ροή ειδήσεων

Τουρκική... παγίδα σε ιδιοκτήτες εστιατορίων - Το τηλεφώνημα που ξεγελάει...

Μία καλοστημένη απάτη με θύματα ανυποψίαστους ιδιοκτήτες ρεστοράν διαδραματίζεται ...
αυτήν την εποχή στην Γερμανία.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Oichalianews, αρκετοί Νεοχωρίτες δέχθηκαν τηλεφώνημα από την Τουρκία από κάποιον κύριο Μάγιερ!

Ο κ.Μάγιερ τηλεφωνεί στο ρεστοράν και γνωρίζοντας το όνομα του ιδιοκτήτη ζητά τον ίδιο στο τηλέφωνο. Ο ανυποψίαστος ιδιοκτήτης ακούει από τον κ. Μάγιερ να του λέει ότι είναι πελάτης του ρεστοράν του και ότι ευρισκόμενος αυτόν τον καιρό οικογενειακώς στην Τουρκία αντιμετωπίζει ένα μεγάλο πρόβλημα με την κόρη του Καρολίνα η οποία είναι άρρωστη και χρίζει άμεσης αεροπορικής μεταφοράς από την Αττάλεια της Τουρκίας στην Γερμανία.

Τον παρακαλεί λοιπόν να του στείλει χρήματα αλλά ισχυριζόμενος ότι ο ίδιος δεν μπορεί να τα παραλάβει γιατί βρίσκεται σε χώρα εκτός Ε.Ε, προτρέπει τον μαγαζάτορα να τα στείλει μέσω ταχυδρομείου σε κάποιον κ. Τουνζάι ό οποίος δουλεύει στο γραφείο ταξιδιών Pegasus με έδρα την Αττάλεια της Τουρκίας.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, οι ιδιοκτήτες λαμβάνοντας υπόψη την πειστικότητα του κ. Μάγιερ και σκεπτόμενοι μην τον χάσουν από πελάτη καταβάλουν αρκετά ευρώ για την περιπέτεια που αντιμετωπίζει...



Parapona-Rodou

Σχόλια

όλα τα νέα στο email σας

Get new posts by email:
παράπονα Ρόδου

επικοινωνήστε

δώσε δύναμη στη φωνή σου,
κάνε τα παράπονα στον δήμαρχο,
κατήγγειλε ότι βλάπτει την κοινωνία,
διέδωσε τις πιο σημαντικές ειδήσεις,
μοιράσου χρήσιμες συμβουλές,
στείλε μας το δικό σου άρθρο
και δημοσίευσε ότι θέλεις
ή αν θίγεσαι από ανάρτηση και σχόλιο
στείλε στο paraponarodou@gmail.com
ή συμπλήρωσε την φόρμα

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *