ροή ειδήσεων

«Η απαξίωση της νησιωτικής Ελλάδας έχει αποθρασύνει τους Τούρκους»

Δήλωση τους Μίκας Ιατρίδη, βουλευτού Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων...

Η «συστηματική απαξίωση» της νησιωτικής Ελλάδας από τις μνημονιακές κυβερνήσεις έχει αποθρασύνει την Τουρκία, δήλωσε η βουλευτής Δωδεκανήσου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μίκα Ιατρίδη, σχετικά με την εμφάνιση συντεταγμένων οι οποίες δεν είναι αυτές που θα έπρεπε να είναι σε τουρκική ναυτική οδηγία για την δραστηριότητα υδρογραφικού πλοίου.

Όπως επισημαίνεται στη σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων, η Τουρκία αμφισβητεί στην ουσία την κυριότητα της Καλύμνου, της Καλολίμνου, του Αγαθονησίου, του Φαρμακονησίου και των Ιμίων.

«Ειδικά τα τελευταία χρόνια, κατά τα οποία με τα μέτρα που λαμβάνονται καθίσταται δύσκολη έως και αδύνατη η παραμονή των νησιωτών στον τόπο τους, στα ακριτικά νησιά μας. Ας αντιληφθούν επιτέλους, ότι εθνική πολιτική και στρατηγική μπορεί να υλοποιηθεί αποτελεσματικά και αποφασιστικά μόνο όταν υπάρχουν Έλληνες πολίτες, ακρίτες νησιώτες για να την εγγυηθούν και να την διασφαλίσουν. Αλλιώς, οποιεσδήποτε άλλες κινήσεις δεν είναι παρά ασκήσεις επί χάρτου, χωρίς ουσιαστικό περιεχόμενο» δήλωσε η κα Ιατρίδη.

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *