ροή ειδήσεων

ΤΣΙΠΑΚΙ ''ΧΑΡΑΓΜΑ'' - ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΖΟΝΤΑΙ - ΒΙΝΤΕΟ

Η ΑΙΣΧΡΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ!!!ΕΝΑ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΜΕ ΦΡΙΚΗ!!!

Πρώτα ήταν για τα χαμένα κατοικίδια, αργότερα για αυτούς με απώλεια μνήμης, μετά για τους VIPs που πιθανών να κινδύνευαν με απαγωγή, ύστερα...


για τους φυλακισμένους, κατόπιν για λόγους τρομοκρατίας, κλπ. Όλες αυτές οι περιπτώσεις και πολλές άλλες δεν είναι πάρα δήθεν άλλοθι προκειμένου να τον προωθήσουν.

Τώρα, έχει αρχίσει να γίνεται μόδα σε συγκεκριμένα μπαράκια στο Μπάχα της Ολλανδίας. Ήδη από το 2003, νεαροί εμφυτεύουν στο μπράτσο τους chipάκια, προκειμένου να γίνουν μέλη, να έχουν άμεση εξυπηρέτηση στην παραγγελία τους, χωρίς να μεταφέρουν χρήματα επάνω τους και, γενικότερα, να υπάρχει μία άνεση στις όποιες συναλλαγές τους, τουλάχιστον, για το συγκεκριμένο μαγαζί. «Σφραγίζονται» εθελοντικά μόνο και μόνο για να είναι ανάμεσα στα «εκλεκτά» μέλη ενός κέντρου διασκεδάσεως.

Η μόνη διαφορά είναι ότι στο μέλλον το τσιπάρισμα των ανθρώπων δεν θα είναι κατόπιν δικής τους πρωτοβουλίας, αλλά υποχρεωτικό.




Το vchip (VeriChip), έχει μέγεθος λίγο μεγαλύτερο από ένα κόκκο ρυζιού, τοποθετείται μερικά χιλιοστά κάτω από το δέρμα και –ξεφεύγοντας από το μπαρ της Μπάχα– έχουν σύστημα το οποίο μπορεί να παρακολουθείται από δορυφόρο 24 ώρες το 24ωρο. Μέσα του μπορούν να αποθηκευτούν 5 gigabyte (περίπου 2 χιλιάδες σελίδες δεδομένων). Τα πάντα που αφορούν τον καθένα μας, χωρίς εμείς να έχουμε πρόσβαση σε αυτά. Η Applied Digital Solutions, το έχει προμηθεύσει σε χιλιάδες ανθρώπους.

Ωστόσο, ο κατασκευαστής του, Carl Sanders, δήλωσε πως το καλύτερο σημείο για να εμφυτευθεί στο σώμα είναι το μέτωπο και το δεξί χέρι. Επιπλέον, δήλωσε πως, σε περίπτωση που σπάσει η εξωτερική γυάλινη επιφάνεια του υποδορίου μικροτσίπ, η μπαταρία του λιθίου που διαθέτει εσωτερικά, εάν έρθει σε επαφή με τον ανθρώπινο οργανισμό μπορεί να προκαλέσει σοβαρά έλκη και εξανθήματα (μα κι αν δεν σπάσει μπορεί να προκαλέσει καρκίνο ή και λευχαιμία από την ακτινοβολία -αυτό δεν το είπε). Σκεφτήκατε τι θα γινόταν σε περίπτωση που δοθεί «εντολή άνωθεν» από δορυφόρο να σπάσουν;…






Σ’ αυτό το σημείο, ερχόμαστε να θυμηθούμε την Αποκάλυψη του Ιωάννη, όπου ο Θεός δίνει εντολή στους αγγέλους του να χύσουν τις επτά φιάλες του θυμού του Θεού (ή Αρνίο, ή Ιησούς) «Και πήγε ο πρώτος άγγελος και έχυσε την φιάλη του στην γη, και έγινε έλκος κακό και πονηρό πάνω στους ανθρώπους που έχουν το χάραγμα του Θηρίου και σ’ αυτούς που προσκυνούν την εικόνα του» (Αποκάλυψη ΙΣτ 2).

Αν υποθέσουμε ότι υπάρχει άμεση σχέση αναμεταξύ του «χαράγματος» της Αποκάλυψης και στα τσιπάκια αυτά, τότε, με ποια λογική ο καλός Θεός της αγάπης, δίνει εντολή για τέτοιου είδους πληγές (για να μην πω εξόντωσης) σε αυτούς που με το ζόρι αναγκάστηκαν με ποινή θανάτου (Αποκάλυψη ΙΓ 13-15), να υποστούν το χάραγμα και κατ’ επέκταση τα τσιπάκια; Δηλαδή, ή από το Θηρίο θα πεθάνουν ή από τον Ιησού. Το σίγουρο είναι ότι θα πεθάνουν και μάλιστα (στην περίπτωση του Ιησού) με χαιρέκακο βασανισμό!



Τέλος, πόσοι από εμάς γνωρίζουν ότι το «χάραγμα» δεν θα το φέρουν μόνο όσοι προσκυνούν το Θηρίο, αλλά και 144.000 που προσκυνούν το Αρνίο, δηλαδή τον Ιησού (Αποκάλυψη ΙΔ 1); Αυτοί θα έχουν διαφορετικό χάραγμα, όπως στα barcodes που τα τρία πρώτα ψηφία καθορίζουν την εθνικότητα του προϊόντος (π.χ. για τα ελληνικά προϊόντα είναι το 5 20).

Και, να είστε βέβαιοι ότι δεν μπορείτε να συμπεριληφθείτε ανάμεσα στους 144.000, όσο κι αν αγαπάτε όσο και αν λατρεύεται τον Ιησού. Εκτός αν είστε καθαρόαιμοι Εβραίοι. Ο αριθμός 144.000 προκύπτει από 12.000 «σφραγισμένους» Ιουδαίους επί τις 12 φυλές του Ισραήλ (Αποκάλυψη Ζ 4-8).

Μήπως, τελικά, δεν κινδυνεύουμε μόνο από το Σατανά αλλά, κυρίως, από τον Θεό; Μήπως και οι δύο μαζί αποτελούν τις συμπληγάδες πέτρες; Εξάλλου, είναι γνωστή αυτή η συνεργασία μέσα στην Παλαιά Διαθήκη, κυρίως, μέσα από την ιστορία του Ιωβ.

Ιδού, η Παγκόσμια Δικτατορία που ετοιμάζει η Νέα Παγκόσμια Τάξη για όλους μας, εν αγνοία μας:




Παράπονα Ρόδου

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *