ροή ειδήσεων

Καταγγελία δημάρχου Σύμης: Το προξενείο στη Σμύρνη ζήτησε 500 ευρώ από τα αδέλφια του νεκρού από την κακοκαιρία της Ρόδου

Μια ιστορία γραφειοκρατικής τρέλας και παραλόγου αποκάλυψε ο δήμαρχος Σύμης, ο οποίος συνόδευσε στη Σμύρνη τα αδέλφια του νεκρού από τη κακοκαιρία στη Ρόδο.... που αγνοείτο επί μέρες μέχρι να βρεθεί τελικά στην Τουρκία. Το προξενείο ζήτησε από τα ημιλιπόθυμα αδέλφια αμέσως μετά την αναγνώριση 500 ευρώ.

Οπως κατήγγειλε ο ίδιος ο δήμαρχος Σύμης κ. Παπακαλοδούκας στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη στον ANT1, υπάλληλος του προξενείου μετά την αναγνώριση ζήτησε 500 ευρώ για το φέρετρο που θα μετέφερε τον άτυχο άντρα στο νησί. Μάλιστα αυτό έγινε τη στιγμή που η αδελφή του θύματος συνερχόταν από πολύλεπτη λιποθυμία που ακολούθησε την αναγνώριση του νεκρού αδελφού της που επί μέρες βρισκόταν στη θάλασσα πριν τον βγάλει το κύμα στα παράλια της Τουρκίας. Ακολούθησαν οι ενστάσεις του δημάρχου και άλλων παριστάμενων παρουσία των τουρκικών καναλιών που κατέγραφαν το περιστατικό. Μάλιστα τελικά τα αδέλφια έδωσαν το ποσό στην υπάλληλο του προξενείου.

Ο κ. Παπακαλοδούκας που κατήγγειλε το γεγονός πρόσθεσε πως επικοινώνησε μαζί του ο Περιφερειάρχης και τον ενημέρωσε πως η Περιφέρεια θα επιστρέψει το ποσό των 500 ευρώ στους συγγενείς του άτυχου θύματος της θεομηνίας που έπληξε το νησί.

Μετά την ολοκλήρωση της καταγγελίας, ο παριστάμενος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Στρατούλης σχολίασε πως τον άτυχο άνδρα τον σκότωσε δυο φορές η κρατική αναλγησία.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/13 10:44

    Γιατί οι δικοί μας καλύτεροι είναι? Όταν έγινε το ατύχημα στη Τήλο με τους ανθρώπους που έπεσαν στον Παντελεήμονα και η Δήμαρχος ζήτησε βοήθεια με το super puma την ρωτήσανε ποιος θα αναλάβει τα έξοδα... οπότε μην κατηγορείτε τους Τούρκους τα ίδια σκατά είμαστε και εμείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος28/11/13 11:30

      Μα δεν κατάλαβες. Τα 500 δεν τα ζήτησα οι Τούρκοι, αλλά το ελληνικό προξενείο.

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *