματα είναι μερικές μόνο από τις ανέσεις που προσφέρει κάθε δωμάτιο του ξενοδοχείου. Το ξενοδοχείο περιέρχει 8 παγκοσμίου φήμης και προδιαγραφών εστιατόρια, μπαρ με live μουσική και μια σειρά από χώρους χαλάρωσης και εκγύμνασης.


2. The Ritz-Carlton, Χονγκ Κονγκ – 484 μέτρα Το ξενοδοχείο Ritz-Carlton στο Χονγκ Κονγκ έχει 312

δωμάτια και καταλαμβάνει τους 16 τελευταίους ορόφους του ουρανοξύστη International Commerce Centre καθιστώντας το ένα από τα ψηλότερα ξενοδοχεία του κόσμου. Οι επισκέπτες που θα το επιλέξουν θα απολαύσουν πέρα από τη μοναδική θέα από ψηλά της πόλης, μαρμάρινα μπάνια και τηλεόραση 42 ιντσών σε κάθε δωμάτιο. Η διαμονή στο συγκεκριμένο πεντάστερο ξενοδοχείο θα θεωρηθεί ελλιπής αν ο επισκέπτης δεν επισκεφτεί την infinity πισίνα στην ταράτσα του κτιρίου. Χαλαρώστε στο 800 τετραγωνικών μέτρων σπα του ξενοδοχείου και νιώστε σαν να αγγίζετε τα σύννεφα όσο οι ειδικοί σας περιποιούνται.
3. The St. Regis Shenzhen, Κίνα – 442 μέτρα Το ξενοδοχείο The St. Regis Shenzhen είναι ένα κτίριο ορόσημο για την πόλη Σενζέν. Καταλαμβάνει τους 28 τελευταίους ορόφους από τους 100 που διαθέτει ο ουρανοξύστης Kingkey, ο οποίος βρίσκεται στην πιο κεντρική περιοχή της πόλης και κοντά στα εμπορικά κέντρα. Η θέα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου κόβει την ανάσα. Να σημειωθεί ότι οι επισκέπτες που θα το επιλέξουν έχουν την πολυτέλεια να απολαύσουν τις υπηρεσίες του ξενοδοχείου 24 ώρες το 24ωρο. Καθένα από τα 257 δωμάτια και 33 σουίτες διαθέτουν 3D τηλεοράσεις,ενώ οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν στην εσωτερική πισίνα του ξενοδοχείου και στο 400 τ.μ σπα που διαθέτει.
4. Four Seasons Guangzhou, Κίνα – 438 μέτρα Το ξενοδοχείο Four Seasons Hotel στην Guangzhou καταλαμβάνει το ένα τρίτο (τους τελευταίους ορόφους) του ουρανοξύστη International Finance Center, ουρανοξύστης που διαθέτει 103 ορόφους και βρίσκεται στην εμπορική περιοχή της πόλης Pearl River New City. Το ξενοδοχείο διαθέτει 344 ευρύχωρα δωμάτια (τα πιο ευρύχωρα της πόλης) και βασικό χαρακτηριστικό κάθε δωματίου είναι η in-design διακόσμηση που διαθέτουν. Η θέα από κάθε δωμάτιο είναι κάτι παραπάνω από μαγευτική και η πισίνα του ξενοδοχείου που βρίσκεται στον 69ο όροφο, είναι το σημείο που κάθε επισκέπτης πρέπει να κάνει μια στάση διαρκείας. Κολυμπώντας στην πισίνα οι επισκέπτες θα νιώσουν σαν να κολυμπάνε κυριολεκτικά στα σύννεφα, ενώ θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το φωτισμό του δωματίου αλλά και της πισίνας. Το ξενοδοχεία διαθέτει τέσσερα εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες από όλο τον κόσμο, ενώ ένα από τα εστιατόρια βρίσκεται στον 100ο όροφο του κτιρίου προσφέροντας παράλληλα και μια μοναδική θέα της πόλης.
5. Grand Hyatt Shanghai, Κίνα – 420 μέτρα Το ξενοδοχείο Grand Hyatt στη Σαγκάη, βρίσκεται μέσα στον πύργο Jin Mao, και κατείχε το 2000 τον τίτλο του ψηλότερου ξενοδοχείου στον κόσμο στο Guinness. Διαθέτει 555 πολυτελή δωμάτια, τα οποία εκτείνονται σε 34 ορόφους και η διακόσμηση τους είναι αμιγώς επηρεασμένη από τον Κινέζικο πολιτισμό. Το ξενοδοχείο διαθέτει εσωτερική πισίνα, κέντρο σπα και εκγύμνασης και εμπορικά καταστήματα. Ο ουρανοξύστης διαθέτει εννιά μπαρ και εστιατόρια, συμπεριλαμβανομένου και του διασημότερου μπαρ στην πόλη Cloud 9, που προσφέρει πανοραμική θεά της πόλης αλλά και μεγάλη ποικιλία σε κοκταίλ.
6. JW Marriott Marquis Dubai, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – 355 μέτρα Το ξενοδοχείο JW Marriot στο Dubai έχει 355 μέτρα ύψος, 77 ορόφους, πάνω από 800 δωμάτια, 14 εστιατόρια και μπαρ και υπόσχεται να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Η διακόσμηση σε όλα τα δωμάτια και τις σουίτες είναι μοντέρνα και μινιμαλιστική και η θέα από κάθε δωμάτιο είναι το ίδιο μαγευτική. Ξεκινήστε τη μέρα σας με ψώνια στα εμπορικά κέντρα της περιοχής σε πολύ κοντινή απόσταση από το ξενοδοχείο και στη συνέχεια χαλαρώστε στο 4,200 μέτρων σπα που διαθέτει.
7. Baiyoke Sky, Bangkok, Ταϋλάνδη – 328 μέτρα Το ξενοδοχείο Baiyoke Sky καταλαμβάνει τους ορόφους 22 μέχρι 73 του ομώνυμου πύργου, ένα κτίριο ορόσημο για την Ταϋλάνδη. Τα δωμάτια είναι διακοσμημένα μινιμαλιστικά και την ίδια στιγμή με σαφείς επιρροές από τον ασιατικό πολιτισμό. Στον 83ο όροφο του πύργου βρίσκεται το μπαρ του ξενοδοχείου και οι επισκέπτες έχουν τη μοναδική ευκαιρία να απολαμβάνουν το κοκτάιλ τους και την ίδια στιγμή να βρίσκονται μια ανάσα από τα σύννεφα. Το ξενοδοχείο διαθέτει οχτώ διαφορετικά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες από όλο τον κόσμο για κάθε γούστο.
8. Burj Al Arab, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – 322 μέτρα Τα τελευταία χρόνια ψηφίζεται συνεχώς ως ένα από τα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου, καθιστώντας το όνομα Burj Al Arab συνώνυμο της πόλης Ντουμπάι στη συνείδηση των επισκεπτών. Έχει 322 μέτρα ύψος και εξωτερικά μοιάζει με βάρκα με ανοιχτά πανιά που πλέει στη θάλασσα. Συνδέεται με την παραλία με γέφυρα και οι επισκέπτες μπορούν να επιλέξουν για τη μεταφορά τους στο ξενοδοχείο ανάμεσα από ελικόπτερο, Rolls Royce και Mercedes. Διαθέτει τέσσερις πισίνες και ιδιωτική παραλία για τους πιο απαιτητικούς του επισκέπτες. Το ξενοδοχείο Burj Al Arab διαθέτει μόνο σουίτες και όπως γίνεται εύκολα κατανοητό οι υπηρεσίες που διαθέτει ξεπερνούν κάθε φαντασία.
9. Jumeirah Emirates Towers, Ντουμπάι, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα – 309 μέτρα Το ξενοδοχείο Jumeirah Emirates Towers έχει ύψος 309 μέτρων και είναι το τρίτο ψηλότερο αμιγώς ξενοδοχείο, κτίριο σε όλο τον κόσμο. Μαζί με το «αδερφάκι» του Emirates Office Tower συνθέτουν ένα αριστούργημα στον ουρανό του Ντουμπάι. Το ξενοδοχείο διαθέτει 400 δωμάτια και σουίτες, 16 εστιατόρια και καταστήματα ρούχων αποκλειστικά για να ψωνίσουν οι επισκέπτες του. Το μπαρ και εστιατόριο Vu’s που βρίσκονται στον 50ο και 51ο όροφο προσφέρουν πανοραμική θέα της πόλης.
10. Grand Lisboa, Μακάου, Κίνα – 261 μέτρα Το ύψους 261 μέτρων κτίριο, αμιγώς ξενοδοχείο Grand Lisboa είναι καλύτερα να το κοιτάει κανείς τη νύχτα καθώς φωτίζεται με πάνω από ένα εκατομύριο LED φώτα. Διαθέτει 58 ορόφους και πάνω από 400 δωμάτια και σουίτες, εννιά εστιατόρια με διαφορετικές κουζίνες και ένα από τα μεγαλύτερα καζίνο της Ασίας. Οι επισκέπτες που θα το επιλέξουν πρέπει να γνωρίζουν ότι το όνομα Grand Lisboa είναι συνώνυμο της 24ωρης διασκέδασης με καμπαρέ και άλλες live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Κάθε δωμάτιο διαθέτει το δικό του τζακούζι και τούρκικο χαμάμ.
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *