ροή ειδήσεων

Πολιτευτής του Die Linke η γερμανίδα που σκοτώθηκε στην Τήλο

Βρήκε τραγικό θάνατο μαζί με έναν 48χρονο πέφτοντας με αυτοκίνητο σε γκρεμό

Στη Ρόδο μεταφέρθηκαν προχθές αργά το βράδυ από την Τήλο, οι σοροί του 48χρονου γυμνασιάρχη και της 58χρονης Γερμανίδας, ο οποίοι βρήκαν τραγικό θάνατο...
πέφτοντας με το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν σε γκρεμό στην περιοχή του Αγίου Παντελεήμονα.
Η μεταφορά έγινε με πλωτό του Λιμενικού Σώματος, μετά την ανάσυρση των πτωμάτων από άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ρόδου που μετέβη στο νησί προχθές το απόγευμα με ελικόπτερο του στρατού.
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η «Ροδιακή», η 58χρονη Γερμανίδα ήταν πολιτευτής του γερμανικού κόμματος της ευρωπαϊκής αριστεράς Die Linke με το οποίο μάλιστα είχε δώσει υποψηφιότητα το 2009, ενώ δήλωνε λάτρης της χώρας μας και κυρίως των νησιών της Δωδεκανήσου αρκετά εκ των οποίων είχε επισκεφθεί.
Η άτυχη Γερμανίδα είχε μεταβεί στην Τήλο για μερικές ημέρες όπου της έμελλε να αφήσει εκεί την τελευταία της πνοή.
Η βόλτα που ξεκίνησαν να κάνουν μαζί με τον 48χρονο γυμνασιάρχη του νησιού και φίλο της Δημήτρη Κασανδρινό το απόγευμα της Πέμπτης 24 Οκτωβρίου είχε μοιραία κατάληξη.
Το αυτοκίνητο έπεσε σε γκρεμό στην περιοχή προς τον ʼγιο Παντελεήμονα σε βάθος αρκετών μέτρων όπου και εντοπίστηκε την επόμενη μέρα το μεσημέρι από κατοίκους του νησιού, οι οποίοι κινητοποιήθηκαν για τον εντοπισμό τους. Οι έρευνες ξεκίνησαν όταν το πρωί ο γυμνασιάρχης δεν εμφανίστηκε στο σχολείο για τη γιορτή της επετείου της 28ης Οκτωβρίου και αμέσως κινήθηκαν υποψίες ότι κάτι μπορεί να είχε συμβεί.
Μετά τον εντοπισμό τους, όπως ανακοινώθηκε και από την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ρόδου «την Παρασκευή 25-10-2013 και περί ώρα 14.00, κατόπιν αιτήματος της ΕΛ.ΑΣ., μετέβη στην Τήλο κλιμάκιο πυροσβεστών της Π.Υ. Ρόδου με κατάλληλο εξοπλισμό, αποτελούμενο από έξι υπαλλήλους, με επικεφαλής τον Επιπυραγό Νικήτα Βενιό, με σκοπό την ανάσυρση δύο άτυχων θυμάτων τροχαίου ατυχήματος, από απόκρημνη χαράδρα και από βάθος περίπου 200μ., στην περιοχή του Αγ.Παντελεήμονα.
Η μετάβαση και η επιστροφή του κλιμακίου πραγματοποιήθηκε με το ελικόπτερο Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας και την όλη επιχείρηση συντόνισε η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας.
Η ανάσυρση των θυμάτων και η παράδοση τους στις τοπικές Αρχές ολοκληρώθηκε περί ώρα 18.00 και με την ευγενική βοήθεια κατοίκων που εθελοντικά προσέτρεξαν να ενισχύσουν τις προσπάθειες των πυροσβεστών».
lefteria.blogspot.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *