ροή ειδήσεων

Το DNA μίλησε: Η 35χρονη Βουλγάρα είναι η βιολογική μητέρα της 4χρονης Μαρίας [ΒΙΝΤΕΟ]

Η ΕΛ.ΑΣ. ζήτησε από τις βουλγαρικές αρχές να εξετάσουν τους βούλγαρους γονείς της μικρής Μαρίας

Θετικό το τεστ DNA για την μητέρα της 4χρονης Μαρίας που εντοπίστηκε σε καταυλισμό των Φαρσάλων. Οι βουλγαρικές αρχές μιλούν για περιθώριο λάθους 1%. Σε κέντρο υποδοχής η ανήλικη. Διαβάστε αναλυτικά...
Τέλος φαίνεται να μπαίνει στο θρίλερ της υπόθεσης της 4χρονης Μαρίας, η οποία εντοπίστηκε σε καταυλισμό των Φαρσάλων, στη Λάρισα, καθώς όπως έγινε γνωστό, τα αποτελέσματα του DNA έδειξαν ότι η μικρή Μαρία είναι τελικά κόρη της βουλγάρας τσιγγάνας Σάσα Ρούσεβα, αλλά και ο βιολογικός πατέρας είναι ο Ατάνας Ρούσεβ.

"Ο Ατανάς και η Σάσα Ρούσεβα είναι τελικά οι βιολογικοί γονείς της Μαρίας, όπως επιβεβαιώθηκε από το τεστ DNA στο οποίο υπεβλήθη το ζευγάρι", μεταδίδουν το Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων, το Associated Press και το BBC.

Η Σάσα Ρούσεβα εμφανίστηκε την Πέμπτη ενώπιον των βουλγαρικών αρχών, όπου και υποστήριξε ότι όντως είχε γεννήσει ένα παιδάκι τον Ιανουάριο του 2009 στη Λαμία και το οποίο άφησε στην Ελλάδα καθώς δεν είχε λεφτά να το αναθρέψει.

Η Μαρία, ηλικίας 4 με 6 ετών, αναμένεται τώρα να μεταφερθεί σε ένα κέντρο υποδοχής της κοινωνικής πρόνοιας της Βουλγαρίας και στη συνέχεια να δοθεί σε ανάδοχη οικογένεια, σύμφωνα με τη Γιάνα Κάνεβα υπεύθυνη της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κοινωνικής Πρόνοιας της Στάρα Ζαγκόρα, σύμφωνα με το πρακτορείο BGNES της Βουλγαρίας.





Με αφορμή αυτή την εξέλιξη, η Ελληνική Αστυνομία αναμένεται πολύ σύντομα να στείλει αίτημα προς τις βουλγαρικές αρχές, προκειμένου να εκδοθεί η μητέρα της μικρής Μαρίας στην Ελλάδα και να απολογηθεί για το πώς βρέθηκε το παιδί της στα χέρια των τσιγγάνων.

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *