ροή ειδήσεων

ΡΟΔΟΣ: Η ΠΤΩΣΗ ΤΟΥ ΝΕΟΠΛΟΥΤΙΣΜΟΥ

Αναγνώστης:
Θυμάμαι πριν περίπου 6 με 7 χρόνια πριν τον τρόπο ζωής που κάναμε στην Ρόδο. Θυμάμαι τα πούρα στα χλιδάτα κλαμπ, τις σαμπάνιες στην παλιά πόλη, θυμάμαι ακόμα και τα μουράτα ποτά μέσα σε κρυστάλλινα ποτήρια....
τα οποία έπρεπε να συνοδεύονται με ελιές μέσα στο ποτήρι για να είναι IN το ποτό. Όλα αυτά βέβαια με δανεικά και αγύριστα, έτσι νομίζαμε τουλάχιστον.

Θυμάμαι να λένε οι γονείς στα παιδιά τους, κόρη μου να παντρευτείς πλούσιο να μην πάρεις κανέναν ξεβράκωτο, γιε μου να πάρεις αυτή που έχει τα πολλά σπίτια και τα χωράφια με τις ελιές, δεν μας ενδιαφέρει αν θα τους αγαπήσετε,η αγάπη είναι ψευδαίσθηση,σημασία έχει το χρήμα.

Θυμάμαι τις λυκοφιλίες που υπήρχαν στην Ρόδο, άνθρωποι που έκαναν παρέα μεταξύ τους μόνο για το συμφέρον, μόνο για το "φαίνεσθαι", σπάνια να δεις πραγματικές φιλίες σε αυτό το νησί.
Ακόμα και στον έρωτα στην Ρόδο υπήρχε υποκρισία, ζευγάρια ήταν μαζί μόνο και μόνο επειδή ο ένας από τους δύο ήταν πλούσιος η ακόμα και οι δύο.

Θυμάμαι τον Ροδίτη ποτέ να μην ενδιαφέρεται για αυτό το διαμάντι που λέγεται Ρόδος, να ψηφίζει ΠΑΣΟΚ μόνο και μόνο για τα ρουσφέτια που του έκαναν,θυμάμαι τον φανατισμό του Ροδίτη για το ΠΑΣΟΚ που το έβαζε πάνω από την θρησκεία.

Θυμάμαι τα λεφτά της Ευρώπης να μην πηγαίνουν σε δρόμους γεφύρια αλλά σε ρουσφέτια, μίζες και παράνομες επιδοτήσεις. Πόσες φορές έβλεπα δήθεν αγρότες της Ρόδου που έπαιρναν επιδοτήσεις για σιτάρι,ελιές αλλά ποτέ δεν τα συλλέγανε.

Πολλοί λένε μα τι κατάρα έπεσε στο νησί; Πως είναι δυνατόν να αυτοκτονάνε νέοι άνθρωποι; Πως είναι δυνατόν να πνίγονται και να γινόμαστε ρεζίλι; Πως είναι δυνατόν να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι στον δρόμο;

Λοιπόν κυρίες και κύριοι ούτε κατάρα έπεσε στο νησί ούτε λιτανείες χρειαζόμαστε γιατί πολύ απλά Η ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ. Εμείς με την πλήρη αδιαφορία μας,ζούσαμε σε ένα ψεύτικο κόσμο,πιστεύαμε πως είμαστε κοσμοπολίτες (τρομάρα μας) κυκλοφορούσαμε με τα πανάκριβα αυτοκίνητα αλλά αδιαφορούσαμε για τους κατσικόδρομους. Έμπαιναν οι MERCEDES που οδηγούσαμε στις λακκούβες και κάναμε πως δεν βλέπαμε για να μην τα βάλουμε με τον βουλευτή που μας βόλεψε. Χτίζαμε πανάκριβα σπίτια αλλά δεν βλέπαμε παραδίπλα ότι υπάρχει χείμαρος. Ήμασταν κοσμοπολίτες αλλά το αεροδρόμιο μας και το λιμάνι μας είναι λες και βρίσκεσαι σε τριτοκοσμική χώρα. Την ώρα που ανοίγαμε σαμπάνιες στο DOME καιγόντουσαν 600.000 στρέμματα δάσους και πάλι δεν δώσαμε σημασία, δεν αναζητήσαμε ευθύνες και ψηφίσαμε πάλι ΠΑΣΟΚ, Κουσουρνά, Μαχαιρίδη.

Το χρήμα μας έκανε να πιστέψουμε πως είμαστε Θεοί, γίναμε εγωιστές και δεν δεχόμασταν μύγα στο σπαθί μας. Όποιος τολμούσε να ασκήσει κριτική σε αυτό τον τρόπο ζωής τον έτρωγε το μαύρο φίδι .Όλοι οι πανωμερήτες λέμε είναι αλήτες!!! εμείς είμαστε άγιοι με φωτοστέφανο, για όλα φταίει η κακιά Αθήνα εμείς είμαστε άγιοι λέμε πάντα.

Τώρα όλα αυτά τελείωσαν, το χρήμα στέρεψε ,η λάμψη έφυγε, η κοπέλα που παντρεύτηκε τον πλούσιο επιχειρηματία τώρα πλέον κοιμάται στο ίδιο κρεβάτι με έναν πτωχευμένο, τώρα αυτή η κοπέλα δεν μπορεί να μείνει άλλο μαζί του και να τον βοηθήσει επειδή δεν τον αγάπησε πραγματικά, τώρα είναι δυστυχισμένη.

Το ίδιο συμβαίνει και με αυτόν που παντρεύτηκε την πλούσια γυναίκα,του έμειναν τα σπίτια και τα χωράφια, τώρα πρέπει να πληρώνει χαράτσια και φόρους ,είναι δυστυχισμένος επειδή δεν αγάπησε ποτέ του.

Ο βολεμένος ΠΑΣΟΚΟΣ βλέπει να σκοτώνεται το παιδί του επειδή οι δρόμοι δεν συντηρηθηκαν ποτέ, επειδή τα λεφτά που έπρεπε να πάνε στους δρόμους πήγαν στις τσέπες του.

Καθώς το χρήμα φεύγει αρχίζουμε όλοι και νιώθουμε τύψεις, ενοχές, το ναρκωτικό του νεοπλουτισμού σταματά να επιδρά και πλέον λέμε τι κάναμε Θεέ μου.;;

Ο υπερόπτης Ροδίτης τρώει την σφαλιάρα του αιώνα,μία πλημμύρα ήταν ικανή να μας δείξει όλες τις αδυναμίες του νησιού 4 νεκροί σύνολο, ο υπερόπτης σταματάει να είναι υπερόπτης και αρχίζει και συλλογίζεται για το πως συμπεριφέρθηκε όλα αυτά τα χρόνια στο σπίτι του την Ρόδο.
Για να ξημερώσει πρέπει να περάσει η μαύρη νύχτα, δυστυχώς για εμάς τώρα ακόμα νυχτώνει, έχουμε πολλή δρόμο μπροστά μας.
Ο Ταξιάρχης δεν δάκρυσε μόνο για να μας προειδοποιήσει για τις φυσικές καταστροφές αλλά και για να μας "πει" αλλάξτε τρόπο ζωής γιατί τα χειρότερα είναι μπροστά μας
ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.


Parapona-Rodou

Σχόλια

  1. Ανώνυμος5/12/13 10:57

    Μεγάλες αλήθειες. Και όσοι γυρίζουν την πλάτη σε αυτές τις αλήθειες, είναι πλέον αξιολύπητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΣΩΣΤΟΣ ΦΙΛΕ. ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΞΗ ΚΛΕΙΔΙ....

      Διαγραφή
  2. Ανώνυμος5/12/13 11:16

    Σωραιοςςςςςςςςςςςςς μαγκα μου , φανατικός θαυμαστής σου Τ.Β

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος5/12/13 11:42

    ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ανώνυμος5/12/13 11:52

    Πολύ ωραίο κείμενο!!Μόνο εάν συνειδητοποιήσουμε τα λάθη μας, μόνο ίσως τότε να υπάρχει ελπίδα για ένα καλύτερο αύριο!!Μπράβο Μ.Π!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανώνυμος5/12/13 12:20

    WRAIO TO KOIMENO ALLA OLOI ESEIS OI TSAMBIKOI EISTAI AXRHSTOI KAI DEN SAS AJIZEI TPT KALHTERO APO AFTO POU EXOUTAI. STAMATHSTE LHPON THN KLACA KAI KHTAJTE NA GHNETAI AN8RWPOI KAPOIA STHGMH DIAFORETHKA UA EISTAI PANTA STON PATO THS ELLADAS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/13 12:35

      Μιλανε ολοι μιλαν κι οι κωλοι.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος5/12/13 12:41

      alvane kleftara tha itheles na ise me ena mati koutsos alla roditis kai ellinas ante xasou kathisterimene

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος5/12/13 13:35

      Αν καταφερεις και γραψεις μια λεξη χωρις ορθογραφικα κερδιζεις αδεια παραμονης ΚΟΛΟΖΩΟ πρωτα προσπαθησε να μορφοθεις και μετα αποκτας και αποψη

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος6/12/13 14:45

      @ 12:35 Κωλος ειναι τα μουτρα σου.
      @ 12:41 Ellina, ma8e na grafeis Ellinika. H e8niki yperifaneia fainetai kyriws ston tropo pou grafoume.
      @ Μορφωμένο 1:35 . Κατ' αρχάς οι λέξεις πρέπει να τονίζονται. Δεύτερον το ΚΟΛΟΖΩΟ γράφεται ΚΩΛΟΖΩΟ μιας και είναι σύνθετη λέξη αποτελούμενη από το ΚΩΛΟΣ (εσύ δηλαδή) και το ΖΩΟ (εσύ δηλαδή).
      Επίσης ως μορφωμένος οφείλεις να γνωρίζεις οτι το "μορφοθεις" γράφεται "μορφωθείς"

      Διαγραφή
    5. Ανώνυμος6/12/13 17:46

      Τι μας λες φίλε μου 12:20; στον πάτο της ελλάδας;
      Από το να είμαστε τον απόπατο όπως εσύ καλύτερα!

      Διαγραφή
  6. Ανώνυμος5/12/13 13:20

    Τι στοίχημα ότι ξανά θα ψηφίσετε ΠΑΣΟΚ-ΝΔ στις επόμενες εκλογές?????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/13 19:46

      KAI BEBEA 8A CYFISOUN PASOK KAI ND ALLA OUTE O SHRIZAS DEN EINAI LHSH OPOTE MHN XAIRESE KI ESH.

      Διαγραφή
  7. Ανώνυμος5/12/13 13:23

    Δεν μας είπανε όμως αυτοί που διοργανώσανε το γλέντι με τα πράσινα μπλουζάκια για το μηχάνημα του Νοσοκομείου τι θα κάνουν τώρα??? Αλλά μόνο μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό και το χέρι τους. Να κατέβουν στους δρόμους και να απαιτήσουν ευθύνες για τις καταστροφές δεν τολμάνε............. εδώ δεν άνοιξε μύτη όταν κάηκε το νησί τόσες φορές και θα ξεβολευτούνε από τις καρέκλες τους?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμος5/12/13 13:47

    Πολύ ωραίο κείμενο και σωστότατο....αλλα φίλε χάνεις τα λόγια σου...Όπως έλεγαν και οι παλιοί ......."πρώτα βγαίνει η ψυχή και ύστερα το χούι"....Αποτέλεσμα; Έτσι εισασταν έτσι είστε και έτσι θα είστε....φιλία όπως είπες δεν θα κανεις ποτέ σου Ροδιτη..πάντα θ εισαι κακός στην ψυχή θα ζηλεύεις τον διπλανό σου και θα τον προσεγγιζεις απλά επειδή είναι bar man ή ιδιοκτήτης μαγαζιού απλά και μόνο για να πεις "τον ξέρω αυτόν..είναι φίλος" φίλος βέβαια δεν υπάρχει στο λεξιλόγιό σας..δυστυχώς.η γκόμενα κοιτάζει τι κλειδί αμαξιού κρατάς για να ξέρει με το έχεις σκοπό να την περνάς απο την πιάτσα άσχετα αν την πας κάπου καλα για φαγητό...αυτή θα κάνει το πέρασμα της με την Porsche η την Mercedes θα έχει "φανεί"....Αυτοί είστε κύριοι...Τίποτα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος5/12/13 19:53

      Ίσως να έδινε κάποιος λίγο περισσότερη προσοχή στο παραλήρημα σου, αλλά η μυρωδιά της προβατίλας δεν αφήνει να πλησιάσει κανείς πλην μπουρτζόβλαχων σαν και του λόγου σου. Εάν θέλεις λοιπόν να σου δώσουμε σημασία την επόμενη φορά, φρόντισε όταν θα φύγεις από τη στάνη να μάθεις τι εστί σαπούνι και νερό, να πλυθείς ώστε να καθαρίσεις από τις κοπριές και τότε ΙΣΩΣ ασχοληθούμε με την ανυπόληπτη ύπαρξη σου.
      Φρόντισε λοιπόν σκατόψυχε κομπλεξικέ να δεις και λίγο παραπέρα από την ακάθαρτη μύτη σου και τότε ίσως πάρεις είδηση οτι αναφέρεσαι στο πρώτο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας, το Σμαράγδι της Μεσογείου και στους κατοίκους του οι οποίοι σε καλοδέχτηκαν μόλις αποφάσισες να αφήσεις τα γιδοπρόβατα σου και να δοκιμάσεις κι εσύ την αίσθηση του κοσμοπολιτισμού.
      Και είσαι (για ευνόητους λόγους) το τελευταίο όν στη γη που μπορεί να μιλήσει για γκόμενες...

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος6/12/13 10:24

      Ανώνυμε 1:47 δε σου φταίμε εμείς που η γκόμενα σου σε κερατώνει με κάθε 2-ποδο ή 4-ποδο πλάσμα στη Ρόδο και δε σου φταίει η Ρόδος γι αυτό. Ένα click πιο κομπλεξικός και θα επηρεαστεί η κυκλοφορία του αίματος, οπότε καλά θα κάνεις να το κοιτάξεις. Και όσο για τα κέρατα, φρόντισε να τα αποδεκτείς και να χαίρεσαι που είναι Ροδίτικα.

      Διαγραφή
  9. Ανώνυμος5/12/13 15:14

    Διάβασα όλα τα παραπάνω αλλα δεν είδα πουθενά τη λέξη δουλειά...
    Ακόμη και οι μεν δεν τολμούν να ανοίξουν το κεφάλαιο δουλειά....
    Οι μεν όσοι τα βγάλανε απο αυτή τη πρώην high Ροδίτικη κοινωνία που τώρα και αυτοι βρίζουν, τα λεφτά τους ειναι έξω και πολλοί απο αυτούς με τις πρώτες δυσκολίες γιατι το έχουν δίπορτο την έκαναν....Όμως με την διαφορά οτι αυτοί δούλευαν σαν τα σκυλιά, τουλαχιστον για τα πρωτα δέκα χρονια παραμονής τους στο νησί.... Αυτό αγαπητοί μου Ροδίτες πρέπει να τους το αναγνωρίσουμε...

    Άστε λοιπόν οι μεν και δεν τις κοκορομαχίες στο internet και ξεκινήστε να σκεφτεστε το αυριο των παιδιών σας και των συνανθώπων σας.... Και ο εργάτης έχει δίκιο αλλα και ο επιχειριματίας.....

    Η Ευρώπη δεν άλλαξε ούτε πολιτική κατέυθυνση ούτε γωγραφικό μέρος. Εκεί είναι που ήταν πάντοτε.....

    Το ίδιο πρέπει να κάνουμε και εμείς. Είμαστε Έλληνες που ζούμε στην Ελλάδα μας και είναι στο χέρι μας να τη κάνουμε καλύτερη φιλόξενη και ποιο δημιουργική μέσα απο τον ιδρώτα μας και την αγάπη μας για αυτήν....

    Αυτό ισχύει και στους Δεν ... που όταν δεν ξέρετε για ποιο λάο αναφέρεστε θα πρέπει να διαβάσετε και να καταλάβετε πως Έλληνας δε γίνεσαι.... γιενιέσαι!!!!

    Ροδίτης που δεν αγαπά αυτο το νησί πέρα και πάνω απο προσωπικές φιλοδοξίες, απλα δεν ξέρει τους προγόνους του.....

    Αυτα είχα να πω απο αυτό το κακό και μη δημκρατικό βήμα της φυλής του ανώνυμου internet.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ανώνυμος5/12/13 19:31

    ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ΟΤΙ Η "ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ" ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ"ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΑΦΕΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΛΟ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΨΑΞΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ DE VECCI ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 10:20

      Εσύ κάτι άλλο θέλεις για να στρώσεις και όχι De Vecci .

      Διαγραφή
  11. Ανώνυμος5/12/13 20:18

    Πω ρε φίλε....7:53 παίζει να εισαι ο πιο ηλίθιος Ροδίτης που έγραψε ποτέ εδώ....νομίζεις ότι ο κόσμος είναι η ροδο...βγες και λίγο απο το νησί και μετά μιλα...αλλα εισαι τόσο βλάκας που πάλι τη Ρόδο θα έχεις για Θεό...σίγουρα εισαι ένας φιγουρατζης σαν πολλούς απο σας που δεν έχεις λεφτά αλλα το παίζεις πλούσιος...πραγματικά εισαι για λύπηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 10:19

      Κι εσύ μαντάμ, τι είσαι μέντιουμ ή ψυχολόγα; Είναι φανερή η έλλειψη βασικών πραγμάτων από τον εγκέφαλο και τη ζωή σου και επομένως καλά θα κάνεις να μάθεις να μαγειρεύεις κανένα φαγητό και να πλένεις κανένα ρούχο και άσε τις ψυχολογήσεις και τις υποθέσεις για το ποιόν του άλλου σε κάποιους εξυπνότερους από εσένα.

      Ο 7:53

      Διαγραφή
  12. Ανώνυμος5/12/13 20:43

    ΜΠΟΥΡΔΕΣ.-

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 10:22

      Σωστά. Μεγάλες μπούρδες. Τεράστιες μπούρδες. Αλλά να μην ξαναψηφίσεις ΠΑΣΟΚ.

      Διαγραφή
  13. Ανώνυμος6/12/13 10:45

    Προς τον 07:53 συνιστώ να ανατρέξει στα συγγράμματα του στο λήμμα ..κοσμοπολιτισμός….
    Αυτό θα τον βοηθήσει να κατανοήσει τι ακριβώς είναι ο κοσμοπολίτης,τι ήταν ο αρχαίος κοσμοπολιτισμός της Ελληνιστικής περιόδου αλλά και της ρωμαικής αυτοκρατορίας.Επίσης θα κατανοήσει τις μορφές του κοσμοπολιτισμού κατά την άνοδο της αστικής τάξης και της εποχής του ιμπεριαλισμού.
    Το κύριο όφελος όμως του ανωτέρω κυρίου θα είναι ότι θα κατανοήσει εις το ακέραιο ότι κοσμοπολίτης δεν είναι αυτός πού οδηγεί Μερσεντές,κρεμάει το Ρολεξ έξω από το παράθυρο αλλά λόγω της κρίσης παραγγέλνει για φαγητό double bacon cheese .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 15:01

      Διαβάζοντας το παραπάνω μόρφωμα μπορεί πολύ εύκολα κανείς να συμπεράνει οτι ο συντάκτης του αποτελεί χαρακτηριστική περίπτωση ημιμαθούς ο οποίος διακατέχεται και από βαθύτατα κόμπλεξ. Τις συστάσεις να τις κάνεις στα παιδιά σου εάν ποτέ αποκτήσεις. Εάν κάποια στιγμή καταλάβεις οτι υπάρχει κόσμος πέρα από αυτά που σας διδάσκουν οι Σταλινίσκοι που έχετε αποδεχθεί δογματικά ως αρχηγούς, ίσως συνειδητοποιήσεις το πόσο ημιμαθής είσαι.
      Mercedes, Rolex κ.λπ. Αμάν πια με το κόμπλεξ των αποτυχημένων. Δεχτείτε κάποια στιγμή οτι ο κομμουνισμός έχει πεθάνει. Κάποιοι είμαστε πιο άξιοι από εσάς και γι αυτό το λόγο έχουμε επιτύχει εκεί που εσείς αποτύχατε, έχουμε (ακόμα και τώρα) λεφτά, υγιείς επιχειρήσεις και δίνουμε δουλειά σε συνανθρώπους μας (ακόμα και σε όσους ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ συντοπίτες μας). Εκμεταλλευτήκαμε τις ευκαιρίες που συναντήσαμε και αυτό το καταφέραμε γιατί κυρίως εκτιμούμε τον τόπο μας και αξιοποιούμε τα πλεονεκτήματα του. Εσείς περιοριστήκατε στο να αυτοσυγχαίρεστε για την ακεραιότητα του χαρακτήρα σας και το υψηλό μορφωτικό σας επίπεδο και για το λόγο αυτό χάσατε όλα τα άλλα.

      Διαγραφή
  14. Ανώνυμος6/12/13 16:18

    η παροιμια λεει "παν μη ροδιος βλαχος"που σημαινει οποιος δεν ειναι ροδιτης ειναι βλαχος λοιπον οτι και να λετε ολοι σας ειναι του κολου!!!! ζηλευετε την ροδο τους ροδιτες και γιαυτο να πανα γ@μηθειτε καραγκιοζηδες!!!!χαιρομαι που ειμαι ροδιτης και τριαντενος και κανουμε κεφι αμα τυχει με των κολοβλαχων τις γυναικες που μενουν στο νησι μας και μην ξεχνατε κατι οι πιο πολυ κολοβλαχοι που μενουν στην ροδο ειναι κεραταδες γιαυτο καντε πιο ψηλες τις πορτες του σπιτιου σας για να περνατε απο κατω ταρανδοι εεε ταρανδοι!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ανώνυμος6/12/13 16:34

    Μια κοινωνία σαν την Ελληνική όπου τα τελευταία 30 χρόνια την έχει διαβρώσει η πείνα για υλικά αγαθά, ο καταναλωτικός ναρκισσισμός και η δίψα για αναγνώριση ήταν ολέθρια επακόλουθα.
    Όπως αναφέρει πανηγυρικά ο συνφορουμίτης …..Κάποιοι είμαστε πιο άξιοι από εσάς……..
    αναζητώντας την αναγνώριση.
    Οι ψυχολογικές προεκτάσεις της κρίσης μπορούν άνετα να ξεπερασθούν υιοθετώντας ένα νέο και πρωτόγνωρο τρόπο ζωής. Με το να αγαπάμε τον συνάνθρωπο μας, να είμαστε απλοί και αληθινοί. Αυτός ο τρόπος ζωής προτάσσει την δημιουργική δραστηριότητα και την εργασία. Αντί να τονίζει τον ναρκισσισμό, τονίζει την απλότητα την αλήθεια και την αγάπη.

    Υγ
    Κάποιοι άνθρωποι στη ζωή, λόγω συγκεκριμένων ερεθισμάτων στην παιδική τους ηλικία, ωθούνται πολύ πιο εύκολα στο ρίσκο η ειδικότερα στο επιχειρηματικό ρίσκο από άλλους ανθρώπους που αποτελεί επιλογή τους να είναι υπάλληλοι. Θεμιτό και σωστό η ανάληψη κινδύνου να αμειφθεί καλύτερα από την μισθωτή και άνευ ρίσκου εργασία. Οπότε το θέμα αξιοσύνης άστο για όταν μεγαλώσεις και φθάσει η ώρα να αναλογιστείς αν ο κύκλος της ζωής σου ήταν αρκούντως μεστός και ποιοτικός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 17:58

      Αγαπητέ φίλε (εδώ συνφορουμίτης) το να έχω μια καλή οικογένεια, μια ευρεία μόρφωση, μια καλή κοινωνική θέση και την ευτυχία του να διευθύνω μια υγιή όσο και ισχυρή επιχείρηση η οποία δίνει δουλειά σε μερικούς συνανθρώπους μου (κανονικά πληρωμένους και ασφαλισμένους) το θεωρώ ήδη αρκετά σημαντικό ώστε να μου περισσεύει οποιαδήποτε άλλη αναγνώριση, από οπουδήποτε κι αν προέρχεται αυτή. Είτε το θέλουμε είτε όχι δεν είμαστε όλοι ίδιοι, κάποιοι είμαστε περισσότερο άξιοι όπως και κάποιοι άλλοι μας ξεπερνάνε.
      Αυτό όμως που έγραψες για την αγάπη μου άρεσε και συμφωνώ. Ελπίζω να το διαβάσουν και (κυρίως) να το καταλάβουν και κάποιοι από τους λοιπούς συνφορουμίτες των οποίων τα κείμενα ξεχειλίζουν μίσος και μας προκαλούν στο να δίνουμε κι εμείς οργισμένες απαντήσεις οι οποίες συχνά δεν αρμόζουν στο επίπεδο και το χαρακτήρα μας.
      Για την αξιοσύνη δε συμφωνώ. Ο άξιος άνθρωπος μπορεί να ξεχωρίσει από την παιδική του ηλικία. Αλοίμονο εάν πρέπει κανείς να φτάσει στο τέλος της ζωής του για να να κριθεί.

      Διαγραφή
  16. Ανώνυμος6/12/13 16:57

    vgazo 400 eyro tin imera...!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος6/12/13 17:58

      Pou na deis i gynaika soy posa vgazei kai de sta leei.

      Διαγραφή
  17. Ανώνυμος6/12/13 18:55

    ΟΣΟΙ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΟ BLOG ΑΥΤΟ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΥΝ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΜΕ ΥΠΕΡΟΠΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ ΑΛΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΤΟΝ ΑΓΑΠΑΜΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ.
    ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΛΑΜΟΓΙΕΣ, ΠΟΣΟΥΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ, ΠΟΣΟΥΣ ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ & ΕΛΕΕΙΝΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ?
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ... ΠΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΟΔΙΤΕΣ?
    ΕΧΕΤΕ ΡΩΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ Ή ΤΟΝ ΠΑΠΠΟΥ ΣΑΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ?Ή ΑΠΟ ΠΟΥ ΗΡΘΑΤΕ?
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΟΙΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΠΟΥΜΕ....ΣΥΜΗ, ΝΙΣΥΡΟ, ΧΑΛΚΗ, ΚΩ, ΛΕΡΟ, ΚΑΛΥΜΝΟ, ΚΡΗΤΗ, ΘΡΑΚΗ, ΑΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΘΗΝΑ, ΠΕΛΟΠΠΟΝΗΣΟ ΚΤΛ ΚΤΛ ΚΤΛ...
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΞΕΦΤΙΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΕΩΡΟΥΝΤΑΙ ΒΕΡΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΑΓΑΠΑΝΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΗ.
    ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΜΕ ΣΑΝ ΡΟΔΙΤΕΣ?
    ΕΔΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ, ΕΔΩ ΜΕΓΑΛΩΣΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΡΟΔΟ ΤΗΝ ΑΓΑΠΩ ΑΛΛΑ ΦΤΑΝΕΙ ΤΟ ΚΟΜΠΛΕΞ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΡΙΑ ΦΥΛΗ...
    ΑΣ ΑΓΑΠΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΜΕ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΛΟ.
    Ο ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΑΣ ΞΕΣΚΙΣΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ.
    ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ, ΧΩΡΙΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΠΑΙΔΕΙΑ, ΧΩΡΙΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ....
    ΑΥΤΟΚΤΟΝΟΥΝ ΡΟΔΙΤΟΠΟΥΛΑ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΜΑΣ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΥΠΕΡΑΝΩ...
    ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΜΑΣ
    ΖΟΥΜΕ ΣΤΟ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΟ ΜΕΡΟΣ ΤΗΣ ΠΙΟ ΟΜΟΡΦΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΕΣ ΓΙΑ BARBEQUE ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ... ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΒΛΑΧΟΥΣ...
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΑΣ.

    Υ.Γ. ΔΕΝ ΛΕΩ ΟΤΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ?

    ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΜΑΣ ΕΚΑΝΑΝ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ. ΕΦΤΑΝΑΝ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΧΑΝ ΛΕΦΤΑ ΛΟΓΩ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΜΑ ΜΗΝ ΣΤΕΛΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ... ΝΟΜΙΖΑΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΣΤΗΝ ΡΟΔΟ ΜΑΣ.... ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΑΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ...


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 01:15

      Είμαστε ελάχιστοι με αυτό τον τρόπο σκέψης,ακόμα και τώρα η υπεροψία μας είναι απαράδεχτη,έχουμε 4 νεκρούς για τους οποίους έχει μεγάλο μερίδιο ευθύνης και ο απλός Ροδίτης αλλά οι περισσότεροι κάνουν την πάπια.Βρίζουν όποιος τολμά να πει την αλήθεια και ζούνε ακόμα στον ψεύτικο κόσμο του χρήματος,οι περισσότεροι δεν έχουν ποτέ φύγει από την Ρόδο να δούνε πως σκέφτονται και οι υπόλοιποι Έλληνες.Όταν πήγα στην Αθήνα και είδα πόσο πιο απλός και φιλικός ήταν ο κόσμος έπαθα σοκ,που ζω είπα,τι άνθρωποι είμαστε επιτέλους εδώ κάτω.Μόνο όταν φύγεις από το νησί καταλαβαίνεις,αν ζεις μια ζωή εδώ είναι πολύ δύσκολο να αλλάξεις και παραμένεις ένας νεόπλουτος ξερόλας.
      Δυστυχώς από τους 10 Ροδίτες οι 8 είναι είναι υπερόπτες,φιλοχρήματοι,ματαιόδοξοι μέχρι αηδίας,εγωϊστές,τομαριστές χωρίς να τους ενδιαφέρει να προσφέρουν στο σύνολο.
      2 στους 10 δεν θα φέρουν την άνοιξη.
      ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/13 06:52

      Τι ωραία που τα λες ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.
      Εσύ είσαι ο έξυπνος. Στους 2 από τους 10. Το αποφάσισες εσύ. Ο μεγάλος φιλόσοφος.
      Αλλά όχι ξερόλας και υπερόπτης. Ποτέ! Είπαμε στους 2 από τους 10.

      Ωραία όμως τα λες. Άλλωστε προβλήματα έχει μόνο η Ρόδος. Τα υπόλοιπα μέρη της Ελλάδας και του κόσμου πλέουν σε πελάγη ευτυχίας και ανθρωπιάς.

      Τι κάνεις λοιπόν εσύ μεγάλε υπεύθυνε φιλόσοφε για τους 4 νεκρούς. Πέρα από τις σταστικές και τις φιλοσοφικές αναλύσεις των 2 από τους 10;

      ΥΓ: Και εγώ λυπάμαι να βλέπω τον τόπο μου σε αυτή την κατάσταση. Αλλά είπαμε εγώ είμαι ο αμόρφωτος Ροδίτης. Στους 8 από τους 10.

      Διαγραφή
    3. Ανώνυμος7/12/13 13:09

      Και μόνο που γίνεται αυτή συζήτηση το θεωρά μεγάλη επιτυχία έστω και διαδικτυακά.Ποτέ εμείς οι Ροδίτες δεν κάναμε αυτοκριτική,βλεπαμε την σαπίλα της κοινωνίας μας αλλά ποτέ δεν μιλούσαμε για αυτήν.Ποτέ δεν άκουσα Ροδίτη να λέει ΦΤΑΙΩ!!!!Μόνο υπεροψία και σνομπισμό,η συζήτηση των Ροδιτών έφτανε μέχρι στο τι τραπέζι θα κλείσουμε στον σοχο.
      Υ.Γ
      Που να δεις το επόμενο άρθρο μου για τις ευθύνες της Ροδίτισσας μάνας για τα χάλια μας και γενικότερα την ευθύνη των γυναικών για το χάλι της Ρόδου.Θα με βρίζουν αλλά δεν με νοιάζει θα τα λέμε όλα από εδώ και πέρα.

      Διαγραφή
    4. Ανώνυμος8/12/13 10:09

      6/12/13 - 6:55 μ.μ. ΣΩΣΤΟΣ!

      Διαγραφή
  18. Ανώνυμος6/12/13 19:31

    Το φαινόμενο του νεοπλουτισμού επικρατεί σε ολόκληρο τον Δυτικό κόσμο, για να λέμε και του στραβού το δίκιο. Έχουμε την καθιέρωση ενός δυτικού τρόπου ζωής, όπου η εικόνα επικρατεί της ποιότητας και η ουσία των πραγματικών αναγκών χάνεται πίσω από την επιφανειακή προβολή. Το θέμα, στην όλη αυτή κατάσταση, είναι το πως θα το διαχειριστείς και τι θα έχεις να δείξεις πέρα από την όμορφη, αλλά τόσο πλασματική εικόνα σου. Στη Ρόδο αυτό γίνεται με τον πιο άσχημο και άκομψο τρόπο και κυρίως από άτομα ρηχά και αμόρφωτα. που νομίζουν ότι θα πάνε μπροστά με την εικόνα και μόνο με αυτή. Είμαι 100% Ροδίτης αλλά πραγματικά είναι λίγα τα άτομα που είδα σ' αυτό το νησί να ξεχωρίζουν. Είναι λίγα τα άτομα που έβαλαν μπροστά το μυαλό τους, τις γνώσεις τους, την κουλτούρα τους κι όχι τα χιλιάρικα. που με τόσο "κόπο" απέκτησαν από την οικογένειά τους ή τα δάνεια. Και είτε το πιστεύετε είτε όχι. μιλάω για άτομα που προέρχονται από πλούσιες,ευκατάστατες ή αξιοπρεπέστατου οικονομικού υπόβαθρου οικογένειες. Συμπεριλαμβάνομαι κι εγώ σ' αυτούς, ή τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω (όσο αφορά την κουλτούρα μου και το ποιοτικό μου επίπεδο). Έζησα σ' αυτό το νησί, παρασύρθηκα κι εγώ από την "παρέα" της ωνιομανίας, του κομπλεξισμού και της ψεύτικης κοινωνικής προβολής αλλά ευτυχώς όταν ήρθε η ώρα να φύγω για σπουδές άνοιξαν οι ορίζοντές μου και άρχισα να σκέφτομαι με διαφορετικό τρόπο. Αρχικά ανυπομονούσα να φύγω για να είμαι ένα από τα άτομα που τα κατάφεραν και στάθηκαν σε μία μεγάλη Ελληνική ή Ευρωπαϊκή μεγαλούπολη, είχα ακόμα βλέπετε το μικρόβιο της υπεροψίας. Θέλω ακόμα να πάω μπροστά με τη διαφορά ότι αυτή τη φορά το θέλω για εμένα. Για να αποδείξω στον εαυτό μου ότι ο κόπος ανταμείβεται κι όχι για να ρίξω την "γκλαμουράτη" γκόμενα που χαίρεται επειδή την κέρασαν ένα ποτό στο Soho ή στο στενό του Fuego. Σίγουρα όμως δε θα πάω μπροστά αν γυρίσω να ζήσω στη Μέκκα των ρηχών, των δευτεροκλασάτων λαϊκών και του βύσματος (που επίσης έχω πολλά, αλλά δε θα αποδείξω τίποτα στον εαυτό μου πέρα απ' το ότι είμαι ένας αποτυχημένος και δεν έχω την παραμικρή δυνατότητα εξέλιξης). Αυτό που γίνεται τώρα στη Ρόδο αφορά την αποξένωση των ατόμων μέσα στην ίδια τη μάζα που αυτοί δημιούργησαν. Η κατάσταση που σου δείχνει τι θα πει πραγματική μοναξιά και αποτυχία όταν τα άτομα που κάποτε ήσασταν ίδιοι, τώρα δε σε δέχονται λόγω της προσωπικής σου αποτυχίας και της οικονομικής σου κατάρρευσης.
    Κλείνοντας τονίζω ξανά ότι είμαι Ροδίτης. Δεν είμαι κομματικοποιημένος. Δεν ανήκω σε οποιαδήποτε ομάδα κοινωνικού, για τη Ρόδο, ρατσισμού. Είμαι εγώ. Ένας νέος που ελπίζει να δει κάποτε τον τόπο του να αλλάζει. Όχι μόνο αυτό το νησί αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 00:58

      Συμφωνώ 100% μαζί σου.
      ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ.

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/13 03:15

      Αγαπητέ συμφωνώ απόλυτα μαζί σου, στο πλαίσιο δε της γόνιμης αντιπαράθεσης απόψεων θα προσθέσω τα κάτωθι:
      Η κατάρρευση του καταναλωτικού μοντέλου που βασίλευε στη Ελλάδα συνυπάρχει με μια βαθύτατη κρίση, αξιών και πολιτισμού. Είχε μάθει ο Έλληνας να υπάρχει εφόσον καταναλώνει, να είναι αυτό που καταναλώνει και όλα αυτά για το λεγόμενο image.Το τραγικό και λυπηρό της υπόθεσης είναι ότι οι άνθρωποι που σχεδίαζαν, χρωμάτιζαν και προωθούσαν την life style εικόνα του Έλληνα ,είναι οι σιδηροδέσμιες τραγικές φιγούρες που βλέπουμε στα ΜΜΕ.
      Το καταναλωτικό μοντέλο κατέρρευσε και μαζί του το βιοτικό επίπεδο, υλικά αγαθά και προνόμια για πάρα πολλούς κατοίκους της χώρας. Χάθηκαν όνειρα και προσδοκίες και την θέση τους κατέλαβε το πένθος και η κατάθλιψη για τα απολεσθέντα υλικά αγαθά. Το νέο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον είναι δυσνόητο, γεννάει δυσπιστία και απόγνωση ,το δε μέλλον παραμένει θολό και αβέβαιο. Πιστεύω ότι το προαναφερθέν πλαίσιο ευθύνεται σε μεγάλο βαθμό και για τις αυτοκτονίες.
      Σχετικά δε με την αποξένωση που αναφέρεις και το ότι η πρώην μάζα δε δέχεται ένα μέλος της σε περίπτωση οικονομικής κατάρρευσης ,θα σου αναφέρω το πρώτο πράγμα που έμαθα στα αρχαία Ελληνικά όταν ακόμα πήγαινα σχολείο……πιστόν φίλον εν κινδύνοις γιγνώσκεις….. και όχι επειδή τα πίνατε στην παλιά πόλη μαζί η σου έκανε add στο f/b.
      Για να αλλάξει η χώρα μας και το νησί μας δεν είναι κάτι απλό. Χρειάζεται ατομική και συλλογική προσπάθεια. Επιστροφή σε ένα τρόπο και μια τέχνη του ζην που υπήρχε, παρά την φτώχια, για πάρα πολλές δεκαετίες στη χώρα μας. Στην τέχνη της ανθρωπιάς, Να πάμε κοντά στους δικούς μας ανθρώπους, σε αυτούς που αγαπάμε και μας αγαπάνε ώστε να καλλιεργηθεί ξανά σε σωστές βάσεις η σχέση οικογένειας, φίλων ,γνωστών, συγγενών, της γειτονιά. Ο ένας θα στηρίξει τον άλλον όταν χρειασθεί. Να αποβάλλουμε το πρότυπο που μας επέβαλλαν …..όποιος φάει πρώτος τον άλλο είναι ο καλυτερότερος…
      Η μόνη σωτηρία μας είναι η επιστροφή στις ανθρώπινες αξίες, η απόλυτη συμφωνία μας με την φύση και η προσήλωση σε κάποιο ανώτερο ηθικό προορισμό.
      Την δε γκλαμουράτη γκόμενα στο soho ξανακέρασε την. Το λέω υπό την έννοια του ότι οι γυναίκες είναι οι πλέον κατάλληλες να βρίσκουν ατραπούς και διεξόδους σε τυχόν δημιουργηθέντα αδιέξοδα της ζωής. Η επινοητικότητα του μυαλού τους και η ευστροφία τους έχει την ικανότητα σε μια κατάσταση φαινομενικά αδιάβατη ,να ανοίξει δρόμο και να δώσει λύση καταπληκτική.

      Διαγραφή
  19. Ανώνυμος7/12/13 00:59

    malakes...oli sas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος7/12/13 03:22

      KANE MIA PROSPATHIA NA TO TELEIOSEIS TO ERMO TO SXOLIO,THA DEIS THA GINEIS KALITEROS ANTHROPOS

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμος7/12/13 15:30

      Να υποθέσουμε ότι το σχολείο ήταν βουνό για σένα....

      Διαγραφή
  20. Ανώνυμος7/12/13 19:12

    Νεόπλουτοι της πλάκας!!! όλα με δανεικά, πήγαινες να αγοράσεις σπίτι πριν την κρίση και σου έλεγε ξέρεις πόσο κάνει το
    σπίτι μου, η βίλλα μου με 5 δωμάτια λες και θα κάνουμε πάνω από 1 παιδί εκεί καταντήσαμε να έχουμε δωμάτια για σκύλους και για γάτες, άκουγες 250000,300000 ευρώ για διαμέρισμα άκουσε εκεί!! και δεν σου έκανε ούτε 10.000 σε έκπτωση ,τώρα αρχιδια θα σας βγουν σε πλειστηριασμούς τα κωλο σπίτια σας και θα τα αγοράσω με
    50000 το καθένα, συλλυπητήρια!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ανώνυμος7/12/13 21:25

    Νεόπλουτοι της πλάκας!!! όλα με δανεικά, πήγαινες να αγοράσεις σπίτι πριν την κρίση και σου έλεγε ξέρεις πόσο κάνει το
    σπίτι μου, η βίλλα μου με 5 δωμάτια λες και θα κάνουμε πάνω από 1 παιδί εκεί καταντήσαμε να έχουμε δωμάτια για σκύλους και για γάτες, άκουγες 250000,300000 ευρώ για διαμέρισμα άκουσε εκεί!! και δεν σου έκανε ούτε 10.000 σε έκπτωση ,τώρα αρχιδια θα σας βγουν σε πλειστηριασμούς τα κωλο σπίτια σας και θα τα αγοράσω με
    50000 το καθένα, συλλυπητήρια!!!!


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος8/12/13 08:03

      Καλορίζικα! Αφού παραδέχεσαι ότι σου αρέσει να δίνεις λεφτά να αγοράζεις κ***σπιτα, δείχνεις ότι και εσύ είσαι νεόπλουτος της πλάκας.
      Μήπως ζηλεύεις αυτούς που ήταν πιο έξυπνοι και πρόλαβαν να αγοράσουν τα σπίτια που ήθελες;

      Διαγραφή
  22. Ανώνυμος8/12/13 09:30

    Εσείς γύρω σας στο νησί βλέπετε μόνο ανθρώπους που έχουν πορσε, μερσεντές και bmw και μένουν σε βίλες;;; Για κάνετε μια βόλτα στις συνοικίες του νησιού που ζουν αυτοί που έχουν ένα σαραβαλάκι 20ετίας απλά για να κυκλοφορούν, μένουν 5 άτομα σε 65 τετραγωνικά και παλεύουν όλοι μαζί για να ζήσουν. Αυτοί είναι η πλειοψηφία στην Ρόδο. Τώρα αν εσείς γυρνάτε μόνο στο soho, fuego και άλλα glamourατα στέκια, και οι γνωριμίες σας έχουν μόνο exclusive αυτοκίνητα (και ας μην έχουν να πληρώσουν το ρεύμα), τότε κάπου έχετε πρόβλημα... Δεν είναι αυτή η Ρόδος, ούτε οι Ρόδιοι.
    Και υπάρχουν συνάνθρωποί μας που έχουν σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν μπορούν να πάνε στον γιατρό και στο φαρμακείο, που ζουν μέσα στο κρύο χωρίς θέρμανση, που παλεύουν για μια φρατζόλα ψωμί και ένα μπουκάλι γάλα, να μεγαλώσουν τα παιδιά τους. Γνωρίστε τους, εσείς θα κερδίσετε, μένουν δίπλα σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ανώνυμος10/12/13 17:49

    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΡΟΔΙΤΕΣ ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΣΑΝ ΨΑΡΙΑ ΠΟΥ ΤΣΙΜΠΑΝΕ.!!
    ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΟΙ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΕΣ ΞΥΠΝΙΟΙ ΚΑΛΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΠΟΝΟΨΥΧΟΙ ΠΕΡΠΑΤΗΜΕΝΟΙ ΟΞΥΔΕΡΚΕΙΣ ΚΑΛΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΡΧΕΣ ΑΞΙΟΙ ΓΚΟΜΕΝΟΙ ΚΑΜΑΚΙΑ ΜΕΓΑΛΟΚΑΡΔΟΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΙ ΨΗΛΟΙ ΟΜΟΡΦΟΙ ΠΑΙΔΑΡΑΔΕΣ ΑΞΕΠΕΡΑΣΤΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΙ ΜΕ ΚΑΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΜΕ ΠΕΡΙΟΥΣΙΕΣ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΜΕ ΜΕΡΣΕΝΤΕΣ ΚΑΛΟΝΤΥΜΕΝΟΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΜΟΔΑ ΚΑΛΟΧΤΕΝΙΣΜΕΝΟΙ ΞΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ,Ή ΜΕ ΩΡΑΙΟ ΜΟΥΣΙ , ΠΑΝΤΑ ΕΡΩΤΙΚΟΙ ΚΑΛΟΠΕΡΑΣΑΚΗΔΕΣ ΚΟΣΜΟΓΥΡΙΣΜΕΝΟΙ ,ΠΑΝΑ ΑΠΟΛΑ ΑΝΤΡΕΣ ΜΕ ΤΣΑΓΑΝΟ ΜΕ ΑΦΕΝΤΙΑ ΜΕ.....ΜΕ....ΜΕ....ΜΕ....ΚΑΙ ΠΑΝ ΑΠΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΟΛΟΒΛΑΧΟΙ ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανώνυμος11/12/13 18:42

    Εμεις βλαχοτσομπανη δεν προσβαλαμε,ουτε τους αθηναιους που ζουνε στις σπηλιες,ουτε τους πελοπονησιους,ουτε τους μακεδονες.Η νοοτροπια που λες ισχυει σε ενα ΠΟΣΟΣΤΟ 20-30%.Εσεις ειστε ολο τελειοι??Οι περισσοτεροι ροδιτες ρε βλακα,εφαγαν τα χρονια τους και την ζωη τους στην δουλεια,δεν ειναι του δημοσιου σαν εσενα μπαγλαμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ανώνυμος11/12/13 23:03

      ΡΕ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΕΓΩ ΣΑΣ ΠΑΙΝΕΥΩ ΚΑΙ ΣΥ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ ?
      ΟΥΣΤ ΝΑ ΜΟΥ ΧΑΘΕΙΣ !!!!
      ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΟΛΟΙ ΣΧΕΔΟΝ ΤΟΥ "ΔΗΜΟΣΙΟΥ" ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΡΟΔΙΤΕΣ ΕΙΝΑΙ.
      ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕ ΠΛΑΣΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ.
      ΚΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΗΣΕΣ ΤΟ ΠΟΣΟΣΤΟ 20-30%?
      ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ 60-70%

      Διαγραφή
  25. Ανώνυμος13/12/13 14:38

    ΠΕΣ ΤΑ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ. ΣΕ ΠΑΩ ΜΕ 1000 χαίρομαι που τελικά υπάρχουν και λίγα άτομα που μπαίνουν στο κόπο να πούν την γνώμη τους χώρις το μίσος που βγάζουν οι περισσότεροι. μονο η αγάπη θα μας σώσει μου φαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου

Οι απόψεις των διαχειριστών μπορεί να μην συμπίπτουν με τα άρθρα.
Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του.
Αυτό δεν σημαίνει ότι υιοθετούμε τις απόψεις αυτές.
Κακόβουλα σχόλια αφαιρούνται όπου εντοπίζονται.
Η ευθύνη των σχολίων βαρύνει νομικά τους σχολιαστές.
Η ταυτότητα των σχολιαστών είναι γνωστή μόνο στην Google.
Όποιος θίγεται μπορεί να επικοινωνεί στο email μας.
Ενδιαφέροντα σχόλια σε όλα τα μέσα μας μπορεί να γίνουν αναρτήσεις.
Περισσότερα στους όρους χρήσης.

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *