ροή ειδήσεων

700 κιλά πατάτας στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου από την ΕΑΣ

Περίπου 700 κιλά πατάτες παρέδωσε στο Κοινωνικό Παντοπωλείο Ρόδου η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου και τα Προϊόντα των νησιών «ΡΩ - /rho/», σε μια κίνηση στήριξης...

Κατά τη σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου, εκ μέρους της ΕΑΣΔ, ο πρόεδρος Εμμανουήλ Πιτροπάκης και ο Διευθυντής της Γιώργος Κριτσωτάκης τόνισαν την υψηλή συνεισφορά του Κοινωνικού Παντοπωλείου στις οικογένειες της Ρόδου που χρήζουν στήριξης για την επιβίωσή τους.

Η εκδήλωση έγινε παρουσία του Περιφερειάρχη Γιάννη Μαχαιρίδη και της εντεταλμένης Περιφερειακής Σύμβουλου Δέσποινας Μουτάφη, οι οποίοι από την πλευρά τους τους ευχαρίστησαν για την προσφορά.

Η ποσότητα πατάτας που δώρισε η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου στο κοινωνικό παντοπωλείο αντιστοιχεί στις πρώτες πωλήσεις των προϊόντων των νησιών «ΡΩ - /rho/ «.

Σημειώνεται ότι «ΡΩ - /rho/» είναι τα τοπικά προϊόντα που πρόσφατα ξεκίνησε να τυποποιεί και να διαθέτει η ΕΑΣΔ προκειμένου να στηρίξει περαιτέρω την τοπική οικονομία και να δώσει στα δικά μας προϊόντα μια συγκεκριμένη ταυτότητα.

Η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Δωδεκανήσου συγχαίρει την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου και το Κοινωνικό Παντοπωλείο για την σημαντική τους προσπάθεια στη στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων συμπολιτών μας, ενώ δεσμεύεται να επαναλαμβάνει παρόμοιες δράσεις συχνότερα στο μέλλον. Επίσης καλεί όλες τις παραγωγικές μονάδες του νησιού να συνεισφέρουν αναλόγως των δυνατοτήτων τους στην προσπάθεια αυτή.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *