ροή ειδήσεων

Ρόδος: Ζητούν σπίτι τα σκυλιά αλλά και ο άνθρωπος τους

Η καταστροφική κατάληξη της οικονομικής κρίσης στην Ελλάδα Ο άνθρωπος της διπλανής πόρτας...
Τις περισσότερες φορές δεν μπορούμε να σκεφτούμε κάν ότι μπορεί να περνάει έναν γολγοθά.
Γιατί οι περισσότεροι είμαστε κλειδωμένοι μέσα στα προβλήματα μας και στον δικό μας κόσμο. Ναί είμαστε τώρα πιο υποψιασμένοι, ότι εκεί έξω υπάρχουν και άνθρωποι που δεν έχουν να φάνε, δεν έχουν να πληρώσουν λογιαριασμούς , αλλά απέχει πολύ. Μέχρι να τον δούμε μπροστά μας.
Κι όμως.

Συμπολίτης μας ο οποίος υπήρξε εξαιρετικά φιλόζωος και έχει πάρει δύο σκυλιά υπό την προστασία του το ένα μάλιστα θα πέθαινε γιατί το αφεντικό του πήγε φυλακή, αυτή τη στιγμή μέσα από την καταστροφική λαίλαπα που έχει βρεί την χώρα μας όντας ανήμπορος να πληρώσει τα ενοίκια του σπιτιού του καθώς και το ηλεκτρικό ρεύμα νερό κλπ κινδυνεύει να βρεθεί στον δρόμο μετά από ανακοίνωση του σπιτονοικοκύρη ότι μετά τις 30 Δεκεμβρίου θα πρέπει μάλλον να φύγει.

Αν και έχει δειλά δειλά κάποιες φορές κοινοποιήσει το πρόβλημά του μέσα από την αξιοπρέπεια του να μην μαθευτεί ευρέως, εντούτοις δεν υπήρξε ουσιαστικά καμμία βοήθεια προς το άτομο αυτό στο να βρεθεί κάποια σοβαρή ή ουσιαστική λύση.

Έχοντας όμως φτάσει πλέον οριακά στο χείλος της έξωσης και μη έχοντας την δυνατότητα ανθρώπινα να σταθεί πλέον φαντάζομαι πως θα τον δούμε σύντομα στους δρόμους της πόλης μαζί με τους δύο αγαπημένους του τετράποδους φίλους να ζητάνε καταφύγιο σε κάποιο παγκάκι .....στην καλύτερη των περιπτώσεων. !!

Αν υπάρχει κάποιος στο Νησί της Ρόδου ή οπουδήποτε αλλού στην Ελλάδα ή και εκτός Ελλάδας ο οποίος μπορεί να βοηθήσει στο να βρεθεί ένα σπίτι να μείνουν οι τρείς τους γιατί ο χειμώνας δεν αστειεύεται και οι σωματικές και ψυχικές πλέον αντοχές λιγοστεύουν και εξανεμίζονται σιγά σιγά, θα αποτελεί πολύ μεγάλη ανθρώπινη και φιλαθρωπική κίνηση.

Ζητείται μεγάλη διακριτικότητα για την περίπτωση και σεβασμός της προσωπικής ζωής του συγκεκριμένου ανθρώπου, όπως αναφέρει η Ιρις Μ.

Για κάποιον που θα ήθελε να βοηθήσει το άτομο αυτό παρακαλούμε επικοινωνήστε με το παρακάτω τηλέφωνο για την διασταύρωση του γεγονότος και πληροφορίες 22410 - 21364
adespoto.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *