ροή ειδήσεων

Πρόστιμο και φυλάκιση στον ιδιοκτήτη του Jumbo

Σε 18 μήνες φυλάκιση καταδικάστηκαν τελικά από το ΙΑ Τριμελές Πλημμελειοδικείο ...ο δήμαρχος Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και ιδιοκτήτης της αλυσίδας καταστημάτων παιχνιδιών Jumbo, Απόστολος Βακάκης. Πρόκειται για μια υπόθεση αναδασωτέας έκτασης τεσσάρων στρεμμάτων, που ο επιχειρηματίας φέρεται να «μπάζωσε» για την κατασκευή πισίνας 700 τμ.

Η επίμαχη έκταση είχε καεί το 2007 και ο δήμαρχος Κηφισιάς είχε προχωρήσει στην αναδάσωση της περιοχής.
Η υπόθεση έφθασε στη Δικαιοσύνη έπειτα από μηνυτήρια αναφορά του Δασαρχείου Πεντέλης και καταγγελίες κατοίκων της περιοχής Κοκκιναρά. Σύμφωνα με αυτές ο επιχειρηματίας φέρεται να έριξε παράνομα τεράστιες ποσότητες χώματος, προερχόμενου από εκσκαφές, για την κατασκευή πισίνας στη βίλα του, που γειτνιάζει, στην εν λόγω έκταση. Μάλιστα για την υπόθεση αυτή ήταν κατηγορούμενος και εργολάβος ο οποίος είχε αναλάβει να διεκπεραιώσει το εν λόγο έργο και πλέον δεν βρίσκεται εν ζωή.
Να σημειωθεί ότι ο εισαγγελέας πρότεινε την απαλλαγή του δημάρχου με το σκεπτικό ότι δεν προέκυψε γνώση του για τις ενέργειες που έγιναν από τα συνεργεία του επιχειρηματία στο επίδικο σημείο.



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *