ροή ειδήσεων

ΠΑΡΑΛΗΡΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Ο ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΟΥΛΟΓΛΟΥ: ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΣΚΟΤΩΘΗΚΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΜΑΡΤΥΡΕΣ!!!

Γράφει ο Αντίοχος.

Προκαλεί πάνω στο αίμα δύο νέων παλικαριών ο (για μια ζωή) κρατικοδίαιτος αναρχοκομμουνιστής Κούλογλου! Με αηδιαστικό άρθρο του υπό τον χαρακτηριστικό τίτλο «Το παρακράτος φτιάχνει μάρτυρες για την Χρυσή Αυγή», ο κόκκινος «Πουαρώ» αποφαίνεται... πως οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες οργάνωσαν και εκτέλεσαν το μακελειό, για να ξαναμπούν δυναμικά στο πολιτικό παιχνίδι!!! Ας δούμε τα κυριότερα σημεία του μαρξιστικού παραληρήματός του:

«Η προβοκάτσια είναι χοντροκομμένη. Θυμίζει "τα χρόνια του μολυβιού" στην Ιταλία την δεκαετία του 70 και τις δολοφονικές επιθέσεις των μυστικών υπηρεσιών που φορτώνονταν στην αριστερά. Εδώ και 6 εβδομάδες οι νεοναζί είχαν περάσει στην άμυνα, η Βουλή είχε ψηφίσει την άρση της ασυλίας βουλευτών της και οι έρευνες για τις εγκληματικές δραστηριότητες της συνεχίζονταν. Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, αυτό το Σαββατοκύριακο επρόκειτο να γίνουν και νέες συλλήψεις στελεχών της Χρυσής Αυγής. Μόνο μερικά φέρετρα μπορούσαν να εμποδίσουν την παραπέρα εξάρθρωση της.

Ήδη, τις προηγούμενες ημέρες, έγκυροι παρατηρητές από τον «Πατριωτικό Χώρο» που παρακολουθούσαν στενά τις εξελίξεις, προέβλεπαν ένα «μεγάλο Χτύπημα» που θα ανέτρεπε το σκηνικό. Οι δολοφόνοι των μελών της Χρυσής Αυγής έκαναν ακριβώς αυτό: πρόσφεραν στους νεοναζί τους μάρτυρες που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη. Αντί λοιπόν να ξεκινήσει ξανά τις αηδίες περί δύο άκρων, η κυβέρνηση θα πρέπει να διαλύσει το παρακράτος, να βρει τους δολοφόνους και να συνεχίσει την εξάρθρωση της άλλης εγκληματικής οργάνωσης που ελπίζει τώρα, με δύο μάρτυρες σημαία, να ξαναμπεί στο παιχνίδι. Και τα σημερινά γεγονότα απέδειξαν ότι η παρουσία της είναι καταστροφική για τη χώρα και την πολιτική ομαλότητα».

(ΥΓ) 1: Ναι σύντροφε Κούλογλου, να βρει τους δολοφόνους η κυβέρνηση, αλλά αν τους βρει εσύ θα είσαι ο πρώτος και καλύτερος «συμπαραστάτης» και «αλληλέγγυος».

(ΥΓ) 2: Τις δολοφονικές επιθέσεις στην Ιταλία, τη δεκαετία του '70, που «φορτώνονταν στην αριστερά», δεν τις έκαναν οι μυστικές υπηρεσίες, αλλά οι Ερυθρές Ταξιαρχίες, πολλά από τα μέλη των οποίων ήταν ταυτόχρονα μέλη και του Κ.Κ. Ιταλίας.

(ΥΓ) 3: Ποια ήταν τα «σημερινά γεγονότα» (το παραλήρημα δημοσιεύθηκε χθες) που αποδεικνύουν ότι η παρουσία της Χ.Α. είναι «καταστροφική για τη χώρα και την ομαλότητα»; Εδώ ο μαρξιστής εννοεί προφανώς το Τρισάγιο που πραγματοποίησε το Κίνημα στον χώρο της στυγερής δολοφονίας, εις μνήμην των πεσόντων. Κι αυτό τους ενόχλησε!

(ΥΓ) 4: Με την εξωφρενική «λογική» του Κούλογλου, πριν από 40 ημέρες «το παρακράτος έφτιαχνε μάρτυρα για την αριστερά», ο δε Ρουπακιάς «προσέφερε στους αριστερούς τον μάρτυρα που είχαν τόσο μεγάλη ανάγκη»!

(ΥΓ) 5: Ποιοι είναι οι «παρατηρητές» του «πατριωτικού χώρου» που πρόβλεπαν «μεγάλο χτύπημα» κ.τ.λ.; Ο εξής ένας: ο κανένας!

(ΥΓ) 6: Και για να τελειώνουμε σύντροφε Κούλογλου, τα παράπονά σου στον σύντροφο Μαζιώτη και τη συμμορία του!





ethnikismos.net




Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/11/13 18:31

    ΤΟΣΟ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΑ ΜΥΑΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμος4/11/13 20:26

    Ομοίως και για τα σχόλια που είναι αντίστοιχα. Πάμε ενα ένα:
    1. Γιατί συμπαραστάτης κι αλληλέγγυος? Ήταν έτσι πχ στη 17Ν? Όχι είναι η απάντηση. Γιατί να είναι τώρα, ειδικά λοταν τέτοιες πράξεις δυναμιτίζουν το κλίμα και είναι και καταδικαστέες?

    2. Ναι, οι Ερυθρές Ταξιαρχίες έκαναν αρκετές δολοφονίες, αλλά έγιναν και άλλες πολλές "ορφανές". Εκείνες ποιοι τις έκαναν? Εξάλλου το ότι κάποιες δολοφονικές οργανώσεις δηλώνουν αριστερά, δε σημαίνει ότι η αριστερά δολοφονεί. Δεν είμαι διπλή η συνεπαγωγή!

    3. Αυτό ας το εξηγήσει.

    4. Οι συνομολίες έδειξαν ότι η σύνδεση με τη ΧΑ ήταν δεδομένη. Άρα δεν ισχύει αυτό που λες.

    5. Κι αυτό ας μας το πει αν θέλει να είναι σαφής.

    6. Το αν είναι ο Μαζιώτης ή όχι θα δείξει, αλλά σε κάθε περίπτωση ισχύει ότι το τι δηλώνει ο κάθε Μαζιώτης δε μπορεί να παίρνει σβάρνα το σύνολο (σε αντίθεση με τη ΧΑ που δρα σαν ομάδα -βλέπε ρουπακιάς, λαικές αγορές κυνηγητό αλλοδαπών μετά από συγκεντρώσεις κλπ)

    Άστο φίλε, άκυρος σε όλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος4/11/13 22:06

    Πως βαριέμαι την αριστερά............... η Χ.Α. είναι ότι είναι την ξέρουμε............... αλλά η αριστερά - μπλα μπλα μπλα μπλα βαριέμαι και να σχολιάσω..............ουστ όλοι!!!!!!! Να ενωθούμε χωρίς τα κόμματα........αλλά όχι η αριστερά δεν μπορεί να κατεβαίνει στις πορείες με άτομα που δεν έχουν την ίδια ιδεολογία με αυτούς...............πόσες φορές το έχω ακούσει από το στόμα τους............. παλεύουν για τον εργάτη ..........οι περισσότεροι δεν ξέρουν τι έχουν .....βλέπε Τσιπρα εστειλε σε ιδιωτικό το μικρό του,οπως και η Παπαρήγα σε αμερικάνικο κολλέγιο - κατά τα άλλα 'Αμερικάνοι δολοφόνοι' μην πω και άλλα βαριέμαι (ντάλε κουάλε με το Πασόκ) ΟΥΣΤ ΟΛΟΙ!!!! Ενωμένοι όλοι χωρίς τα κόμματα (φασιστικό κατά των αριστερών - αν είναι δυνατόν) ΟΛΟΙ ΕΥΘυΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΛΕΟΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΜΠΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/11/13 22:07

    Η Χρυση Αυγη ανεβενει σταθερα συνεχως απο την ωρα που μπηκε στη βουλη, και αυτο ειναι ειναι το μονο που την ενδιαφερει. Πειτε μου ενα λογο που θα τις εκανε καλο η δολοφονια Φυσσα και τωρα των δυο παιδιων της, που αν στραβωνε κατι και επιαναν τον δολοφονο την ωρα της δολοφονιας η και μετα απο μια βδομαδα, τοτε θα εσβηνε η Χρυση Αυγη απο τον χαρτη, ακομα και απο τους ιδιους της τους υποστηρικτες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *