ροή ειδήσεων

Χριστουγεννιάτικο δώρο σε κτηνοτρόφους

Συνολικά 202 κτηνοτρόφοι από τα Χανιά εντάσσονται στο Μέτρο Βιολογικής Κτηνοτροφίας, ενώ σήμερα υπεγράφη η απόφαση ένταξης των δικαιούχων...
από τον υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Αθανάσιο Τσαυτάρη, η οποία αφορά σε πενταετή ένταξη στο πλαίσιο της δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4 «Γεωργοπεριβαλλοντικές ενισχύσεις» του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2007-2013 «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Η υπογραφή των αποφάσεων ένταξης έγινε αμέσως μετά την αποστολή στην Κεντρική Υπηρεσία του ΥπΑΑΤ των αποτελεσμάτων αξιολόγησης από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, για την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 202 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 94,84%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 11 άτομα (ποσοστό απόρριψης 5,16%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Ημαθίας, ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 1 άτομο (ποσοστό επιτυχίας 100%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Κυκλάδων ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 4 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 40%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 6 άτομα (ποσοστό απόρριψης 60%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας (Τριφυλίας) ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 13 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 5 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 83,33%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 1 άτομο (ποσοστό απόρριψης 16,67%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Λευκάδας ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 8 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Γρεβενών ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 99 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 90,83%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 10 άτομα (ποσοστό απόρριψης 9,17%).

Για την Περιφερειακή Ενότητα Δωδεκανήσου ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 2 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 100%).

Τέλος, για την Περιφερειακή Ενότητα Κοζάνης ο αριθμός των επιτυχόντων ανέρχεται σε 46 άτομα (ποσοστό επιτυχίας 80,70%) και ο αριθμός των απορριπτομένων σε 11 άτομα (ποσοστό απόρριψης 19,30%).
zougla.gr


Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *