ροή ειδήσεων

Τζένη Χειλουδάκη για εισαγγελέα: Χωρίσαμε οριστικά, τον απομυθοποίησα, είναι ιδιόρρυθμος

Για τον πολιτικό γάμου που έκανε πριν από δύο χρόνια, την επανασύνδεσή της αλλά και τον οριστικό χωρισμό της από τον εισαγγελέα μίλησε η Τζένη Χειλουδάκη...

Μιλώντας στο περιοδικό YES η Τζένη Χειλουδάκη ανέφερε πως ο πολιτικός γάμος που έκανε πριν δύο χρόνια δηλώνοντας ερωτευμένη έγινε για προσωπικούς λόγους και ότι τώρα έχει πλέον χωρίσει.

Παράλληλα, αναφέρθηκε στην επανασύνδεσή της με τον εισαγγελέα Γιώργο Σακελλαρόπουλο. «Mε τον εισαγγελέα ξαναβρέθηκα πέρυσι τα Χριστούγεννα, είναι γνωστό τοις πάσι. Όλοι έβλεπαν τα posts στο Facebook, αλλά και εμάς στα μέρη που κυκλοφορούσαμε».

Οπως εξήγησε η επανασύνδεση κράτησε μόνο έξι μήνες αφού μετά επήλθε ο οριστικός χωρισμός καθότι ο ένας απομυθοποίησε τον άλλον. «Μείναμε μαζί έξι μήνες. Τον απομυθοποίησα εντελώς, αλλά κι αυτός το ίδιο. Ανήκει σε άλλη γενιά, απέχουμε πολύ, δεν μας ενώνει τίποτα. Θεωρώ ότι με βοήθησε αρκετά, αλλά κι εγώ αυτόν. Εκείνος ξέρει... Του εύχομαι να βρει αγάπη και ευτυχία στη ζωή του, πράγμα δύσκολο βέβαια με το χαρακτήρα, τα πιστεύω και τις ιδιορρυθμίες του...», είπε χαρακτηριστικά η Τζένη Χειλουδάκη.



Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *