ροή ειδήσεων

Καμπούλ ο Πειραιάς! Μουσουλμάνοι λαθρομετανάστες αυτομαστιγώθηκαν μέρα μεσημέρι! - φωτος

Για ακόμη μια χρονιά ο Πειραιάς μετατράπηκε σε Αφγανιστάν. Όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια, έτσι και φέτος εκατοντάδες Σιίτες μουσουλμάνοι... από πολλές περιοχές της Αττικής συγκεντρώθηκαν ston Πειραιά για να συμμετάσχουν στην Ασούρα, για να θρηνήσουν, δηλαδή, τον θάνατο του ιμάμη Χουσεΐν.



Οι μουσουλμάνοι συγκεντρώθηκαν από νωρίς το μεσημέρι και σταδιακά ξεκίνησαν να αυτομαστιγώνονται ξυπόλυτοι και ημίγυμνοι. Αυτή η ιδιαίτερα βίαιη χειρονομία πίστης και θρήνου, η οποία συνοδεύεται από λάβαρα και μοιρολόγια αποτελεί το αποκορύφωμα της γιορτής της Ασούρα «το Πάσχα των Σιιτών».



Οι αποτρόπαιες αυτές εικόνες δεν περιποιούν τιμή στην Ελλάδα, αφού οι φανατικοί Ισλαμιστές βγάζουν ελεύθερα (!) δολοφονικά μαχαίρια και κοφτερές λάμες, προκειμένου να αυτομαστιγωθούν στο κέντρο μιας μεγαλούπολης, όπως ο Πειραιάς.



Φέτος η συμμετοχή ήταν ακόμη μεγαλύτερη. Αλήθεια τι κάνει υπουργός Προ-Πο Δένδιας; Tι γίνεται με την επιχείρηση Ξένιος Δίας; Απολύτως τίποτα...!





Η μνημονιακή συγκυβέρνηση σε συνεργασία με την ανθελληνική αριστερά έχουν δώσει "γη και ύδωρ" στους λαθρομετανάστες, οι οποίοι με την σειρά τους κάνουν ότι θέλουν μέσα στην Πατρίδα μας, από πορείες και συγκεντρώσεις για τον Μωάθεμ έως τελετές αυτομαστιγωμάτων στο κέντρο του Πειραιά.
πηγη


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος15/11/13 05:44

    καλα το εχουμε χασει εδω μεσα.ντροπη σου αδμιν να βαζεις μπαρουτι και να ξεσηκωνεις τον κοσμο. οπως εμεις σε αλλες χωρες βγαινουμε στους δρομους να γιορτασουμε ελευθερα γιορτες και οτι αλλο μας ενδιαφερει σαν λαος ετσει και αυτοι πρεπει να γιορτασουν και να βγουν στους δρομους για της δικες τους γιορτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/13 09:30

      ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΓΙΟΡΤΕΣ
      ΚΑΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΜΕΡΑ ΘΑ ΣΕ ΒΡΟΥΝ Η ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΕΝΟ Η ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΧΑΝΤΑΚΙ ΠΑΝΤΩΣ ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΧΤΕΙΣ ΣΥΝΤΟΜΑ
      ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΡΙΑ Η ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΜΕΜΕΤΟ ΧΩΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΙΜΑΝ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/13 09:32

      ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΛΑΚΑ ΘΕΛΕΙΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΟΣ ΓΙΑΤΡΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΜΕΡΙΑ

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/13 09:56

      Δεν κανει πλακα παιδια.Βαλτος ειναι μεμετης μαλλον.Στην σκατοχωρα του με σταυρο αν σε δουν στον λαιμο μπορει να σε σφαξουν.Γαμω τον προφητη σας και τη σκατοχωρα σας κωλομεμετια.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος20/11/13 12:16

      EGKO EIMAI PAKISTANO IRTA STO ELANTA GIA NA FAW PSOMI NTIKO SOY.EKO MPRI KAI MIA KOPELA GIA GKAMO APO RONTO,ME POLA KORAFIA KAI POLES ELIES,OTAN PENTREFTO TA POYLISO OLA TA PRAGMATA THS GKINEKAS MOY KAI PAO PAKISTAN KAI PERASO KALA OLI MOY ZWI XAXAXAXAXAXAAXAXXAAXAXAXAXAXAXAXXAXAXΑ ESY KATSE STO ELANTA KAI TRABA DIKO SOY POYLI NA MEGKALOSI KAI ALLO FRAP FRAP FRAP,ειμαι ο 15/11 στης 5:44 πμ και κλεω με την παρτη σας,σας λυπαμαι ΟΥΓΚ ΑΑΑΑ και μην ξεχναμε με λενε γιωργο και σε γραφω στα τετια μου και μενω κοσκινου φιλακια χαχαχαχαχαχααχαχα

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος15/11/13 09:20

    συμφωνα με τον ...Κο..Βαρβιτσιωτη.......θα το δουμε συντομα και στο Μαντρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος15/11/13 12:05

    Σύντομα ΚΑΙ στη γειτονιά σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος15/11/13 13:26

    ΟΙ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΞΙΣΟΥ ΗΛΙΘΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΘΡΗΣΚΟΛΗΠΤΟΥΣ
    ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΟΥΜΕ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ
    ΕΙΜΑΣΤΕ?
    καιροσκοπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/13 14:30

      ΑΤΥΧΗΣ η σύγκριση. Δεν βγαίνουν οι χριστιανοί να αυτομαστιγώνονται με λάμες και μαχαίρια. Μην τα εξισώνεις όλα...

      Διαγραφή
  5. Ανώνυμος15/11/13 15:33

    Δεν τα ξέρεις καλά φίλε 02:30. Οι χριστιανοί δεν καρφώνονται σε σταυρούς σε άλλες χώρες; Οι χριστιανοί έλληνες δεν βάζουν σούβλες με κατσίκια σε δημόσια θέα στο εξωτερικό και όλοι νομίζουν ότι σουβλίζουν σκύλους? Μάθε λοιπόν πρώτα και μετά μίλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος15/11/13 15:39

      Ενώ εσύ που τα ξέρεις καλά, σε προκαλώ να πας σε μουσουλμανικές χώρες (εκεί που εφαρμόζεται η Σαρία) και δημόσια να κάνεις το σταυρό σου. Οι χριστιανοί καρφώνονται σε σταυρούς σε άλλες χώρες, σωστά το λες. Αλλά σαν τιμωρία γιατί είναι χριστιανοί (δεν σαουδική αραβία). Όσο για το επιχείρημά σου (Οι χριστιανοί έλληνες δεν βάζουν σούβλες με κατσίκια σε δημόσια θέα στο εξωτερικό και όλοι νομίζουν ότι σουβλίζουν σκύλους?) μάτωσαν τα μάτια μου. ΑΤΥΧΕΣ...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος15/11/13 18:30

      (ΚΥΡΙΕ) ΠΑΝΣΟΦΕ ΤΟ ΚΑΤΣΙΚΙ ΤΟ ΨΗΝΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΤΡΩΝΕ ΠΑΝΤΟΥ,Η ΚΟΜΑΤΙΑ Η ΟΛΟΚΛΗΡΟ ,ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΡΩΝΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΕΝΔΕΧΩΜΕΝΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΑΔΥΝΑΜΙΑ,ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΠΟΥ ΣΤΑΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ,ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΡΚ ,ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥΣ,ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΚΑΜΙΑ .ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΕΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΑΝΑΤΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΝΙΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΣΗ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ,ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ,(ΔΙΓΕΝΗΣ ΑΚΡΙΤΑΣ)

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος15/11/13 19:51

      Καλά, βγείτε πρώτα από τα στενά όρια του νησιού μας και μετά να μιλάτε! Δε με αφορά τι γίνεται στη Σαουδική Αραβία. Εκεί υπάρχει θρησκευτικός φανατισμός. Θέλετε έτσι να γίνουμε και εδώ; Όχι κύριοι. Αν τώρα αυτοί που αυτομαστιγώνονται στα πλαίσια του τελετουργικού της θρησκείας τους, εσάς τι σας νοιάζει; Είπαμε τα ίδια κάνουν και οι δικοί μας, οι χριστιανοί στις φιλιππίνες, όπου θεωρούν τιμή να τους σταυρώσουν το πάσχα, αναπαριστώντας και νιώθοντας τον πόνο του τζίζους. Πόνος εκεί, πόνος και εδώ. Κάρφωμα εκεί, μαστίγωμα εδώ. Όλα τα άλλα που μου λέτε είναι κουραφέξαλα.

      Όσο για τον δεύτερο που είπε για τα σουβλίσματα, μάλλον δεν κατάλαβε τίποτα. Επίσης μάλλον δεν έχει πάει ποτέ στο εξωτερικό να το δοκιμάσει το σούβλισμα στην αυλή του σπιτιού του ή έξω στη φύση. Γιατί αν το είχε κάνει, θα ήξερε ότι είτε θα τον μάζευαν στη μπουζού γιατί θα νόμιζαν ότι ήταν σκύλος είτε θα του έκοβαν ένα πάρα πολύ ωραίο πρόστιμο γιατί το έκανε σε δημόσια θέα (έχουν συμβεί αυτά). Επομένως, εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι ότι τα έθιμα του κάθε λαού μπορούμε μεν να τα κρίνουμε, αλλά να σκεφτόμαστε ότι και τα δικά μας μπορεί να φαίνονται επίσης βάναυσα ή αλλόκοτα σε άλλους λαούς.

      Τέλος πριν απαντήσετε φανατισμένα, να σκέφτεστε!

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος15/11/13 21:39

      Από την μία μεριά δεν σε αφορά τι γίνεται στο εξωτερικό και από την άλλη μας περιγράφεις τι γίνεται στο εξωτερικό. Αν αποφασίσεις τελικά αν σε αφορά ή δεν σε αφορά τι γίνεται εξω, τότε μιλάμε.

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος19/11/13 04:35

      Ακριβώς βλακάκο 7.51. Κάθε χώρα έχει τους νόμους της και τα ήθη και έθιμα. Τα δικά μας έξω όπως λες μπορεί να σε βάλουν στην μπουζού ή να φας ένα γερό πρόστιμο. Σε αυτή την Ελλαδίτσα που οι όλοι οι γαμωδιανοούμενοι ξεσκίζετε κάθε μέρα γιατί να επιτρέπονται τα πάντα απο όλους;;; Αν έχεις καταλάβει ΑΝΤΙφασίστα είσαι ο χειρότερος φασίστας προς τον ίδιο σου τον πατριώτη και έχεις ανοίξει τα πόδια στον κάθε λαθρο. Δεν είναι αυτό αντιφασισμός, εθνικός νεοφασισμός λέγεται.

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος16/11/13 00:47

    9:39 μάθε να διαβάζεις, είπα δε με ενδιαφέρει τι γίνεται στη Σαουδική Αραβία, γιατί δεν είναι χώρα προς μίμιση. Υπάρχει φανατισμός. Τι δεν καταλαβαίνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος19/11/13 04:38

      Και εδω υπαρχει φανατισμος. Απο καποιους σαν κι εσενα που θελουν να εξοντωσουν την Ελλαδα. Εσυ τι δεν καταλαβαινεις; Και να σε ενδιαφερει τι γινεται στην Σαουδικη Αραβια, σε λιγο θα γινεται και στο σπιτι σου, αλλα θα ειναι αργα

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος16/11/13 16:34

    Οποιος το θεωρει αυτο γιορτη εχει αρχισει να εξοικιωνεται με αυτην την βαρβαροτητα. Κι οποιος εξοικιώνεται με τετοιες βαρβαρότητες εχει αρχισει να εξομοιώνεται με αυτους που τις διαπρατουν. Ουτε οι σατανιστές δεν κάνουν τετοιες τελετές. Αυτοί εδώ είναι ταρταριστές. Πούσαι καημένε Περικλή να δεις την Αθήνα σου........

    Μ. Α.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος19/11/13 22:28

    ΣΤΟΝ 7:51 ΠΕΣ ΚΑΘΑΡΑ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΑΚΙΣΤΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΧΑΜΠΙΜΠΙΔΕΣ ΡΕ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ,ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣ ΤΟ ΦΕΡΝΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ.ΦΤΑΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *