ροή ειδήσεων

ΤΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙΑ ΤΟΥ ΒΕΡΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΑΒΕΒΑΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ

Αναγνώστης:
Αγαπητοί αναγνώστες θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να κάνω μία καταγγελία μιας και το διαδίκτυο είναι το τελευταίο "ακόμα" ελεύθερο μέσο που μπορείς.... να γράψεις και να διαβάσεις άφοβα"ακόμα" για τα πραγματικά προβλήματα των Ελλήνων χωρίς να υπάρχει φίμωση από τους Πρετεντέρηδες, Τρέμηδες, Καψήδες και λοιπούς νταβατζήδες των ΜΜΕ.
Ο Βερόπουλος εδώ και καιρό δεν δίνει πια κανονικούς μισθούς, έκανε μειώσεις με την πρόφαση ότι πρέπει να σωθεί η εταιρεία και να σωθούν οι μισθοί των εργαζομένων.
Τίποτα από αυτό δεν έγινε,ο όμιλος δίνει απλά "χαρτζιλίκια" ακόμα και μετά τις μειώσεις,δίνει ανά 10 μέρες περίπου περίπου 100 ευρώ!!! και τα υπόλοιπα στα χρωστάει. Τους τελευταίους τρεις μήνες πια η κατάσταση είναι απελπιστική.
Όσο αφορά τις επιδόσεις γενικά του Βερόπουλου όχι μόνο δεν σώθηκε αλλά τα οικονομικά του στοιχεία σύμφωνα με τον ισολογισμό που δημοσίευσαν οι ίδιοι ο Βερόπουλος είχε ζημιές 7 εκατομμυρίων το 2012 και άλλα 5 το 2011 δηλαδή η συνταγή του κόβουμε μισθούς από όλους και από όλα δεν απέδωσε μιας και τελικά δεν ήταν το πρόβλημα οι μισθοί αλλά η καταστροφή της Ελληνικής οικονομίας από τα μνημόνια.
Το μεγάλο ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα τώρα που μπαίνει ο χειμώνας και η αγοραστική κίνηση θα "κάτσει" για τα καλά, θα συνεχιστεί η ίδια κατάσταση η θα χειροτερέψει;Μήπως η εταιρεία "αναγκάσει" πολλούς να φύγουν για να προσλάβει άλλους με 200 ευρώ μισθούς; Μήπως μαζεύει ο ίδιος μια καλή μπάζα για τον εαυτό του και μια μέρα πει "πτώχευσα" όπως πολλές άλλες εταιρείες π.χ Κωστόπουλος που τώρα το "παίζει" παρουσιαστής στο πιο άθλιο κανάλι το MEGA CHANNEL;
Αλήθεια πως είναι δυνατόν από την μία να μην πληρώνει, να παρουσιάζει αρνητικούς ισολογισμούς και από την άλλη να κάνει καινούργια καταστήματα (ΙΑΛΥΣΟ);

Καιρός να ανοίγουν τα στόματα φίλοι μου γιατί με την σιωπή και τον ραγιαδισμό (ας είναι καλά η Τουρκοκρατία) δεν λύνεται κανένα πρόβλημα.

Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος1/11/13 09:28

    Το έχω πει, το ξαναλέω, και θα συνεχίζω να το βροντοφωνάζω. Όσο κατεβάζουν μισθούς, άλλο τόσο θα πέφτουν και τα κέρδη τους διότι όπως φωνάζω εδώ και χρονια, ο εργαζόμενος είναι και καταναλωτής και μάλιστα ειναι οι πλειοψηφία του καταναλωτικού κοινού. Άρα κύριοι μεγαλοεπιχειρηματίες, η συνταγή του κόψε για να σωθείτε, είναι άκρως αποτυχημένη και οδηγείστε με μαθηματική ακρίβεια στη πτώχευση. Παράδειγμα τα καρφουρ Μαρινόπουλος, η αγοραστική τους κίνηση έχει πέσει αισθητά και θα το παρατηρήσετε ότι τα ράφια τους είναι σχεδόν πάντα άδεια, το ίδιο παρατηρείται και στου Βερόπουλου. Και τώρα που βλέπετε ότι δεν τραβάει άλλο και πάνω στην απόγνωση σας να μην φαλιρίσετε, καταφέρατε και πείσατε με εκβιασμούς και απειλές την κυβέρνηση να σας δοθεί η άδεια για να λειτουργείτε και τις Κυριακές.....έχω άδικο? Αλλα ακόμα και εκεί θα αποτύχετε πανηγυρικά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος1/11/13 12:11

    Καλά θα κάνουν οι εργαζόμενοι να έχουν τα μάτια τους ανοιχτά,σύμφωνα με τα οικονομικά στοιχεία του Βερόπουλου ΑΝ θεωρήσουμε ότι δεν είναι πλαστά η εταιρεία μετράει μήνες,καμία εταρεία δεν αντέχει με τόσα χρέη και αρνητικούς ισολογισμούς (ζημιές εκατομμυρίων).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/1/14 00:07

    ...Για όσους ξέχασαν...να σας θυμίσω ότι και τα Ατλάντικ...καταστήματα άνοιγαν μέχρι την τελευταία στιγμή της πτώχευσης!!...Κανένα άλλο σχόλιο δεν έχω να κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/1/14 00:24

    ο βεροπουλοσ ειναι η μονη πιο σωστη και υγειησ εταιρια που εχει η ελλαδα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/7/14 13:54

      αν ητανε ο βεροπουλος υγειης εταιρεια θα πληρωνε τους εργαζομενουσ δεν θα τους ειχε απληρωτους ο παλιο πουστας

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *