ροή ειδήσεων

Δύο φωτογραφίες από την Ελλάδα ανάμεσα στις καλύτερες του 2013

Τα κορυφαία «κλικ» από τη χώρα μας σύμφωνα με το Reuters

Τις 93 πιο χαρακτηριστικές φωτογραφίες από όσα συνέβησαν στον κόσμο το 2013 δημοσίευσε ...
το πρακτορείο Reuters, ανάμεσά τους και δύο ελληνικές.

Διαδηλώσεις, αναταραχές, η πυκνή πολιτική επικαιρότητα, ακραία φυσικά φαινόμενα, τρομοκρατικά χτυπήματα αλλά και όμορφες στιγμές μονοπωλούν τη φετινή, καθιερωμένη λίστα του Reuters για τη χρονιά που τελειώνει σε λιγότερο από ένα μήνα.

Το Reuters επέλεξε την κατάταξη των φωτογραφιών όχι σύμφωνα με τη σπουδαιότητα της είδησης αλλά κρίνοντας το καλύτερο κλικ όπως το αποτύπωσε ο φακός των φωτορεπόρτερ.

Στις 22 Φεβρουαρίου η σφοδρή κακοκαιρία που χτύπησε την Αττική στοίχισε τη ζωή σε μία 24χρονη κοπέλα όταν εγκλωβίστηκε μέσα στο αυτοκίνητό της στο Χαλάνδρι και υπέστη ανακοπή λόγω του σοκ. Ο φωτογράφος Γιάννης Κολεσίδης αποτύπωσε τη δραματική διάσωση μιας άλλης γυναίκας από έναν περαστικό.



Μία θέση στις καλύτερες για το 2013 κέρδισε και η ατμοσφαιρική φωτογραφία με τα σοβαρά πρόσωπα των διαδηλωτών, την σιωπή, τους πυρσούς και τις ελληνικές σημαίες. Ο φωτογράφος Γιώργος Καραχάλης βρέθηκε στις 2 Φεβρουαρίου 2013 στο συλλαλητήριο που έγινε στην μνήμη τριών Ελλήνων αξιωματικών που σκοτώθηκαν στην διάρκεια της Ελληνοτουρκικής κρίσης για τα Ίμια, που όπως λέει ο ίδιος, «έγινε μια μεγάλη και μαζική συνάθροιση των υποστηρικτών του ακροδεξιού κόμματος της Χρυσής Αυγής».


newsbeast.gr

Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *