ροή ειδήσεων

"Όσοι ψηφίσουν το σύμφωνο συμβίωσης θα αφοριστούν"

Με επιχειρήματα επιτίθεται ο Μητροπολίτης Πειραιώς, Σεραφείμ κατά της επέκτασης του συμφώνου συμβίωσης...σε ομόφυλα ζευγάρια με τροπολογία που θα περιλαμβάνεται στο αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Στην εννεασέλιδη ανακοίνωσή του που καταλήγει με την έκκληση προς την κυβέρνηση να αποσύρει την επίμαχη τροπολογία και την απειλή με αφορισμό «σε όσους Βουλευτές ψηφίσουν αυτή την επαίσχυντο και επονείδιστο ύβρι», ο κ. Σεραφείμ σημειώνει, μεταξύ άλλων, ότι η τροπολογία «θέτει πλέον κατά τρόπο φρικιαστικό στη χώρα μας την θεσμοθέτηση της ανατροπής της ανθρώπινης οντολογίας και φυσιολογίας και την κατοχύρωση της ψυχοπαθολογικής εκτροπής της ομοφυλοφιλίας».
«Ερωτώμεν, λοιπόν τους τολμητίες Βουλευτές και την Κυβέρνηση: Ποιοί είστε εσείς, οι εκπρόσωποι της νεωτερικότητας, που τολμούν και βάζουν τους εαυτούς των πάνω από τον Θεό και καταργούν το Ευαγγέλιο και την διδασκαλία των Αγίων Πατέρων; Η δημόσια προβολή της ομοφυλοφιλίας, εκτός του ότι προσβάλλει την δημόσια αιδώ και την θρησκευτική μας συνείδηση, στέλνει προς τους νέους μηνύματα ανώμαλης σεξουαλικής συμπεριφοράς, που αποτελεί τορπίλη στα θεμέλια της οικογένειας και της κοινωνίας με το οξύ δημογραφικό πρόβλημα, αλλά και αιτία ψυχοπαθολογικών διαταραχών στα παιδιά, που θα ανατραφούν από ομοφυλοφιλικά ζεύγη, όπως επιδιώκεται. Η "πρόοδος" της ανθρωπότητος πιστεύετε ότι συντελείται με τα παραπάνω γεγονότα;» αναρωτιέται σε άλλο σημείο της ανακοίνωσής του ο Μητροπολίτης Πειραιώς, ο οποίος ζητά και την άμεση σύγκλιση της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος «για την αντιμετώπιση του θέματος και την επιβολή των δεόντων κατά το εξαίρετο παράδειγμα της Ορθοδόξου Εκκλησίας της Μολδαυΐας».



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος28/11/13 11:34

    Να δει ο σεραφείμ πρώτα τα του οίκου του και να αφήσει τον κόσμο να κάνει αυτό που γουστάρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος28/11/13 13:01

    Αυτούς ρε αντίχριστε και σάπιε μέχρι το κόκαλο θεατρίνολαοπλάνε Σεραφείμ πότε θα τους αφορίσεις εεεεεεεεεεε; αλά κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει... για πές στον κόσμο ποιοι σε έκαναν δεσπότη…..
    για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νεότεροι… δεν βάζω άλλα γιατί θα χρειαστεί να γεμίσω σελίδες….. ενδεικτικά λοιπόν:

    http://www.newsbomb.gr/koinwnia/story/119591/paiderastis-iereas-aselgoyse-se-agorakia

    http://www.espressonews.gr/%CF%80%CE%B5%CF%81%CE%B9%CE%B5%CF%87%CF%8C%CE%BC%CE%B5%CE%BD%CE%BF/6203/%CF%80%CE%B1%CE%B9%CE%B4%CE%B5%CF%81%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%AE%CF%82-%CE%B9%CE%B5%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82-%CE%BC%CE%AD%CF%83%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%BB%CE%B7%CF%83%CE%AF%CE%B1

    http://www.skai.gr/news/world/article/245302/kupros-iereas-krithike-enohos-gia-paiderastia-/

    http://xairete.blogspot.gr/2009/02/blog-post_5827.html

    https://www.google.gr/#q=%CE%BF%CE%BC%CE%BF%CF%86%CF%85%CE%BB%CF%8C%CF%86%CE%B9%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CF%80%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%82&spell=1

    http://www.sporeas.gr/papades_papadies_arthro.htm

    http://www.youtube.com/watch?v=rg91fluBt18

    http://www.youtube.com/watch?v=Q-6wpNfnJ_s

    http://www.youtube.com/watch?v=TIyE3gsV_fg

    http://www.youtube.com/watch?v=xLgjCmKs3DY

    http://roides.wordpress.com/2010/11/24/24nov10/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος28/11/13 13:03

    KALA TA LEEI EINAI PRONOMIO TON PAPADON NA EINAI GAY!!!!! MHN GINOUME ISOI KAI OMIOI!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος28/11/13 13:39

    Yπάρχουν άνθρωποι ασεξουαλικοί; Ασφαλώς όχι. Οι επίσκοποι απλά μας κοροϊδεύουν. Άνδρες μεγαλομανείς, μαλθακοί και κενόδοξοι, άρπαγες επισκοπών, λάτρεις των φαντασμαγορικών στολών, των μητροπολιτικών μεγάρων, των πολυτελών αυτοκινήτων, του χωρίς κόπο πλουτισμού και της καλοπέρασης δεν είναι δυνατόν να ζουν παρθενική ζωή. Αλλα ακόμη κι αν το έκαναν, αυτό όχι μόνο δεν θα ωφελούσε στο παραμικρό τους ίδιους ή την κοινωνία, αλλά θα οδηγούσε τους νεότερους απ’αυτούς στο ψυχιατρείο ή θα επιβάρυνε κι άλλο τον υστερικό, εγωκεντρικό και κακότροπο χαρακτήρα των περισσότερων. Γύρω από τη νοσηρή ψευτοαρετή της παρθενίας η Ορθοδοξία έχει στησει έναν υποκριτικό χορό και έχει πάρει πολύ αθώο κόσμο στο λαιμό της, ξεκινώντας από τα ορφανά που πέφτουν στα νύχια της ή από αγράμματα και φτωχά χωριατόπουλα, αγόρια και κορίτσια, που στρατολογούνται στα ιερα άντρα της αμαρτίας για να υπηρετούν δουλικά τις πιο ανομολόγητες επιθυμίες των «Γεροντάδων». Όλοι ξέρουν τι κρύβεται πίσω από τα εκκλησιαστικά τείχη, γι’αυτό ακόμα και η κοιμισμένη συνείδηση θρησκόληπτων γονιών ξεσηκώνεται και πολιορκεί τα μοναστήρια όταν τα παιδιά τους φοράνε το σχήμα, ύστερα από πλύση του άδειου εγκέφαλού τους από σατανικούς ρασοφόρους. Το να απαριθμήσει κανείς τα εκατοντάδες ιερά σεξουαλικά σκάνδαλα που σκάνε κάθε τόσο και είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου, δεν θα είχε τώρα σημασία. Όποιος θέλει δεν έχει παρά να αναδράμει σε δημοσιεύματα του Τύπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος28/11/13 16:39

    Κοίτα τους πως είναι ντυμένοι με χρυσά και ασήμια..... μπράβο έτσι ήταν και ο Χριστός τους ντυμένος με χρυσά, με λιμουζίνες και βιλάρες με γιακούτζι, διαμάντια και ρουμπίνια στο σπίτι του και offshore εταιρίες με εκατομμύρια στον λογαριασμό του!!! Ετσι μάλιστα, τον πιστεύω και εγώ αυτόν τον Θεο, να του ζητήσω κανένα δάνειο (αγύριστο) για να περνάω και εγώ ωραία και καλά όπως αυτοί... ισότητα κύριοι, ισότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ανώνυμος28/11/13 23:17

    Ούτε εγώ είμαι υπέρ της εκκλησίας, αλλά μην το γ@μήσουμε τελείως! Σε αυτά που λέει έχει απόλυτο δίκιο. Ας κάνουν νόμο αν θέλουν για "σύμφωνο συμβίωσης" γενικά. Γιατί πρέπει να λέει ομόφυλα; Δε μπορεί να συμβιώνουν δηλαδή, ένας άντρας με μία γυναίκα; Αλλά έτσι είναι. Στο Ισραήλ δεν επιτρέπουν ούτε τους πολιτικούς γάμους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *