ροή ειδήσεων

Το ΠΝ πάει παντού - Έσωσε ναυαγούς με 10 μποφόρ και τεράστια κύματα!!

ΝΥΚΤΕΡΙΝΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΦΡΕΓΑΤΑ ΥΔΡΑ...

Επιχείρηση διάσωσης μέσα στη νύχτα από το ΠΝ δύο ατόμων που βρέθηκαν σε θύελλα ανοιχτά της Μονεμβασιάς... καθώς είχαν αποπλέυσει με τυην θαλαμηγό τους για το Πόρτο Χέλι!

Παρά τις περικοπές, οι άνδρες και οι γυναίκες των ΕΔ, βρίσκονται πάντα δίπλα στους Έλληνες πολίτες, πιστοί στο καθήκον, και σώζωντας ανθρώπινες ζωές που ο διαλυμένος κρατικός μηχανισμός αδυνατεί να βοηθήσει. Τα στελέχη των 800 ευρώ που τους έχουν στερήσει το δικαίωμα να ζουν αξιοπρεπώς αυτοί και οι οικογένειές τους, είναι αμέσως διαθέσιμα να ρισκάρουν τις ζωές τους σε πραγματικά, αντίξοες συνθήκες, μη αναλογιζόμενα το κόστος το οποίο μπορεί να είναι η ίδια τους η ζωή.

Σε χρόνο ρεκόρ το πλήρωμα της φρεγάτας ΥΔΡΑ ανακλήθηκε μέσα στη νύχτα και απεπλευσε από το Ναύσταθμο με προορισμό τη θαλάσσια περιοχή της Μονεμβασιάς, όπους θαλαμηγός η οποία είχε αποπλεύσει για Πόρτο Χέλι ήταν σε κίνδυνο. Στην παράτολμη επιχείρηση συμμετείχαν και δύο ελικόπτερα του ΠΝ.
Όπως ήταν φυσικό οι δυο επιβαίνοντες στη θαλαμηγό εξέπεμψαν sos αφού απέπλευσαν σε μια θάλασσα με ανέμους 10 μποφόρ!
Δόθηκε εντολή στη Φρεγάτα ΥΔΡΑ για άμεσο απόπλου . Η αντίδραση ήταν ακαριαία και η επιχείρηση ολοκληρώθηκε σε εξαιρετικά δύσκολες και επικίνδυνες συνθήκες τα ξημερώματα.

Για άλλη μια φορά αποδέιχτηκε η ετοιμότητα του ΠΝ, αλλά και η προσφορά του στους πολίτες σε καιρούς ειρήνης.Υπενθυμίζουμε παρόμοιο γεγονός το οποίο συνέβει στα μέσα Νοεμβρίου με την κανονιοφόρο «Πολεμιστής» 'οταν στήθηκε γέφυρα σωτηρίας μεταξύ Λέρου και Σάμου για έναν 65χρονο άνδρα που υπέστη ανακοπή καρδιάς.
Τα ξημερώματα εκείνης της ημέρας και υπό άσχημες καιρικές συνθήκες η κανονιοφόρος που βρισκόταν στη Λέρο εκτελώντας περιπολία στο Αιγαίο ενημερώθηκε να προσεγγίσει το νησί για επείγουσα διακομιδή ασθενούς στο νοσοκομείο της Σάμου

Η αντίδραση του πληρώματος ήταν άμεση. Παρέλαβε τον ασθενή που είχε υποστεί ανακοπή καρδιάς και τον μετέφερε εν ζωή στο Πυθαγόρειο της Σάμου.
Ευτυχώς που υπάρχουν και οι Ένοπλες Δυνάμεις, αλλιώς οι κάτοικοι των ακριτικών νησιών θα πέθαιναν από την ανυπαρξία της κυβέρνησης. Ούτε αγροτικός γιατρός δεν υπάρχει σε πολλά μικρά νησιά όταν ο υπουργός Υγείας Α. Γεωργιάδης δηλώνει με θράσος ότι αυτός θα απολύσει του γιατρούς που περισσεύουν.

Έτσι έρχονται οι ΕΔ με τα κακοπληρωμένα στελέχη τους για να βγάλουν τα "κάστανα από την φουφού", για παραλείψεις του κράτους, για τις οποίες δεν είναι υπέυθυνα, τηρώντας απλά το διάσημο ρητό "τοις κείνων ρήμασι πειθόμενοι" δηλαδή όλους εμάς.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος4/12/13 12:55

    Η αντιπαραγωγική φρεγάτα ΥΔΡΑ με 10 μποφόρ πάει παντού και σώζει ανθρώπινες ζωές.

    Στις 02:30 τα ξημερώματα ειδοποιήθηκε το πλήρωμα της φρεγάτας και το απαραίτητο προσωπικό του Ναυστάθμου για τον απόπλου του πλοίου. Συνολικά 220 άτομα. Οι οποίοι κοιμόντουσαν στα σπίτια τους, φυσικά, ενώ έξω οι καιρικές συνθήκες θύμιζαν τυφώνα.

    Και αυτοί οι 220 άνδρες και γυναίκες, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα ήταν στην θέση τους από οποιοδήποτε σημείο της Αττικής και αν είχαν ξεκινήσει.

    Και η φρεγάτα απέπλευσε μέσα στη "μαύρη νύχτα" στις 05.45 όπως λέει η ανακοίνωση. Δηλαδή συγκεντρώθηκαν 220 αντιπαραγωγικά άτομα, προετοίμασαν το πλοίο για να αποπλεύσει και απέπλευσε μέσα σε 3 ώρες και 15' από την ώρα που τους σήκωσαν από τα κρεβάτια τους!

    Αφιερωμένο σε όλους εσάς που ζηλόφθονα αναρωτιέστε γιατί αποστρατευόμαστε στα 45,46,47 κλπ. Ελπίζω κάποια στιγμή να βουλώσετε τα στόματα σας κοπρίτες βο(υ)λευτές και όλοι οι άλλοι σκατόφλωροι πολιτικάντηδες, δημοσιογράφοι και λοιποί ψευτοκουλτουριάρηδες και κοιτάξτε πως θα πάρουμε πίσω την χώρα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος4/12/13 15:53

      Χίλια δίκια έχεις φίλε μου.
      Απλώς να ξέρεις ότι η δουλειά αυτή ΔΕΝ χρειάζεται διαφήμιση.
      Οτι κάνουμε (φανερά ή μη) γίνεται για το καλό της πατρίδας και των Ελλήνων (και όχι μόνο).

      Διαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *