ροή ειδήσεων

REWE Αυστρία: Καλά μαντάτα για την Ελλάδα

- REWE Aυστρίας 2014 « Θεαματική η επάνοδος της Ελλάδας στην αγορά »
- +36% η Ελλάδα το 2013, στόχος για το 2014, οι κρατήσεις του ...2011!!!  ...

Σημείο αναφοράς ήταν η Ελλάδα στην παρουσίαση του καλοκαιρινού προγράμματος της REWE Aυστρίας, με τα brands IΤS Billa Reisen και Jahn Reisen.
Προβαίνοντας σε σύντομο απολογισμό της τουριστικής περιόδου 2013, o διευθυντής της Rewe Αυστρίας Martin Fast, επισήμανε ότι η περίοδος 2012/2013 υπήρξε η καλύτερη για την εταιρεία απο της ίδρυσης της, καθώς επέτυχε αύξηση της τάξης του + 20%. Αναφερόμενος στην πορεία της Ελλάδας, τόνισε τη σημαντική αύξηση του 36%, σημειώνοντας όμως ότι στόχος για το 2014 παραμένουν οι κρατήσεις του 2011. Τόνισε ωστόσο ότι «η Ελλάδα το 2013 επανήλθε δυναμικά στην αγορά της Αυστρίας».
Τουρκία, Ισπανία, Τυνησία και Βουλγαρία παρουσίασαν επίσης άνοδο κρατήσεων με μοναδική εξαίρεση την Αίγυπτο που έκλεισε με – 50%.
Όσον αφορά τους οδικώς προσβάσιμους προορισμούς, τη μεγαλύτερη αύξηση πέτυχε η Κροατία με +18% ακολουθούμενη απο την Ιταλία με +17% ενώ αντίθετα η Ουγγαρία παρουσίασε μείωση -11%.
2014 : ΄Ενας απο τους κύριους στόχους της εταιρείας για το 2014, είναι η μεγαλύτερη αύξηση των κρατήσεων προς Ελλάδα, καθώς η χώρα μας αποτελεί έναν απο τους πλέον δημοφιλείς προορισμούς για τους Αυστριακούς.
Οι τιμές το 2014, παραμένουν σταθερές για την Ελλάδα, μειώνονται κατά 2% για Τουρκία και Τυνησία, 5% για την Αίγυπτο και αυξάνονται για Ισπανία - Πορτογαλία κατά +2%.
Συνολικά κυκλοφορούν 14 κατάλογοι : 8 του Jahn Reisen, 5 του IΤS Billa Reisen και 1 κατάλογος των Club „Calimera“.
Οι κατάλογοι απευθύνονται περισσότερο προς οικογένειες αλλά συγκαταλέγονται και ιδιαίτερες προτάσεις και ξενοδοχεία για singles και άτομα της τρίτης ηλικίας.
Ο ελληνικός κατάλογος του IΤS Billa Reisen για το 2014, έχει εμπλουτιστεί με περισσότερα ξενοδοχεία και έχουν αυξηθεί οι πτήσεις και το δυναμικό θέσεων, καθώς η Ελλάδα αποτελεί τον σημαντικότερο προορισμό του Τοur Operator.
Μικρές οι αλλαγές στα προγράμματα Τουρκίας και Βουλγαρίας ενώ τονίστηκε ότι εάν συνεχιστεί η επιτυχημένη πορεία του ελληνικού προγράμματος, θα υπάρξει αύξηση των προορισμών στην Ελλάδα την επόμενη χρονιά.
money-tourism.blogspot.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *