ροή ειδήσεων

Χωρίς επιβάρυνση για τους καταναλωτές η επανασύνδεση του ηλεκτρικού ρεύματος

Οι καταναλωτές στους οποίους θα γίνει η επαναφορά της ηλεκτροδότησης δεν θα επιβαρυνθούν με το τέλος επανασύνδεσης, όπως διευκρίνισε... ο Διαχειριστής Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ Α.Ε.).

Eντωμεταξύ, στο στάδιο της εφαρμογής περνούν οι αποφάσεις που ελήφθησαν το περασμένο Σάββατο για την διασφάλιση της ηλεκτροδότησης ευπαθών ομάδων πληθυσμού.

Η ΔΕΗ έστειλε την Τρίτη σχετική ενημερωτική επιστολή στους Προέδρους της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας και της ΚΕΔΕ, κκ Ι. Σγουρό και Κ. Ασκούνη, προκειμένου να συσταθούν και να λειτουργήσουν το συντομότερο δυνατό οι κατά τόπους επιτροπές, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της ΔΕΗ, του Διαχειριστή του Δικτύου (ΔΕΔΔΗΕ) και των Κοινωνικών Δομών των Περιφερειών και των Δήμων. Οι επιτροπές αυτές θα εξετάζουν τα αιτήματα για αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης σε όσες περιπτώσεις κρίνεται αναγκαίο.

Η ΔΕΗ απέστειλε στους εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης κατάσταση στην οποία περιλαμβάνονται οι κατά τόπους εκπρόσωποι της και τα στοιχεία επικοινωνίας τους, καθώς επίσης και οι κατά τόπους εκπρόσωποι του ΔΕΔΔΗΕ. Ζητά επίσης τα στοιχεία των εκπροσώπων Δήμων και Περιφερειών που θα συμμετάσχουν στις επιτροπές όπως επίσης τις καταστάσεις των πολιτών που είχαν ενταχθεί την 1η Νοεμβρίου 2013 στις Κοινωνικές και Προνοιακές Δομές των Περιφερειών και των Δήμων και στους οποίους είχε γίνει διακοπή στην παροχή ηλεκτρικού ρεύματος της οικίας τους, προκειμένου να δρομολογηθεί άμεσα η επανασύνδεση τους.

Στην ίδια επιστολή η ΔΕΗ προτείνει οι Επιτροπές να συνεδριάζουν στα κατά τόπους Καταστήματα της άμεσα με την παραλαβή των σχετικών καταλόγων.

Νωρίτερα, υπενθυμίζεται, η Ιερά Σύνοδος με εγκύκλιο προς τις Μητροπόλεις ζήτησε να καταρτισθούν και να σταλούν οι καταστάσεις με τους πολίτες που σιτίζονται ή λαμβάνουν οποιασδήποτε μορφής βοήθεια από την εκκλησία. Επίσης η ΚΕΔΕ ζήτησε από τα μέλη της τις αντίστοιχες καταστάσεις με τους πολίτες που έχουν ενταχθεί στις κοινωνικές και προνοιακές δομές των Δήμων των Περιφερειών καθώς και την άμεση σύσταση των επιτροπών για την αποκατάσταση της ηλεκτροδότησης.



Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος11/12/13 09:03

    Θα κάνουν κοινωνική πολιτική στην πλάτη μίας εταιρείας,οι άχρηστοι άν ήταν ιδιωτική επιχείρηση θα μιλούσε κανείς;Όλοι θα πλήρωναν όπως τα κινητά τους. Τώρα θα εμφανιστούν πολλά λαμόγια και θα το παίζουν άποροι,στην υγεία των κορόιδων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *