ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΝΙΚΗ ΤΑΧΥΔΡΟΝΙΚΗ, ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΞΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!

ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ:
ΣΤΙΣ 7.11 ΠΗΓΑ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΡΟΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΩ ΕΝΑ ΔΕΜΑ ΜΕ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ ΠΡΟΣ ΑΘΗΝΑ.ΡΩΤΗΣΑ ΛΟΙΠΟΝ...
ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ, ΣΕ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΘΑ ΛΑΒΩ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ''ΔΕΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΡΙΤΗ (11-12/11)''. ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΣΤΙΣ 12.11 Κ Η ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΜΟΥ ''ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ''... ΞΑΝΑ ΠΑΩ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΟΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥ ΔΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΩ ΩΣ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΜΕΣΗΜΕΡΙ...
ΞΑΝΑΠΑΩ ΧΘΕΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΤΕΘΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΙΑ ΕΡΓΑΣΙΜΗ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡ/ΜΟ ΜΟΥ. ΜΠΑΙΝΩ ΣΗΜΕΡΑ & ΧΡΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΕΙ..
ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΗ ΑΥΤΗ Η ΚΟΡΟΙΔΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ;;;;
ΔΕΥΤΕΡΟΝ, ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ Κ ΔΕΝ ΜΟΥ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ;;; ΑΥΤΟΙ ΠΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΜΙΣΤΡΑ ΤΟΥΣ.. ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ;;
ΤΡΙΤΟΝ, ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ (ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΟΥΝ ''Α-ΜΕ-ΣΑ'' )ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΟΝΟ ΜΕ E-MAIL...
ΤΕΤΑΡΤΟΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; Ή ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ 3 ΕΡΓΑΣΙΜΕΣ;;; ΕΛΕΟΣ!!!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΞΑΝΑΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΕΙΛΩ, ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΛΑΒΩ! ΚΑΝΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ ΤΟΥΣ, ΧΑΝΟΝΤΑΣ ΠΕΛΑΤΕΣ! ΤΕΤΟΙΟΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΣΥΜΒΕΙ..

ΑΙΣΧΟΣ!!


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος16/11/13 08:51

    Απλα χεστους,και βρες αλλου να κανεις τη δουλεια σου.Το πολυ πολυ να το κλεισουν το μαγαζι της πλακας που εχουν και να διωξουν και τους αλβανους που εχουν για οδηγους στα αυτοκινητα τους(με τι διπλωμα αραγε?)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος16/11/13 09:03

    eiste aparadexti gia ena memonomeno peristatiko bgazete tin kafrila sas kala sou ekane kai na min sta dosoun pote twra tha parw til na min sta dwsoun einai apo tis kaiteres kourier pou exei to nisi alla kai o albanos pou doylevei ekei einai oikogeniarxeis me paidia kai timios oxi san esena klapsari......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος16/11/13 10:41

    Είχα στείλει και εγώ μια συσκευή για να πληρωθεί με αντικαταβολή, δεν είχα κανένα πρόβλημα, πριν την στείλω ρώτησα πόσες μέρες χρειάζεται για να μπουν τα λεφτά στον λογαριασμό μου, στην alpha bank και μπήκαν μετά από 3-4 μέρες. Μια χαρά εταιρεία είναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος16/11/13 11:00

    Εισαι ζωο και πουτανας γιος κακομαθημενε μπασταρδε γυφτε. Γραφεις και με κεφαλαια! Καλα σου κανανε ρε Τουρκογυφτε!!! Αφου εισαι τοσο ζωο ωστε να ριχνεις τετοια λασπη για μια περιπτωση σε μια ολοκληρη εταιρια καλα σου κανανε! Εσυ στην δουλεια σου εισαι ο υπαλληλος τησ χρονιας!!!! Ειμαι σιγουρος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος16/11/13 17:42

      Αδελφέ βάλε κανένα τόνο που μιλάς και για τους άλλους. Εδώ μέσα μπαίνουν διαβάζουν και παιδιά και εσύ βρίζεις έτσι? Όταν τελειώσει η μάνα σου τα τσιμπ..κια, πές της να σου μάθει τους τόνους και μετά βγάλε το δάχτυλο απο τον κ.λο σου. Κερατά.

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος16/11/13 18:41

    Η acs σου καταθετει τα χρηματα περιπου στο 15νθημερο, η γενικη ταχυδρομικη περιπου στον 1 μηνα στην καλυτερη... Για την speedex δεν το συζητω, θα βαρεθεις να μιλας μαζι τους...Οντως τα χρηματα απο την γενικη θα τα βρεις στον τραπεζικο λογαριασμο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος17/11/13 03:10

    mallon zisis se allo planiti pou den onomazete gi, gia tolmise na stilis me allous tin epomeni fora kai euxome na min ta exis pragmatika anagki , giati se vlepo na psinis kalampokia i na poulas ximous ekso apo tin palia poli gia na kalipsis tin amesi anagki sou !!!!hellooooooooooo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμος20/11/13 23:15

    I geniki einai I poo eksypiretiki Kai empisti etairia Sti rodo Kai exei toys kalyterous ypalilous Kai idiaitera I kopeles -kouklares sti reception (k o alvanos einai oikogeneiarxis k sovaros)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος21/12/13 11:49

    Η Γενική είναι για τα πανηγύρια, όπως και όλες οι εταιρίες courier των κάτω ΒλαχοΒλακανίων. Να χρησιμοποιείτε ΕΛΤΑ για τις αποστολές σας. Προσωπικά δεν έχω συναντήσει πιο αυθάδεις υπαλλήλους από αυτούς της Γενικής. Να το κλείσουν αλλιώς να μάθουν να συμπεριφέρονται στους πελάτες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμος28/1/17 18:43

    Μόνο και μόνο που σε ενοχλεί η καταγωγή ενός οδηγού,φαίνεται και το ποιον σου σαν άνθρωπος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *